heralde bu kurbanıda orda kesecek millet...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
* Açık ara Türkiye'nin en ucube stadı olur o proje...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Stadın Dış çevre görünşü öyle kıvrımlı şeylerden olmak zorunda mı? şekil olarak değiştirilebilir aslında...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Tanıtımda bile skor 3-1 orada bile golü yedirmiş bize T.O.K.İ.
İlk olarak 7rmeyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtımda bile skor 3-1 orada bile golü yedirmiş bize T.O.K.İ.Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı
Ne güzel sera gibi stadımız olacak. Taraftar kaynatamazsa stadı güneş devreye girecek. Adamlar her şeyi düşünmüşler maşallah şak şak şak.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Görünen o ki "Trabzon"un en iyi, en güzel stadına sahip olacağız.
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Gol yemiş olabiliriz ama en güzel, en iyi stad olucakmış sıkıntı yok rahat olunHaksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörünen o ki "Trabzon"un en iyi, en güzel stadına sahip olacağız.Orası kesin görünüyor
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'nin en iyi stadı olacak.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Şu projeyi dünya gözü ile görebilsek diyorum artık.
İhale yapıldı tamam, süre verildi tamam.
Ama burası Türkiye;
5 dakikada değişir bütün işler..."Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
Yorum