yaww arkadaşlar bizim proje acıklandı ya benmı yanlıs biliyorum..
yemin ediyorum sizde bu işte bir kasıt var sanki
Stad diyip geçmeyin , görkemli stadlar klubün kimliğidir , karsı takıma baskı verir..
Aynı zamanda bizim futbolcular daha iyi top oynar..
Sanki birileri '' ulan bu Trabzonun stadını sehirden uzaklastıralımki İstanbul takımları sehir baskını yemesin..sahilden gelsin sahilden gitsin.DİYOR..''
Birde tribünler yatay.. Hakikaten yazıklar olsun..Yatay tribün cok büyük stadlar için geçerlidir...
Bizim stad 40.000 kişi '' cıksana gokyuzune doğru ( ornek kayseri stadı 30.00o kısı ama 50 .000 gosteriyor )
KESİNLİKLE KASIT VAR DOSTLAR , KESİNLİKLE..
DERİN FUTBOL BARONLARI BİZE EN BÜYÜK DARBEYİ BURDA YAPIYOR..HABERİMİZ YOK..
BİR ANTEK YAPALIM..stad projesını beğeniyormusunuz ?? diye..
CIKAN SONUCU YÖNETİME ULASTIRALIM ..HENUZ CIVI CAKILMADAN BU UCUBEDEN KURTULALIM..
yemin ediyorum sizde bu işte bir kasıt var sanki
Stad diyip geçmeyin , görkemli stadlar klubün kimliğidir , karsı takıma baskı verir..
Aynı zamanda bizim futbolcular daha iyi top oynar..
Sanki birileri '' ulan bu Trabzonun stadını sehirden uzaklastıralımki İstanbul takımları sehir baskını yemesin..sahilden gelsin sahilden gitsin.DİYOR..''
Birde tribünler yatay.. Hakikaten yazıklar olsun..Yatay tribün cok büyük stadlar için geçerlidir...
Bizim stad 40.000 kişi '' cıksana gokyuzune doğru ( ornek kayseri stadı 30.00o kısı ama 50 .000 gosteriyor )
KESİNLİKLE KASIT VAR DOSTLAR , KESİNLİKLE..
DERİN FUTBOL BARONLARI BİZE EN BÜYÜK DARBEYİ BURDA YAPIYOR..HABERİMİZ YOK..
BİR ANTEK YAPALIM..stad projesını beğeniyormusunuz ?? diye..
CIKAN SONUCU YÖNETİME ULASTIRALIM ..HENUZ CIVI CAKILMADAN BU UCUBEDEN KURTULALIM..
Yorum