Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Akyazı Stadyum Projesi

Peki abi çatı ile dış cephe illamı Mersininki gibi bitişik ve tek renk olacak?

En tepeden dibe gerdirilmiş membranın stadın içindekilere çadırdaymış hissini vermeyeceğini, veya ikisi (çatı ve dış cephe)komple bir bütün olduğu için dışardan bakanlara çadırı anımsatmayacağını garanti verebilirmisiniz bize?

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 26.10.2013, 02:23.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merhabalar,

Ben bir süredir sizinle e-posta yoluyla iletişimi sürdüren kişiyim (edu.tr uzantılı e-posta adresi).

Dünkü cevap yazımda da size anlatmıştım aslında, yöneticimiz Yiğit Gayretli de güzel bir şekilde izah etti, burada yazılanların ilk planda yalnızca yazarlarını/mesaj sahiplerini bağlaması gerekir. Yazılanların anında kontrol altına alınması teknik nedenlerden zaman darlığından ve yazılan mesaj sayısının çok olmasından dolayı pek mümkün olmuyor. Üstelik yazılanların doğruluğu/yanlışlığı konusundaki bilgi eksikliği de eklenince burada kontrolü sağlamak çok daha zorlaşıyor. Bu konuda bize anlayış göstermenizi rica edeceğim.

Özellikle sizin burada gelerek, öncelikle cevap hakkınızı kullanmanız ve ardından birtakım bilgiler paylaşmanız bizim için çok değerlidir. Sadece son mesajınızın bu panoda yer alması bile çok önemli güven tesis edecektir.

İnşallah üzüntünüz ve kırgınlığınız geçer ve buradan paylaşım yapmaya karar verirsiniz. Bu hem çok daha sağlıklı ve sıcak bir etkileşimi sağlayacak hem de rahatsız olduğunu üslup ve içerikteki mesajların -en azından bu platform altında- yok denecek seviyeye inmesini sağlayacaktır
      Selamlar Alper Bey,

Elimden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorum ama yeterli olur olmaz tatmin eder mi bilemiyorum... Amacım aklamak ya da kendimizi açıklamak değil gerçekten üzgünüm keşke taraftar büyük mutlulukla heyecanla bekliyor olsaydı öyle çok endişe kaygı ve kızgınlık var ki keşke böyle olmasaydı ya da keşke bizlerin elinden gelseydi de komple değiştirebilseydik ama maalesef olmuyor... Eleştirilere kırgınlıklara gelince benim kim olduğumu bildiğiniz için anlarsınız ki daha duygusal oluyorum sizlere göre

Yorum

• İlk olarak cevap tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yukarıda yazılanlara tamamen katılıyorum şahıs olarak ancak keşke bunları bu işin proje ihalesi yapıldığında toplu bir hareketle dile getirmiş olsaydık çünkü böyle makro bir değişikliğe maalesef bu saatten sonra sıcak bakılmıyor kullandığınız söylemlerin aynısını bende kullandım yılın dokuz ayı yağış var bu çok anlamsız diye ancak pek olma ihtimali yok bir de öyle bir durum var ki müteahhit tarafı olunca söylediklerinin altında hep acaba buradan ne kazanacak da bunu söylüyor istiyor diye düşünceler geçtiği için bizim çabamız emniyet vs sebepler haricinde bu kadarla sınırlı kalıyor ama kesinlikle ben de böyle olmasını tercih ederdim...
        öncelikle bizi bilgilendirdiginiz icin tesekkür ederim. Bizim en muzdarip oldugumuz konu, en basinda taraftarin istekleri degilde, tokinin bize dayattigi diyecegim artik projedir. yani proje ihalesinden hicbir zaman bir bilgimiz olmadi ihale yapildi mi direkt olarak bu hazir proje mi istendi bilmiyoruz. dolayisiyla zamaninda projeye hic bir zaman taraftar olarak mudahil olamadik ve mudahale edemedik. Ayrica tv programlarinda bakan Erdogan'a ve eski baskan Sadri Sener'e stad ile sorulan sorularda hep yapiyoruz iste daha ne yapalim gibi kacamak cevaplar aldik.
        HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          15 bin seyirci kapasitesi bile fazla bize.
          5 bine indirelim
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Stadyum abartildigi kadar kötü degil bence...Bana göre 2 sikinti var...Biri Loca bölünü---Digeri ise stadyumun disinda olan o bosluklar cam felan yapilabilir.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Belki Trabzonspor ün bu salonda bir gün olacak: www.stadiumzone.weebly.com

Yorum

İlk olarak Alemdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                YİĞİT GAYRETLİ SORMASI GEREKENİ SORAMAMIŞ..

Sanıyorum röportajı Yiğit Gayretli yapmış.. Neden esas soruyu soramadığını ben merak ettim doğrusu..

Ortaçağ kafasıyla stad yaparsan gider otogarın yanına üstü açık stad yaparsın.. Çevre kirliliği ve pisliğin yanında stadyum yaparsan daha açmadan o bölgeyi, projeyi itibarsızlaştırırsın..

Stadyumun altına yapılacak AVM,Restorant vs. değerlerini şimdiden düşürürsün..

Röportajı okuyabildiğim kadar okudum..Yiğit Gayretli kardeşim kusura bakma ama en önemli sorunun sorulmadığı boş bir konuşma olmuş..

Arkadaşlar tribünleri dik ve sahaya yakın istiyorlar,ses akustiği istiyorlar bunun olması tamamen çatı planı ile alakalı.. Adam denizin kenarına yelkenli gemi gibi stad yapıyor..Rüzgarı, yağmuru olduğu gibi yiyecek maça gidenler..

BU YAPILACAK STADA ZEMİN DAYANMAZ..

Gerek denize mesafesi, gerek yağmur ve hava koşulları nedeniyle her 2-3 yılda bir zemin sorunu yaşarız..

Devlet işi ucuza getiriyor...Anladığımız bu yani..
                Kardeşim herşeyi eleştiriyosun.senin bu konuda ne gibi araştırman var?

Yorum

[QUOTE=Fatih Birinci;1919385388]Kardeşim herşeyi eleştiriyosun.senin bu konuda ne gibi araştırman var? Yigit gayretli mi yapmis roportajo

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim herşeyi eleştiriyosun.senin bu konuda ne gibi araştırman var?

Onun araştırması TS nasıl küme düşer,
                    avrupada guruplardan nasıl sıfır puan alır üzerine idi,

tabi o araştırmalarında gümleyince şimdi stad işine sarıldı ki deyme keyfine

gerçi onu da beceremiyor,

bizler,
                    dış kaplamadaki açıklar kapatılsın,
                    localar eşit dağıtılsın,
                    akustiğe önem verilsin,
                    saha trübün yakın olsun,
                    kale arkasının birisi tek kat olsun,
                    diye eleştiririz,

o da,
                    stadın yanına otogar yapılacak,
                    ELEŞKİRT-ERCİŞ yolcuları kalmasın denilecek olur mu böyle şey der

kısaca kaale ala Fatih,
                    salla gitsin.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Akyazılıyım ve bu stadın bizim arazilerin fiyatını 2 katına çıkardığını söylemeliyim
                      kesinlikle öyle ve hatta bu hafta içi Yusuf Erdoğan ve oyuncu Tahsin Taşkın akyazı belediyesini ziyaret ettiler.

özelikle oyuncular şu aralar akyazı yamaçlarına yatırım peşindeler
                      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• arkadaşın teki bence elmlarla armutları birbirine karıştırmış..!!

statın yanına otogar yapılmasını, eleşkirt -erciş otobüsü gelecek deyip, konuyu basite indirgemiş. şu kadarını söyleyim.. benim yaşadığım yere yeni şehirlerarası otogar yapıldı.. emin olun yeni yapılan otogar şehrin en modern ve en sessiz alanıdır. herkes kafasına göre giriş- çıkış yapamaz ...
                        akyazı gibi trabzonun yeni kavşak noktasına yeni otogar keşke yapılsa.şimdiki eski otobüs terminalinin ne denli rezalet olduğunu biliyorsunuz. ama yaptığım araştırmalara göre yeni otogarın yeri tam belirlenemedi. bir kaç farklı alternatif var yeni otogar için.
                        bu biiiiirrrr.!!

ikinci konu ise; ortaya fitne atan arkadaş diyor ki; yeni statın üstü açık olacakmış... devlet çatı parasını cebe indirecekmiş..!!! yuh diyorum yaa!!

ben yetkili ile bir görüşme yaptmıştım geçenlerde. . bunu da ilk kez söylüyorum.!! yetkili bana demişti ki; biz statın "üstünün tamamen" kapatılması yönünde düşüncemiz var demişti..... hatta bana bu düşüncelerini ifşa etmememi söylediler. çünkü sadece düşünce aşamasında bir konu... ancak ortaya atılan asılsız fitneleri görünce söylemek zorunda kaldım..

bence artık asılsız ve ortalığı bulandırıcı, dezenformasyon yerine; kendi fikirlerimizi söyleyelim. yetkili kişi sağolsun zaman buldukça cevap verecektir zaten..

Yorum

• STADIN RESMİNE BAKIP BURDA MAVAL OKUMAYIN !!..

AKYAZI'YI TRABZONSPOR YÖNETİCİSİNDEN DAHA İYİ BİLİYORUM..

Basından çıkan doğru yanlış bilgileri okuyup burda ahkam kesmekle olmuyor bu işler..

Stad projesiyle ilgili olarak 6 ay evvel Trabzon Mühendisler Odası ve İmar İskan Bakanlığında bu projeyi yürüten yetkili kişiyle görüştüm.. Bu projeyi haber yaptım ben..

Bakanlıktaki Yetkili, projenin henüz taslak olduğunu çatılı yada çatısız konusunda karar vermediklerini söyledi..

GALATASARAY NEDEN ÇATIYI KAPATMAK İSTEDİ ?

Herkes Arena'nın neden üstünün kapatılmasının istendiğini anlayamıyor.. Üstü kapalı stadyum konfor demektir, iklimden izole bir maç izleme imkanı sağlar..

Akyazı Projesi hakkında yeterli bilgiye sahibim ve yeteri kadar araştırma yaptım.. Stadın resmine bakıp gelip burda maval okumak saçmalıktır !!!..

Trabzon Mühendisler Odası Başkanı, stadın gerek drenaj gerekse çatı probleminin çok önemli olduğunu eğer çatı kapatılmassa zemin konusunda ciddi sorunlar yaşanacağı endişesini paylaştı..Çatı projenin maliyetindeki en önemli unsur.. Bunu bazı arkadaşların iyi anlaması lazım..

Trabzon Mühendisler Odası Proje konusunda bizde görüşlerimizi açıklayacağız dediler.. Daha sonra neler gelişti Trabzon'da bilemiyorum..Stadın üstünü kapalı istiyor onlarda..

OTOGAR OLAYI KEPAZELİKTİR, ŞARK KÜLTÜRÜDÜR..

Trabzon Otogarının yanlarına bakın..Çevresine bakın...Suç oranı çok yüksek ve Pislikten geçilmiyor.. Trabzon'daki polisiye olayların çoğu o bölgede olur..
                          Böyle sosyal bir projenin içine otogarı koyduğunuzda o bölgedeki arazi vs. sahipleri kısa sürede rant kazanabilir ama ilerleyen zamanda o bölge çöplüğe döner..

Türkiye'deki bütün otogarların etrafı geto'dur ve pisliktir..

Otogar demek çevre kirliliği demektir pislik demektir..Yani elit bir proje yapıyorsanız Otogar projesinin bu projenin içinde olması çevrenin içine edeceğini anlamamak için saf olmak lazım..

Esasen TC, otogar arizisinden voleyi vurmak istemektedir..Trabzonlu kandırılmaktadır..

Konya ve Rize stadlarının paraları Trabzon'dan çıkarılıyor işin özeti bu..
                          En son Alemdar61 tarafından düzenlendi; 26.10.2013, 13:16.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alper senin gibi beğenen 10 kişi daha göstersene.
                            Bende begendim, yani abartiklari gibi bir stat görmedim ben.

Ama su cucbuklar üzerindeki stadi daha begenmistim
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Alemdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              STADIN RESMİNE BAKIP BURDA MAVAL OKUMAYIN !!..

AKYAZI'YI TRABZONSPOR YÖNETİCİSİNDEN DAHA İYİ BİLİYORUM..

Basından çıkan doğru yanlış bilgileri okuyup burda ahkam kesmekle olmuyor bu işler..

Stad projesiyle ilgili olarak 6 ay evvel Trabzon Mühendisler Odası ve İmar İskan Bakanlığında bu projeyi yürüten yetkili kişiyle görüştüm..
                              Bu projeyi haber yaptım ben..

Bakanlıktaki Yetkili, projenin henüz taslak olduğunu çatılı yada çatısız konusunda karar vermediklerini söyledi..

GALATASARAY NEDEN ÇATIYI KAPATMAK İSTEDİ ?

Herkes Arena'nın neden üstünün kapatılmasının istendiğini anlayamıyor.. Üstü kapalı stadyum konfor demektir, iklimden izole bir maç izleme imkanı sağlar..

Akyazı Projesi hakkında yeterli bilgiye sahibim ve yeteri kadar araştırma yaptım.. Stadın resmine bakıp gelip burda maval okumak saçmalıktır !!!..

Trabzon Mühendisler Odası Başkanı, stadın gerek drenaj gerekse çatı probleminin çok önemli olduğunu eğer çatı kapatılmassa zemin konusunda ciddi sorunlar yaşanacağı endişesini paylaştı..Çatı projenin maliyetindeki en önemli unsur.. Bunu bazı arkadaşların iyi anlaması lazım..

Trabzon Mühendisler Odası Proje konusunda bizde görüşlerimizi açıklayacağız dediler.. Daha sonra neler gelişti Trabzon'da bilemiyorum..Stadın üstünü kapalı istiyor onlarda..

OTOGAR OLAYI KEPAZELİKTİR, ŞARK KÜLTÜRÜDÜR..

Trabzon Otogarının yanlarına bakın..Çevresine bakın...Suç oranı çok yüksek ve Pislikten geçilmiyor.. Trabzon'daki polisiye olayların çoğu o bölgede olur..
                              Böyle sosyal bir projenin içine otogarı koyduğunuzda o bölgedeki arazi vs. sahipleri kısa sürede rant kazanabilir ama ilerleyen zamanda o bölge çöplüğe döner..

Türkiye'deki bütün otogarların etrafı geto'dur ve pisliktir..

Otogar demek çevre kirliliği demektir pislik demektir..Yani elit bir proje yapıyorsanız Otogar projesinin bu projenin içinde olması çevrenin içine edeceğini anlamamak için saf olmak lazım..

Esasen TC, otogar arizisinden voleyi vurmak istemektedir..Trabzonlu kandırılmaktadır..

Konya ve Rize stadlarının paraları Trabzon'dan çıkarılıyor işin özeti bu..

sen kimsin ki nerede ne haberi yapıyorsun merak ettim şimdi,
                              söyle de o engin yazılarını ara da bir buraya alıntılayalım da tüm Ts taraftarı senin o muhteşem duruşundan faydalansın
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bugün Juve stadının fotoğrafları yok mu Özledim be

Yorum

Çalışıyor...
                                X