Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş yazısında otogar konusunda tamamen haklı stadın üstünün kapalı olması konusu farklı artı ve eksi yönleri var ama otogar olayında haklı olduğunu söyleyebilirim.
    Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• Arkadaş, 50 yıl önce yapılan otogarla şimdiki otogar anlayışını bir tutuyor. Sakaryada eski otogar çevresi aynen trabzon gibi sorunlu bir yer idi.burda 50 millet insan yaşıyor.mülteci araplar dahil.. Böyle yerde bile artık yeni otogar yapılınca eski sorun tamamen ortadan kalktı... Alemdar 61; acaba manipülayson haber yaparak, acaba yeni otogarın yerini kendinmi belirlemeye çalışıyorsun??? Çünkü konu stat konusu ama sen direk otogar arsasından giriş yaptın konuya!!!

Yorum

• Stadyumun üzerinin kapalı olması çimler için hiç de iyi bir durum değil, Schalke'nin stadyumunda olduğu gibi çim sahayı portatif yapamayacağımıza göre gereksiz bir yatırım olur.

Yorum

• Statın üstü ebediyen kapalı olmuyor. genelde açık olur sadece yağmurlu havalarda maç öncesi kapalı olur. Maç esnasunda açık olmak zorunda zaten. Birde büyük konserlerde üstü kapalı olur. Yeterki vizyon olsun....

Yorum

• Stadın ihalesi bikaç kez olacak denilmşiş ve buradada tartışılmıştı....Stadın kaba inşaatı ayrı çatı ve dış cephesi ayrı bir ihaleye sunuluyor denmişti...Eğer bu doğruysa şuanki şirket yapmayacak galiba çatı ve dış cepheyi...

Stadın büyük bir bölümü yerin altında olması, stadın ihtişamını yok etmiş.Sade olması basit göstermiş.Heleki o köşelerdeki Trabzonspor amblemleri ne kadar amatörce olduğunun yada basite indirgemelerinin göstergesi...

Yorum

• Çizimde Mainz'in amblemini kaldırıp Trabzonspor'un amblemini yerine koyup proje diye önümüze koyuyorlar, siz üstünü kapatacaklar diye umut besliyorsunuz

Çok ilgililerse gs'ye baskı yapıp önce gs'nin stadının üstünü kapattırsınlar. Biz de ilgilerine kani olalım. gs'nin sorumluluğunda var stadın üstünü kapatmak, kendileri yapacak ama masraf olmasın diye kaytarıyorlar
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çatı ile ilgili çok fazla eleştiri var membran çatı örneği paylaşmak istedim shalke veltıns arena membran çatı hiçte kötü durmuyor en azından mersin stadınınki gibi kötü bir görüntü yok.

Yorum

• Doğrusunu söylemek gerekirse beni iyi durması kötü durması fazla ilgilendirmiyor. Beni yaralayan 50 sene kullanılacak olan bir stada, bir şehre duyarsız kalmak. Özensiz kalmak. Ordan burdan proje yamamaya çalışmak. Kent için takım için özel bir stadyum üretmeye çalışmamak. Denecek ki daha ne olsun dolgu üzerine stadyum. Yok ben dizaynındayım
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çizimde Mainz'in amblemini kaldırıp Trabzonspor'un amblemini yerine koyup proje diye önümüze koyuyorlar, siz üstünü kapatacaklar diye umut besliyorsunuz

Çok ilgililerse gs'ye baskı yapıp önce gs'nin stadının üstünü kapattırsınlar. Biz de ilgilerine kani olalım. gs'nin sorumluluğunda var stadın üstünü kapatmak, kendileri yapacak ama masraf olmasın diye kaytarıyorlar
                    Renktaş.toki gs nin statının üstünü komple kapatacaktı,gs yönetimi statın üstünün kapatılmasını yerine o masrafı başka yerde kullandı toki ile anlaşarak.

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renktaş.toki gs nin statının üstünü komple kapatacaktı,gs yönetimi statın üstünün kapatılmasını yerine o masrafı başka yerde kullandı toki ile anlaşarak.
                      Evet. Yalnız benim hatırladığım gs Toki'nin yapacağı bu işi kendi üstüne aldı, karşılığında stadyumun içindeki birtakım ince işleri yaptırdı. Sonra da üniversitelerden rapor alıp kapak koyarsak ağırlık yapar zemin oturmadı tehlike arz eder diye bence bahaneler çıkardılar

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Doğrusunu söylemek gerekirse beni iyi durması kötü durması fazla ilgilendirmiyor. Beni yaralayan 50 sene kullanılacak olan bir stada, bir şehre duyarsız kalmak. Özensiz kalmak. Ordan burdan proje yamamaya çalışmak. Kent için takım için özel bir stadyum üretmeye çalışmamak. Denecek ki daha ne olsun dolgu üzerine stadyum. Yok ben dizaynındayım
                        Şimdi Bilimsel Veriler Merkezinden bir alim çıkıp, ''senin zevkine de, sana da'' diye başlayabilir... Aman dikkat kardeş...
                        En son Misafir tarafından düzenlendi; 26.10.2013, 18:24.

Yorum

• O arazinin futbol maçları dışında atıl vaziyette kalmaması için sosyal yaşam alanları yapılmalı.

Farzı misal Lunapark.

İşletmesi ve geliri kulübümüze ait olmak şartı ile insanların gezip ve eğleneceği kullanışlı aktiviteler kurulabilir.

Otogar'a ise kesin suretle karşıyım.

Cazibe merkezi dediğimiz yere otogar yapılması hem amacından şaşmak olur. Hem de görüntü ve ses kirliliği yaratır.

Yorum

• Yapılacak olan statla ilgili herkes gibi bizimde endişelerimiz var. Ama oturup yas tutacağımıza bizde elimizden gelen neyse yapmaya çalışıyoruz. Gerek hayalimizdeki tribün yapısı,gerek localı tribünün yeniden çizdirip,yetkililere duyurmaya çalışıyoruz.elimizden geldiğinde konuya çözüm odaklı yaklaşıyoruz. Benim.şahsi fikrimi ta 2 yıl önceden belirttiğim gibi juvenin statının yapılması yönündeydi.. Hatta o dönem bas bas bağırdım,iş işten geçmeden yetkililerle irtibata geçelim dedim. Kimse oralı olmadı... Ama durum ne olursa olsun asla eleştirmek için eleştirmedim.elimden geldiğince laf değil çözüm üretmeye çalıştım..ben sadece yıkıcı olmak için yapılan eleştiriye karşıyım...

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O arazinin futbol maçları dışında atıl vaziyette kalmaması için sosyal yaşam alanları yapılmalı.

Farzı misal Lunapark.

İşletmesi ve geliri kulübümüze ait olmak şartı ile insanların gezip ve eğleneceği kullanışlı aktiviteler kurulabilir.

Otogar'a ise kesin suretle karşıyım.

Cazibe merkezi dediğimiz yere otogar yapılması hem amacından şaşmak olur. Hem de görüntü ve ses kirliliği yaratır.
                              Bu otogar işi nereden çıktı bilmiyorum ama, otogar yapılırsa, düğün salonu, atış alanı, mera, tulum kursu ve kiralık bisiklet pisti de yapılsın... Komple bir tesis olur...

Yorum

• Bizim stad komple membran.Bizim stadın bu yönden bir benzeri var mı acaba?
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X