Ben resmi bir e-posta adresinden resmi başvuru yaptım bekliyorum hala
Alper mailine cevap gelmesi epey bir zaman alır.Bilgi edinme yasasına göre süre ne kadardı acaba ?
Ben zamanında Milli Eğitim Bakanlığı'na bilgi edinme başvurusu yapmıştım tam bir ay sonra o konuda bilgi veremiyoruz diye cevap yollamışlardı.Ben de bir ay adam gibi cevap verecekler diye beklemiştim.
Anladığım kadarıyla bu şirket İstanbul menşeili,BMN istanbul yönetiminden bir arkadaşımız gitsin.Kardeşim ben bu sorularla ve bu ünvanla size geldim,ben ve Bordomavinet üyesi olan 40.000 kişi adına cevap almaya geldim desin.Bence fax veya telefonla olacak işler değil.Yine iş başa düştü deyip bizim yönetici arkadaşımız gidecek.
Biraz bakındım am resimlerle ilgili bir detay göremedim...Yazılarda Localarla ilgili fikirlerini söylemiş arkadaşlar...
Benim şahsi fikrim stadın tamamının cevresinin loca olması...
Localar aynı zamanda orayı kiralayan insanların ofisleri gibi olmalı...Trabzon ve hatta Türkiye dışından gelen insanlar istedikleri zaman locaları (maç günü değil) hem ofis hemde otel odası gibi kullanabilmeli. Bu özellik sayesinde locaların hepsini ciddi fiyatlara Trabzon dışındakilere Trabzondaki eviniz adı altında pazarlayabilirsiniz.
Belirli yıl için;
Loca isimlerini satmak...
Tribun isimlerin satmak...
Stadın ismini satmak...
bunlarla ilgili çalışmalar yapılması sponsor ve Trabzonlu iş adamları ile görüşmelerin şimdiden yapılmaya başlanması gerekmektedir. 2 yıl var deriz son aylarda yapmaya çalışırız sonrada kimse almıyor deriz ..Aynı transfer politikalarımız gibi...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
1. kat: 26 sıra tribün girişleri yok.
2. kat: 17 sıra. (bize yapılacak stad da 2. kat 25 sıra)
karşılaştırma yapılırsa 1. kat aynı, 2. kat bize yapılacak olanda 1/2 oranında daha büyük olacak. Görünüm olarak daha heybetli duracağı aşikar. Bir de şu koltukların bordo-mavi olduğunu düşünürseniz, benim gibi heycanlanabilirsiniz
Hocam 1.kat basamak(sıra) sayısı, 2.kat basamak(sıra) sayısı gibi detaylar açıklandı mı? Yoksa tahmini şeyler mi söylüyorsun?
Yorum