Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşın biri kendinle çelişiyorsun demiş...Bende ona katılıyorum...

İlk yazında Devlet sana hiç bir şehire yapmadığı kadar tesis yapmış bu ülkede... diyorsun sonra bana cevap olarak M.A.Y Tesisleri elinizden alınmıyor, yerine yeni tesislere sahip oluyorsunuz. diyorsun...Yani hiçbirşey bedava değil...Oradaki tesislerin bize ayrıcalığıda yok...
    İki yazdığım arasındaki tezatlığı söyler misiniz?
    Burada herhangi bir tezatlık bulunmuyor ki...

İlk söylemiş olduğum şey doğrudur. Devlet, Trabzon şehrine inanılmaz sportif tesisler yapmıştır. Trabzon şehrinden bahsediyorum burada... Üniversite oyunlarından kazandırılan tesisler vb.

İkinci yazdığımda ise Trabzonspor özelinde bir konu... İkisi birbiri ile direkt olarak bağlantılı değil aslında...

Tesisler Konusuna gelince de bir değiş tokuş olduğunu söylemişim burada nasıl bir tezat bulunuyor??

Yazıları bir bütün şeklinde değerlendirirseniz manayı tam olarak kavrayabilirsiniz sanırım. Tek tek cımbızlamak iletmek istediğim mesajı vermeyecektir size...

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadın çok da kötü olmadığını düşünüyodu ama bize sunulan bir lütuf olduğunu değil.
      Hım,bu olabilir,ona dikkat etmedim.....
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bakanliga verdigim dilekceye gelen cevap.

Akyazı projesiyle ilgili Bakanlığımıza başvurular ve öneriler ulaşmaktadır. Sizlerin de bildiği üzere eş zamanlı olarak bir çok ilde tesis çalışmalarımız sürmektedir. Yapılacak olan projenin detaylı bilgisi tarafınıza iletilmiştir. Sizlerin de tahmin edeceği üzere böylesine büyük spor tesislerinin kısa sürede projelerinin hazırlanmasının mümkün değildir. Yalnızca estetik açıdan değerlendirmeler yaparak büyük bir amaca hizmet edecek olan tesislere destek verilmemesi gerçekten ülkemiz adına üzücü bir yaklaşımdır. Bununla birlikte Akyazı projesi ile ilgili görüş ve önerilerini değerlendirmesi adına Tesisler Dairesi Başkanlığımıza ileteceğimizi bilmenizi isteriz. Sizlere anlayışınızdan ötürü teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. Selam ve Saygılar.
        Kendileri bile biliyor begenilmedigini. Ortada aldiklari onca basvurular, dilekceler var cünkü.

Erdogan Bayraktarin kisisel zevkine karsi koca Trabzonspor taraftarlarinin boynu kildan ince oldugundan ne onlar nede biz bir sey yapabiliyoruz. Tesisler Baskanligina iletince acaba ne degisecek cok merak ediyorum. Kâle alinacakmiyiz acep?
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi sen öyle yazınca geriye dönüp tekrar okudum.
          Evet,sana demiş
          Şaşırdım...
          Ya *alper fikir değişirdi ya da ben *alper'i hiç anlamadım.
          Kayserili hoş,kendi haline bırakayım kardeşimi
          Farklı fikirler olmalı, bunlar zenginliktir. Hepimiz aynı şekilde düşünüyorsak orada sorun vardır zaten... Saygı çerçevesinde herkes düşündüğünü söyleyebilmeli...

Yorum

Şimdi sen öyle yazınca geriye dönüp tekrar okudum.
            Evet,sana demiş
            Şaşırdım...
            Ya *alper fikir değişirdi ya da ben *alper'i hiç anlamadım.
            Kayserili hoş,kendi haline bırakayım kardeşimi
            Yok onun tarzi öyle. Canberki kastettiginden adim gibi eminim.

Bir kac kere ters düsmüslügümüz var. Oradan biliyorum yani.

(iyi niyetinden asla süphe etmedigimi belirtmeyi ihmal etmeyeyim)
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• * Tenis kortları, atletizim pisti, Yüzme havuzları, Kapalı spor salonu dimi. Hangi kategoride sporcularımız var mesela ? Mesele tesis yapmakmıdır ? Sana göre evet çünkü zihniyet beton atmaya odaklı gerisine karışmıyor. Çünkü oda bir halt olmayacağını biliyor sporcu yetiştirmek için önce ahlak gerekli var mı ahlak ? Hadi onuda yapsana yapabiliyormusun ? Adalaet nerde ? Hangi örnekle o Adaleti aşılayacaksın Trabzonlu genç sporcuları. Beton attım ohh bitti herşey ne yaptın diye sordular mı ahanda Stad yaptık ya la git oyna ! Eğer buysa evet herşey var...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                * Benim gibi düşünmeyen bu düşüncenin Erdoğan Bayraktar zihniyetinden bir farkı yok, eğer ben bu kafadan bişey öğreneceksem zaten Allah benim belamı vermiş demektir...
                Siz kendi fikirlerinizi yeterli görüyorsanız sorun yok demektir. Herkes mutlu o zaman

Fakat unutmayın ki her insanın bir başkasında öğreneceği çok şey vardır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Farklı fikirler olmalı, bunlar zenginliktir. Hepimiz aynı şekilde düşünüyorsak orada sorun vardır zaten... Saygı çerçevesinde herkes düşündüğünü söyleyebilmeli...
                  Sana bir eleştiride bulunmak isterim.
                  Sakın seni konuyla ilgili fikirlerinden dolayı yargıladığımı düşünme.
                  Keza ilgili başlıktaki fikirlerine katılmıyorum.Tercih meselesi sonuç itibariyle,bu yüzden de bu sayfaya yorum yapmıyorum.Ben,şu rezil süreçten sonra stadı falan ırgalayan biri değilim açıkçası.
                  Neyse,konu bu değil.

Tabi ki senin tercihindir,eleştirmiyorum,gözlemimi söylüyorum.Mesaj sayının neredeyse büyük çoğunluğunu bu konu başlığı altında oluşturdun.Yanılmıyrum değil mi?

Hal böyle olunca,ne zaman buraya girsem,seni herkesle konuyla ilgili olarak tartışırken buluyorum.Çünkü her yazılana cevap veriyorsun.Verirsin de yanlış anlama ama sadece buraya endekslenmiş gibi bir imajın oluştu insanlar arasında.
                  Yaşanan tartışmaların çoğunun altında bu var kanımca.Bu konuda bir öz eleştiri yapmanı haddimi aşarak tavsiye ederim sana yanlış anlamazsan...
                  Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok onun tarzi öyle. Canberki kastettiginden adim gibi eminim.

Bir kac kere ters düsmüslügümüz var. Oradan biliyorum yani.

(iyi niyetinden asla süphe etmedigimi belirtmeyi ihmal etmeyeyim)
                    Ben de şaşırdım çünkü
                    Onun ben tarzını yerim,akıllı olsun
                    Neyse bu hafta Kayseri ile maçımız var.Susuyorum
                    Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Tenis kortları, atletizim pisti, Yüzme havuzları, Kapalı spor salonu dimi. Hangi kategoride sporcularımız var mesela ? Mesele tesis yapmakmıdır ? Sana göre evet çünkü zihniyet beton atmaya odaklı gerisine karışmıyor. Çünkü oda bir halt olmayacağını biliyor sporcu yetiştirmek için önce ahlak gerekli var mı ahlak ? Hadi onuda yapsana yapabiliyormusun ? Adalaet nerde ? Hangi örnekle o Adaleti aşılayacaksın Trabzonlu genç sporcuları. Beton attım ohh bitti herşey ne yaptın diye sordular mı ahanda Stad yaptık ya la git oyna ! Eğer buysa evet herşey var...
                      Adalet, ahlak gibi konularda belki de sizinle aynı şeyleri düşünüyorum.
                      Tabi sormadan bilemezsiniz bunu...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İki yazdığım arasındaki tezatlığı söyler misiniz?
                        Burada herhangi bir tezatlık bulunmuyor ki...

İlk söylemiş olduğum şey doğrudur. Devlet, Trabzon şehrine inanılmaz sportif tesisler yapmıştır. Trabzon şehrinden bahsediyorum burada... Üniversite oyunlarından kazandırılan tesisler vb.

İkinci yazdığımda ise Trabzonspor özelinde bir konu... İkisi birbiri ile direkt olarak bağlantılı değil aslında...

Tesisler Konusuna gelince de bir değiş tokuş olduğunu söylemişim burada nasıl bir tezat bulunuyor??

Yazıları bir bütün şeklinde değerlendirirseniz manayı tam olarak kavrayabilirsiniz sanırım. Tek tek cımbızlamak iletmek istediğim mesajı vermeyecektir size...
                        Devlet sana hiç bir şehire yapmadığı kadar tesis yapmış bu ülkede...

Akyazı'da da yapıyor şimdi... Hala neyin feryadı bu?

Siz bu kadar bağırıyorsanız diğer şehirler ne yapsın?

Demişsin....Sonra M.A.Y Tesisleri elinizden alınmıyor, yerine yeni tesislere sahip oluyorsunuz. diyorsun...Yani karşılıklı

Sözlerin ortada ama ben biliyorumki yine cevap vereceksin başka taraftan çekeceksin...Kendini haklı çıkarmak için ben yazdığım sürece yazacaksın biliyorum...O kafaya sahipsin çünkü....

Yorum

Sana bir eleştiride bulunmak isterim.
                          Sakın seni konuyla ilgili fikirlerinden dolayı yargıladığımı düşünme.
                          Keza ilgili başlıktaki fikirlerine katılmıyorum.Tercih meselesi sonuç itibariyle,bu yüzden de bu sayfaya yorum yapmıyorum.Ben,şu rezil süreçten sonra stadı falan ırgalayan biri değilim açıkçası.
                          Neyse,konu bu değil.

Tabi ki senin tercihindir,eleştirmiyorum,gözlemimi söylüyorum.Mesaj sayının neredeyse büyük çoğunluğunu bu konu başlığı altında oluşturdun.Yanılmıyrum değil mi?

Hal böyle olunca,ne zaman buraya girsem,seni herkesle konuyla ilgili olarak tartışırken buluyorum.Çünkü her yazılana cevap veriyorsun.Verirsin de yanlış anlama ama sadece buraya endekslenmiş gibi bir imajın oluştu insanlar arasında.
                          Yaşanan tartışmaların çoğunun altında bu var kanımca.Bu konuda bir öz eleştiri yapmanı haddimi aşarak tavsiye ederim sana yanlış anlamazsan...
                          Öz eleştiri tabi ki de yapmak gerekir.
                          Tavsiyenizi dikkate alacağım.
                          Aslına bakarsanız forumda insanlar ile birebir diyaloğa pek girmiyorum.
                          Genel olarak yazılanları okumayı tercih ediyorum.
                          Sanırım size denk geldi cevap yazdığım zamanlar
                          Çok nadir durumlarda fikrimi beyan ediyorum. Yoğun bir eleştiri varsa mesela...
                          Herkese cevap vermek konusunda ilk defa bu gece sınırlarımı zorladım diyebilirim. Bu gece dışında hararetli bir tartışma yapmadım sanırım.
                          En azından böyle hatırlıyorum...

Mesaj sayımdan da anlaşılacağı üzere çok fazla yazan biri değilim.
                          Önemli bulduğum bazı konularda yazıyorum zaman zaman...
                          İşim sebebiyle çok yazma imkanım da olmuyor zaten
                          Mesaj sayımın yarısı sanırım bu konudadır.
                          Stadyumu merak ediyorum fazlasıyla...

Yorum

• M.A.Y Tesislerini nasil almiyor oyle bir aliyor ki yaninda Akcaabat Fatih Stadi'da promosyon olarak veriliyor
                            HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Devlet sana hiç bir şehire yapmadığı kadar tesis yapmış bu ülkede...

Akyazı'da da yapıyor şimdi... Hala neyin feryadı bu?

Siz bu kadar bağırıyorsanız diğer şehirler ne yapsın?

Demişsin....Sonra M.A.Y Tesisleri elinizden alınmıyor, yerine yeni tesislere sahip oluyorsunuz. diyorsun...Yani karşılıklı

Sözlerin ortada ama ben biliyorumki yine cevap vereceksin başka taraftan çekeceksin...Kendini haklı çıkarmak için ben yazdığım sürece yazacaksın biliyorum...O kafaya sahipsin çünkü....
                              Bu forumda bulunduğum süre boyunca kimse ile pek fazla diyaloğa girmedim.

Hatta çoğu konuyu okuyup geçtim.

Bu gece haricinde pek fazla ikili diyaloglara bile girmedim insanlarla...

Nasıl oluyor da benim her şeye cevap verdiğimi düşünüyorsun o da hayret verici bir durum... Bir de düşünce yapımı tahmin etmişsin.

Pek tutarlı bir tahmin olmadı ama yine de tebrik ederim

Konu özeline gelirsek...

Benim yazdıklarım ortada istediğin yöne çekebilirsin.

Tezatlığı iddia eden sensin. Fakat ortada bir tezatlık yok...

Yorum

• Bu proje 2-3 seneye biter bence.

Trabzonspor'u ne kadar düşünüyorlar değil mi? Gözlerimi yaşartıyor Trabzon'a yapılan bu projeler!

Yorum

Çalışıyor...
                                X