Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar stadımız çok kötü gerçekten..özellikle loca yoksa neden cıft katlı ??

resimlerinden gördüğüm kadarıyla kayserının 30 bin kişilik stadı bile bizimkinden daha iyi..

bu stadı bize yakıstıramıyorum.birşeyle yapmamız lazım.projeyı değiştirelim..

61.000 kısılık olsun ( geleceği düşünün ? )
    3 katlı olsun .. tüm katlar 20.000 kısılık olsun.. ilk önce alt katlar dolsun.. ( ambıyans acısından )

Bakın göreceksiniz 5-10 yıla bir barcelona gibi oluruz..

özetle stad projesını hıc beğenmıyorum.COK CIRKIN. ve bıze yakısmıyor..
    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• coface arena stadı 34.000 kişilik stad trabzon akyazı stadı 41.500 kişi diyolar stadın projesi ne olacağı belli değil dün başka resimler bugün başka resimler gösteriliyo bizim stadı 30.000 kişilik yaparlarsa şaşmayın mainz projesi 34.000 kişiliktir bizim stad 41.000 kişilik stad diyolar anlamıyorum ..
      En son jojuk tarafından düzenlendi; 11.05.2013, 02:15.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        stadın cadısı hiç begenmedim birde dik olmalı koltuklar ...

katılıyorum sana kardesım .. 40.000 kısıden cok 20.000 kısılık gibi görünüyor..catı cok alcak o yüzdende kucuk gorunuyor..

Cok cırkın bir stad..

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          coface arena arena stadı 34.000 kişilik stad trabzon akyazı stadı 41.500 kişi diyolar stadın projesi ne olacağı belli değil dün başka resimler bugün başka resimler gösteriliyo bizim stadı 30.000 kişilik yaparlarsa şaşmayın mainz projesi 34.000 kişiliktir bizim stad 41.000 kişilik stad diyolar anlamıyorum ..
          2-3 sira daha atsan 40.000'e cikarsin zaten...
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ben cok merak ediyorum ..
            Bursa nın stadını gören varmı ?

Bursanın stadıyla ,bizim yapılacak olan stadı yabancı birine göstersen Bursa daha büyük takım der..

Önce bu stadı yapacaklara, sonrada uyuyan taraftarımızı tebrık ediyorum..

HELAL OLSUN BİZE.. HAKİKATEN UYUMAYA DEVAM

Yorum

• İlk olarak betoncivisi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              katılıyorum sana kardesım .. 40.000 kısıden cok 20.000 kısılık gibi görünüyor..catı cok alcak o yüzdende kucuk gorunuyor..

Cok cırkın bir stad..
              inanki renkdaş bu gördüğümüz proje gerçek olduguna inanmıyorum nasıl yapılacağı bittikden sonra görürüz büyük ihtimal kötü bir stadla bizi kandıracaklar bundan eminim ...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2-3 sira daha atsan 40.000'e cikarsin zaten...
                bizim avni aker stadı daha güzel mainz stadından ...

Yorum

• mainz coface arena stadı galatasaraya önerilip o projesi görüp bunu trabzonspora kakalayan kişileri allaha havale ediyom ...

Yorum

• bence olaya bıraz olumlu yaklasmakta yarar var.. catısı yuksek olsa neden yuksek oldu dersınız, catisi alcak olsa stat kucuk gorunuyor dersiniz.. tamam bende begenmedim ama 1205 sayfadir hep ayni yorumlar.. abicim cadir diyorsunuz anliyorum ama bu kadarda karalamayin. en kotu yapilan yeni stat su anki avni akerden cok daha iyidir. avni akere guzel diyen bi ustteki arkadasim neresi guzel onu soyle bana ? ben 10 yasimdayken bile ne igrenc stadimiz var derdim 25 yasima geldim hala daha aynisini diyorum
                    u will need justice at the end..

Yorum

• arkadaşlar malesef camıa olarak durumumuz ıyı değil..

**Şikede hakkımız gasp edilir..Çoğu büyüğümüz , zengin işadamlarımız vs.. gıkı cıkmaz..
                      **Ts halkı, kupasını gasp edenlere GÖZ YUMANLARA, %70 oy vererek ödüllendirir..
                      **büyüklüğümüze yakısmayacak UCUBE bir stad projesı yapılır..

Sonrada bizi eziyorlar diye bağırırız..
                      Hadi canım sana derler..

Bize hersey musteak arkadaş..

Alem ( Bursaspor taraftarı ) kareorgrafileri bozulacak diye acık tribünleri tek katlı yaptırır..Locaları catıya aldırır.

Biz ucube stad için hiç birsey yapamayız..

BİZ BÜYÜK MÜYÜK DEĞİLİZ ASLINDA..

kendimizi öyle zannediyoruz

Yorum

• herkes şikayetçi evet ama bunun için bir şey yapmıyoruz sadece burada yazıyoruz bunun için bir şeyler yapmalıyız artık gerekli yerlere gerekli kişilere ufakta olsa bir şeyleri değiştirtmeliyiz bu stadın sahibi biziz sonuç olarak bize yapılacak onlar kullanmayacak ve bizim görüşlerimize saygı duymak zorundalar bir konu altında bence bu stad konusu organize edilmeli yoksa işimiz yaş..

Yorum

• stad dediğin böle olur 41.000 kişilik cadısı az daha büyük olsa mükemmel bir stad

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence olaya bıraz olumlu yaklasmakta yarar var.. catısı yuksek olsa neden yuksek oldu dersınız, catisi alcak olsa stat kucuk gorunuyor dersiniz.. tamam bende begenmedim ama 1205 sayfadir hep ayni yorumlar.. abicim cadir diyorsunuz anliyorum ama bu kadarda karalamayin. en kotu yapilan yeni stat su anki avni akerden cok daha iyidir. avni akere guzel diyen bi ustteki arkadasim neresi guzel onu soyle bana ? ben 10 yasimdayken bile ne igrenc stadimiz var derdim 25 yasima geldim hala daha aynisini diyorum
                            Saygıdeğer kardesım..Tüm stad projelerini inceledinmi ?? hiç bize bu sıradan stad hıc yakısıyormu??

bırak onu Anadoluda yapılacak diğer stadların kapasitesi bile düşük olmasına rağmen bizimkisinden daha iyi görünüyor..

Kardes yanlıs anlamada yorumun ne biliyormusun ?

Her çirkinin bir kör alıcısı olur derler yaa. hah iste aynen oyle olmus yorumun ..Biz Kocaeli spormuyuzki sana sipariş verileni hemen kabul ediyorsun hayret ediyorum..
                            En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 11.05.2013, 01:54.

Yorum

• Bizim proje neden aciklanmiyor ?
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bizim proje neden aciklanmiyor ?
                                herkes atıyor bu stadın ne projesi belli nede kaç bin kişilik olacağı stadımız stad yapıp kakalıcaklar bize biz bunu hiç hak etmiyoz millet resimlerde görünlerle alakası çıkmıcak avni aker stadını bile özletecekler bize bari avni akeri yıkıp yapsalardı ...
                                En son jojuk tarafından düzenlendi; 11.05.2013, 02:05.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X