Sivas'ın stadı da başlamış...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyumu genel itibari ile beğenmiyorum fakat inşaatı dört gözle bekliyorum.Malouda'ya 40.000 kişilik yeni stadyumda imza attırmak ya da yeni transferleri bu stadyum ile ikna etmek daha kolay ve güzel olur.
Yorum
-
İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordomavi.net yöneticileri yorumum neden kaldırıldığını öğrenebilirmiyim ? Bu durumla 2. kez karşılaşıyorum .!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerdiğiniz haber sitesine dair linklerin forumlarımızda paylaşılması yasaktır.
Yorum
-
İlk olarak BLACKSEAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediğiniz gibi olsun..!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl bir cevap? Dediğimiz gibi zaten.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda paylaşımı yapılması yasaklanan siteler var.arkadaşın haberi olmayabilir...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDediginiz gibi olsun..!
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu nasıl bir cevap? Dediğimiz gibi zaten.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum