Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sivas'ın stadı da başlamış...

Yorum

• Tunaların ve etrafının yıkılacağı doğru.

Bu arada Karayollarının deniz tarafında bir beton tesisi gibi bir yer yapılıyor. Acaba ihaleyi alan firma mı yapıyor onu..

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadyumu genel itibari ile beğenmiyorum fakat inşaatı dört gözle bekliyorum.Malouda'ya 40.000 kişilik yeni stadyumda imza attırmak ya da yeni transferleri bu stadyum ile ikna etmek daha kolay ve güzel olur.
        du...

Yorum

• Artık başlasın şu çalışmalar.

Yorum

• Bordomavi.net yöneticileri yorumum neden kaldırıldığını öğrenebilirmiyim ? Bu durumla 2. kez karşılaşıyorum .!

Yorum

• Demek Kanuni bulvarı içinmiş o şantiye. Bizim Akyazı için daha çok bekleriz

Yorum

• Demokrat Parti İl Başkanı Ali Akar Akyazı projesi için sert konuştu. Akar,”  Trabzon Büyükşehir olacak. Yeniden ulaşım ağı gündeme gelecek. Akyazı projesine bağlı olarak Karayolları Yıldızlıda kavşak, Akyazı beldesi altından tünel, Trabzon Belediye sınırl

Yorum

• İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bordomavi.net yöneticileri yorumum neden kaldırıldığını öğrenebilirmiyim ? Bu durumla 2. kez karşılaşıyorum .!
                  Verdiğiniz haber sitesine dair linklerin forumlarımızda paylaşılması yasaktır.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Verdiğiniz haber sitesine dair linklerin forumlarımızda paylaşılması yasaktır.
                    Dediğiniz gibi olsun..!

Yorum

• İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dediğiniz gibi olsun..!
                      Bu nasıl bir cevap? Dediğimiz gibi zaten.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tamam bende öyle dedim zaten dediğiniz gibi olsun..!

Yorum

• burda paylaşımı yapılması yasaklanan siteler var.arkadaşın haberi olmayabilir...

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burda paylaşımı yapılması yasaklanan siteler var.arkadaşın haberi olmayabilir...
                            Dediginiz gibi olsun..!
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dediginiz gibi olsun..!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam bende öyle dedim zaten dediğiniz gibi olsun..!
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X