Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• heralde bu kurbanıda orda kesecek millet...

Yorum

• ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

• bu video farklı biraz sanki ,stadda fena durmuyor gibi...
        ADALET HIRSIZLARI KALKINDIRMAZ !!!

Yorum

• localar böyle olucaksa berbat
          işkenaz

Yorum

• * Açık ara Türkiye'nin en ucube stadı olur o proje...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Stadın Dış çevre görünşü öyle kıvrımlı şeylerden olmak zorunda mı? şekil olarak değiştirilebilir aslında...
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Türkiye'nin en iyi stadı olacak.

Yorum

• Yeni yönetim stadyum konusunda da sınıfta kaldı maalesef.

Yorum

• Tanıtımda bile skor 3-1 orada bile golü yedirmiş bize T.O.K.İ.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tanıtımda bile skor 3-1 orada bile golü yedirmiş bize T.O.K.İ.
                      * Gol yemiş olabiliriz ama en güzel, en iyi stad olucakmış sıkıntı yok rahat olun
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı

Ne güzel sera gibi stadımız olacak. Taraftar kaynatamazsa stadı güneş devreye girecek. Adamlar her şeyi düşünmüşler maşallah şak şak şak.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Görünen o ki "Trabzon"un en iyi, en güzel stadına sahip olacağız.

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          * Gol yemiş olabiliriz ama en güzel, en iyi stad olucakmış sıkıntı yok rahat olun
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Görünen o ki "Trabzon"un en iyi, en güzel stadına sahip olacağız.
                            Orası kesin görünüyor

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkiye'nin en iyi stadı olacak.
                              "Burdan söz veriyorum Trabzonsporumuz 2007 yılında maçlarını yeni stadında oynayacak"
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Şu projeyi dünya gözü ile görebilsek diyorum artık.

İhale yapıldı tamam, süre verildi tamam.
                                Ama burası Türkiye;
                                5 dakikada değişir bütün işler...
                                "Trabzonspor bir çember gibi,
                                her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                                - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

Çalışıyor...
                                X