Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.trabzon-gsim.gov.tr/yazdir.asp?haber=257&resim=True
    .

Yorum

• .

Yorum

• .

Yorum

• .

Yorum

• mehmet atalay ocakta kazmayı vuracaz diyo inşallah yapılır

Yorum

• Hiç birşey anLamadım bu işten.Ne zaman vuruLacak kazma çok merak ediyorum.

Yorum

• vallla stad olimpik yapılıcaksa avni akerde oynayalım kosu bandı olan stad istemiyorum...

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  vallla stad olimpik yapılıcaksa avni akerde oynayalım kosu bandı olan stad istemiyorum...

Olimpik felan olmayacak! Yönetim bunu defalarca acikladi... FUTBOL STADI OLACAK!!!

Yorum

• Arkadaşlar stad deniz kenarına yapılacakmış.Galip gelince sakın sevinçten atlamayasınız denize.
                    Kahrolsun endüstiryel futbol.
                    YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• İlk olarak bmnserdar_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mehmet atalay ocakta kazmayı vuracaz diyo inşallah yapılır
                      Ortada kazma vurulcak bi yer olsa hay hay..Ama ortada kazmayı vuracak yer yok..Denize vurulacak değil ya kazma..Şu işi çok ağırdan alıyolar...
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ortada kazma vurulcak bi yer olsa hay hay..Ama ortada kazmayı vuracak yer yok..Denize vurulacak değil ya kazma..Şu işi çok ağırdan alıyolar...

Dolgu yapilmayacak STAD...Kaziklarin üzerine yapilacak....hersey halolur
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu da degisik bir calisma olsun. Stadin yapilacagi yer iste burasi (Burundan fotografi cektigim yola kadar olan bölge). Belki nasil bir yer oldugunu bilmeyenler vardir. Arabada giderken ancak bu kadar net cekebildim. Becerebilenler fotografa stat yerlestirebilirler :-)
                          En son TaraftaR tarafından düzenlendi; 07.09.2008, 09:56.
                          Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dolgu yapilmayacak STAD...Kaziklarin üzerine yapilacak....hersey halolur

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları yasa tasarısının kabul edilmesine kadar olan süreçte katkısı bulunan herkese, özellikle de Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile ilgili komisyon üyeleri ve Trabzon milletvekillerine teşekkür etti. Atalay, "Bundan sonrası artık bizim işimiz. Trabzon ve ülkemiz için çok büyük bir projenin gerçekleşmesine imkan tanıyanlar ileride bu tesisleri gördükleri zaman, katkıları olduğu için gurur duyacaklar" dedi.
                            Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür ise, yasayla birlikte Trabzon'daki Akyazı Projesi'nin önünde hiçbir engel kalmadığına dikkat çekerek, "Projenin önü açılmıştır. Özellikle 40 bin olarak planlanan, ancak gerektiğinde 52 bin seyirci kapasitesine kadar da çıkarabilecek stadı 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları açılışına yetiştireceğiz. İlk olarak 100 dönümlük bir alan dolgu yapılacak. Buraya stat ile birlikte il müdürlüğü hizmet binası, açık hava spor tesisleri ile konaklama birimi inşa edilecektir. Bilindiği gibi 600 dönümün üzerinde bir alanı kapsayan kısmın geri kalan bölümü de akabinde gerçekleştirilecektir. Bu tesisler Trabzon'un kaderini değiştirebilecek güzellik ve özelliktedir" diye konuştu.

Kaynak İHA

Şimdi Mehmet Atalay dolgu olcak diyor sende tam tersini söylüyorsun kardesim niçün milletin kafasını karıştırıyon...
                            En son antagonist tarafından düzenlendi; 07.09.2008, 13:11. Sebep: Mesajın tamamını kalın yazmak yasaktır.

Yorum

• Önceden yapılan açıklamalarda stadyumda koşu pisti olmayacan denmişti ama olimpiyat açılışına yetiştirilmeye çalışılacak deniyor . Böyle olunca insanın kafasına soru işareti geliyor acaba koşu pisti olacak mı diye . Kesin bir bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse memnun olurum .

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önceden yapılan açıklamalarda stadyumda koşu pisti olmayacan denmişti ama olimpiyat açılışına yetiştirilmeye çalışılacak deniyor . Böyle olunca insanın kafasına soru işareti geliyor acaba koşu pisti olacak mı diye . Kesin bir bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse memnun olurum .
                                koşu pisti olmıycak merak etme hatta sadri başkan koşu bisti olursa avni aker den ayrılmayız demişti. merak etme bu stad yapılırsa tamamıyla futbol stadı olacak.
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X