Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Raylı sistem için bastırmazsak şehrimiz için çok şey kazanmış olmayacağız diyorum ama bir raylı sistemle projeyi zenginleştirirseler şehrin ulaşım sistemleri için bir başlangıç yapmış oluruz ve şehir çok şey kazanabilir. Trabzonspor taraftarları olarak bu görevi yerine getirmemiz gerekiyor kayserililere bakın kendi adamlarına çok iyi telkinde bulunuyorlar her istediklerini yaptırtıyorlar biz de her şeye eyvallah çekiyoruz bu huyumuzdan bir an önce vazgeçmemiz lazım şehrimiz için de bir şeylerin yapılması gerektiğini düşünüyorum Trabzon kabuğunun içine sıkışmış kalmış.
    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• * Eğer Almanlar bu projeyi istememişse bunu öğrenen normal bir insan'ın bu projeyi yırtması gerekirdi.

* Vay efendim onlar istemediyse ne olmuş Juventus'un projesi gelse onada itiraz edermişiz, hayır geldi de ettik mi 'ki onla bunu kıyaslamak ne kadar mantıklı ?

* Şu projeyi beğenenler Allahınızı severseniz Almanya'daki stadlara bir bakarmısınız ve Ülkemizde yapılan stadlara ? Yahu bunun gibi bir tane daha ucube bulun siz haklısınız diyeceğim.
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Samsun'un Stad inşaası baya bi hızlı adamlar canavar gibi çalışıyo... Bizde ki problem tam olarak nedir ?
        ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Yahu ben hala dolgunun diğer yarısındayım. Ne yapacaklar oraya?
          Eğer projeler belliyse stadyumla eş zamanlı olsun ki stad bitince kabak gibi kalmasın orda.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu ben hala dolgunun diğer yarısındayım. Ne yapacaklar oraya?
            Eğer projeler belliyse stadyumla eş zamanlı olsun ki stad bitince kabak gibi kalmasın orda.
            Stat bittiğinde daha çevre düzenlemesi yapılmamış olacak. İnşaatlar sürdüğü için de uzun süre yapılmayacak. Başka başka sorunlar ortaya çıkabilir.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şike davasından dolayı -haklı olarak- Akyazı konusuna yönelmekte güçlük çekiyoruz.

Ama biraz da Trabzon'un harekete geçmesi lâzım. Ya hu her önlerine konanı "akmış, kokmuş" demeden yemesinler. Şehir mücadele etmiyor hiç bir anlamda. Morfin verilmiş gibi.
              İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yine hazırda olan bir proje ile değiştirmelerinin bir anlamı yok. Bize ait ve isteklerimize uygun bir şey olmalı.

Anlamıyorum. Nasıl taraftara sormazsın?
              http://www.bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=510

Daha önce girmiştik bu haberi. Bir kaç güncelleme ile tekrar servis ediyoruz.

Zira haberin içeriğinde değişikliğe gidecek bir durum maalesef yaşanmadı.

Saygıdeğer bayım/bayan;

Ben bir Trabzonspor taraftarıyım...

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yapmış olduğu basın toplantısında bir çok ilde yapılacak stat projelerinin muhteviyatları ve özellikleri hakkında bilgiler verdi. Bulundukları şehirlerden izler taşıyan, yörenin özelliklerini yansıtan projelerden bahsetti. Sözgelimi; Malatya'da kayısı şeklinde, Antep ilinde baklava dilimi şeklinde, Samsun'da Karadeniz'i yansıtacak dalgalı şekilde mimari yapılardan bahsettiniz. Bunlar ilk etapta aklıma gelen örnekler...

Üzülere belirtiyorum ki; Akyazı'daki dolgu alanı üzerine inşa edileceği konusunda güçlü deliller olan stad Trabzonspor'a yakışır bir stad değildir. Mevcut proje ne binlerce yıllık kültür mirası olan Trabzon şehrinden bir iz taşımaktadır, ne yörenin coğrafi özelliklerini tasvir etmektedir, ne de bölge futbolunu ve hatta ülke futbolunu domine etmiş, yine aynı zamanda ülke futbol tarihini kökünden değiştirmiş ve bir devrimin altına imza atmış Trabzonspor'dan bir iz taşımaktadır. Böyle bir stad projesi hem taraftar açısından hem de kulüp açısından maalesef kabul edilebilir değildir.

Daha önce, kalibresi Trabzonspor'un altında olan bir Alman (Mainz FC) takımının veto ettiği stadyumu Trabzon'a ve ülke futboluna yakıştırmak ciddi bir yanlıştır. Zaten Akyazı'daki dolgu işlemleri süresince, öncesinden de gelen sıkıntılarla beraber beklentiler tavan yapmış durumda. Trabzonspor taraftarı yıllardır daha modern ve kendini yansıyacak "özel" bir stada kavuşma özlemi içerisinde verilen sözlere inanmaktan bitap düşmüş. İşte tüm bu nedenlerden dolayı, mevcut yanlıştan ivedilikle dönülmesi gerekmektedir. Trabzonspor'a, Trabzon'a "has" bir stad kazandırılmalıdır. Bu konuda derin endişeler beslemekteyim.

Sürecin sonuna kadar takipçisi ve müdahili olacağımı kendi özelimde Trabzonspor taraftarının adına belirtmek isterim. Saygılar...

Yiğit GAYRETLİ

Bu hali bir kaç düzeltme ile göndermeye hazır olur.

Kulübe göndermek için de ayrı bir metin hazırlanabilir.
              Valla ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu sayfalarda tepkimizi dile getirmemiz güzel ama pratikte bir şeyler yapmaya başlamazsak bir otağımız olacak...
              Memnuniyet akan bir kaç mesajımı koyayım dedim gençler Ula sabah sabah ne güldüm ashdvsjdjsavhdhvasjd

Bu da memnuniyet akan, vakti zamanında ellerimle yazdığım haber; http://www.bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=510

Allah'ım çok mesudum
              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 28.10.2013, 10:45.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yalnız burda membran çatı dikkatimi çekti. Yapılacağını sanmıyorum ama yapılırsa olumlu bulurum
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yöneticilerden ricam şu sayfada sürekli Juventus, B. Dortmund gibi takımların stadlarının resimlerinin paylaşılmasını yasaklasınlar. Bıktım.

Yorum

• Ceza yetmez bence komple çizmek lazım bu iftiracıyı,
                    zaten daha önce defalarca yazdım ben,bu adam bizden değil diye,
                    açın bakın 1 tek hayırlı mesajını bulamazsınız,(tüm başlıklar dahil)
                    stadını beğenmeyen beğenenlerden çok çok fazla olmasına rağmen tuttu konuyu nerelere getirdi Yiğit bu projeyi sarıp sarmalıyor a getirdi,
                    neyse,
                    dediğim gibi,hiltonun yanındaki 8. katta oturması affedilmesine sebep sayılmazsa kömün gitsin
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ceza yetmez bence komple çizmek lazım bu iftiracıyı,
                      zaten daha önce defalarca yazdım ben,bu adam bizden değil diye,
                      açın bakın 1 tek hayırlı mesajını bulamazsınız,(tüm başlıklar dahil)
                      stadını beğenmeyen beğenenlerden çok çok fazla olmasına rağmen tuttu konuyu nerelere getirdi Yiğit bu projeyi sarıp sarmalıyor a getirdi,
                      neyse,
                      dediğim gibi,hiltonun yanındaki 8. katta oturması affedilmesine sebep sayılmazsa kömün gitsin
                      Yönetim Kurulu oylaması ile çiziliyor abi BMN'de biliyorsun.

Oylama yapılacaktır.
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Alemdar61 tarafından gönderildi
                        Bu mailin ya da başvurunun STS İnşaat ile evvel konuşmadan önce mi yoksa konuştuktan sonra mı yazıldığı konusu önemli..

Çatı neden gündeme getirilmiyor bunu herkes bilmeli yani.. Çatı %15 - %20 civarında maliyeti artırıyor..Kasıtlı olarak çatı konuşulmuyor..

Trabzonspor'u ve taraftarı kekliyorlar..

Yönetim aleyhinde nasıl kampanya başlatıyorsa bordomavi.net, Kıytırık Akyazı Projesi hakkında da kampanya başlatmalıdır diye düşünüyorum..

-Trabzon Mühendisler Odası ne diyor bu işlere görüşü alınmalı,
                        -KTÜ İnşaat Fakültesi ne diyor görüşü alınmalı
                        -Taraftarın bakışı ne anket yaparak projeye sosyal desteği öğrenilebilir,

Buyrun hodri meydan !!
                        sadece mimarlar odasının görüşü için 4 ay bekledik. senin diğer söylediğin kurumların görüşü için ise 1 yıl beklerdik. o bahsettiğin kurumların hepsi pastadan pay kapma peşinde... şu an statın temel atılması için bekliyorsak, zeminin 30 metre altına çakılan kazıklar içindir. yani zeminin sağlam olmanını sağlamak içindir..
                        bence sen başkasına suç isnat edeceğine dilinin altındaki baklayı çıkart..!!
                        sen yeni otogarın nereye yapılmasını istiyorsun? hangi araziye? kimin arazisine!!!

birilerinin misyonuna hizmet etmek amacıyla, forumda kamuoyu oluşturup, otogar arazisinin yerini değiştirmeyi mi amaçlıyorsun bu manipülasyonla????
                        En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 28.10.2013, 12:25.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetim Kurulu oylaması ile çiziliyor abi BMN'de biliyorsun.

Oylama yapılacaktır.
                          Yapılsın valla,
                          dediğim gibi önceki mesajlarına bakılsın,en son bugün ki iftirasına bakılsın karar için yeterli olacaktır,gitsin fitnesini fesadını kendi yeri neresiyse orda kussun.
                          Dün sordum sen kimsin,haber yaptım diyorsun,nerde haber yapıp ne yazıyorsan söylede o yazılarını burda alıntılayıp senden faydalanalım dedim ama Hiltonun yanındaki 8. kattan başka bilgi çıkmadı malesef
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

Benim anlamadığım, biz bu proje ortaya çıktığında bu konuyu o kadar tartıştığımızda neredeydin bay Alemdar? STY firması ihaleyi kazanıp inşaatına başladıktan sonra birden fırlamanı açıkla bize bi zahmet.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Soran olursa; Hilton'un yanındaki 8. katta oturan tanıdığımız yok demezsiniz artık. Kaptınız yine kaliteli tanıdığı. Sizi gidi köftehorlar sizi
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                geveze spor bakani suta kilcik "2 ay sonra temel atilacak" demesinin üzerinden 2,5 ay gecti hala atilmadi
                                yanlis anlasilma olmus, dün Van'daki acilislari kast etmis. Kurdale kesiyordu haberlerde izledim

.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X