Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaww arkadaşlar bizim proje acıklandı ya benmı yanlıs biliyorum..

yemin ediyorum sizde bu işte bir kasıt var sanki

Stad diyip geçmeyin , görkemli stadlar klubün kimliğidir , karsı takıma baskı verir..

Aynı zamanda bizim futbolcular daha iyi top oynar..

Sanki birileri '' ulan bu Trabzonun stadını sehirden uzaklastıralımki İstanbul takımları sehir baskını yemesin..sahilden gelsin sahilden gitsin.DİYOR..''

Birde tribünler yatay.. Hakikaten yazıklar olsun..Yatay tribün cok büyük stadlar için geçerlidir...

Bizim stad 40.000 kişi '' cıksana gokyuzune doğru ( ornek kayseri stadı 30.00o kısı ama 50 .000 gosteriyor )

KESİNLİKLE KASIT VAR DOSTLAR , KESİNLİKLE..

DERİN FUTBOL BARONLARI BİZE EN BÜYÜK DARBEYİ BURDA YAPIYOR..HABERİMİZ YOK..

BİR ANTEK YAPALIM..stad projesını beğeniyormusunuz ?? diye..

CIKAN SONUCU YÖNETİME ULASTIRALIM ..HENUZ CIVI CAKILMADAN BU UCUBEDEN KURTULALIM..
    En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 11.05.2013, 02:08.
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• bizim stadı böle yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi ..
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• KONYA STADI..

BURSA STADI

ESKİŞEHİR STADI

ŞU GORDUĞUNUZ BUTUN STADLAR BIZIMKINDEN DAHA İYİ..

CUCE KALIYOR BIZIMKISI YANINDA CUCE ..ALLAH AKIL FİKİR VERSİN..BİZİM YÖNETİMDE GÖRMÜYORMU BUNLARI ANLAMIYORUM.

ANLAMIYORLARSA GELELİM BİZ SECELİM .
        şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• durmak yok uyumaya devam
          akp'nin dayattigi stad
          akp'nin dayattigi baskan

olmaz olsun böyle Trabzonspor
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence olaya bıraz olumlu yaklasmakta yarar var.. catısı yuksek olsa neden yuksek oldu dersınız, catisi alcak olsa stat kucuk gorunuyor dersiniz.. tamam bende begenmedim ama 1205 sayfadir hep ayni yorumlar.. abicim cadir diyorsunuz anliyorum ama bu kadarda karalamayin. en kotu yapilan yeni stat su anki avni akerden cok daha iyidir. avni akere guzel diyen bi ustteki arkadasim neresi guzel onu soyle bana ? ben 10 yasimdayken bile ne igrenc stadimiz var derdim 25 yasima geldim hala daha aynisini diyorum

Valla bence yukardaki görüntü arenaya benziyor, asagidakide pamuk helvaya. Üsttekini tercih ederim sahen...

Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Sorularımı cahıllıgıme verın..

1-)yeni stadın içeriden gosterilen bir resmi var mı

2-) Stat yatık mı dik mi

3-) Taç çizgisine uzaklıgı nedir tribüne..

Bunlarla ılgılı ben bırsey goremedım forumlarda
              Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• İlk olarak aksamvakti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sorularımı cahıllıgıme verın..

1-)yeni stadın içeriden gosterilen bir resmi var mı

2-) Stat yatık mı dik mi

3-) Taç çizgisine uzaklıgı nedir tribüne..

Bunlarla ılgılı ben bırsey goremedım forumlarda
                Burdan görebilirsin az bucuk bir seyler...

Yorum

• İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  katılıyorum sana kardesım .. 40.000 kısıden cok 20.000 kısılık gibi görünüyor..catı cok alcak o yüzdende kucuk gorunuyor..

Cok cırkın bir stad..
                  Proje zaten önceden hazır olduğu için aynısını bize sundular o yüzden küçük görünüyor....Ayrıyetten stadın yarısı zeminin altında kalıyor....

Stadı bende hiç beğenmiyorum inşallah değişir....

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

http://www.vize.com/wwwengine/flash/...lv&w=576&h=324
                    Eger boyleyse fena dehıl biraz yatık gibi ve ayrıca loca goremedım videoda. Begenmeyenler Türkiyede yaşadıgını unutuyor bu ülkede ancak bu kadar gonul ister Juventus stadı gıbı olsun..
                    Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

http://www.vize.com/wwwengine/flash/...lv&w=576&h=324
                      Burdan görebilirsin az bucuk bir seyler diyosunuz stad da loca gözükmüyor 41.500 kişilik değil stad 20 .000 kişilik gözüküyor hiç hoş gözükmüyor bence stadın ne olacağı belli değil ..

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | İhale Tamamlandı ...

İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burdan görebilirsin az bucuk bir seyler diyosunuz stad da loca gözükmüyor 41.500 kişilik değil stad 20 .000 kişilik gözüküyor hiç hoş gözükmüyor bence stadın ne olacağı belli değil ..
                        Az buçuk diyorum işte.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2

Yorum

• cadısı daha modern olsa bu stad dünyada eşi benzeri olmaz

Yorum

• Bursanın stadı bitiyor çok güzel olmuş bence

Yorum

Valla bence yukardaki görüntü arenaya benziyor, asagidakide pamuk helvaya. Üsttekini tercih ederim sahen...

nekadar cok arenaya benziyor degilmi.. kale arkasindan girdiginde tuglalardan orulu bir duvar eski kale arkasindan kalma oturma yerleri okadar yama yapilmasina ragmen bir turlu asimetrisi tutturulamamis kale arkalari.. tadilat sirasinda coken maraton tribunu.. daha yeni yikilmis gazeteciler binasi.. yedek kulubesinin yanindaki 20 yillik menekseler.. piksel piksel olmus lc motinor.. cep telefonu gibi ses veren ses sistemi.....

ayni arena canim ayni
                              u will need justice at the end..

Yorum

• bu kadar haksızlık yapıldığını düşünen var burda peki neden bi grup oluşturulup yönetime çıkılmadı bugüne kadar? neden hep burda boş boş mesajlar atldı? yönetim diğer takım yönetimleri gibi kaç defa stadla ilgilendi kaç defa tokiyle gorüştü? o ihtişamlı görünen stadların maliyetlerine bakın çoğu trabzonun 3te1i kadar maliyete sahip bursa stadı hariç sonuçta onu devlet değil belediye ve bursa yönetimi ortaklaşa kararlaştırıp yapıyor dolayısıyla her aşamasına bursa taraftarı da ortak oldu. mesela gs stadı kim yaptı toki ama gs yönetiminin ağzından hiç düşmedi yeni stad lafı her zaman tokiyle ortak çalıştı. bizim yönetim ne çıkarsa bahtımıza diyor sonra taraftarda hiç bir şeyden haberdar olamıyor.. olay bu.. bence bi grup toplayıp yönetime gidin boş yere burda yazmayın. çünkü trabzon halkının yüzde doksanı bu site gibi düşünmüyor.

Yorum

Çalışıyor...
                                X