Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anket isabetli olmuş. Fakat şıklar bence şöyle olmalı:

* Mevcut projeyi beğendim
    * Mevcut projeyi beğenmedim. Proje yarışması açılmalı

2 şık. Üçüncü şık ise (Akyazı'da herhangi bir stad istemiyorum) ayrı bir tartışma konusu. Bence bunu bu ankete eklemek anketin amacını saptırır, konuyu dağıtır
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anket isabetli olmuş. Fakat şıklar bence şöyle olmalı:

* Mevcut projeyi beğendim
      * Mevcut projeyi beğenmedim. Proje yarışması açılmalı

2 şık. Üçüncü şık ise (Akyazı'da herhangi bir stad istemiyorum) ayrı bir tartışma konusu. Bence bunu bu ankete eklemek anketin amacını saptırır, konuyu dağıtır
      Anketler genel eğilimleri belirlemek adına yapılır. Stadı istememek de bir eğilimdir. O açıdan sıkıntı yok...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• su yöneticiler sabah gazeteleri okuduklari gibi forumuda okusa en azindan bir adim ileri giderler, taraftarin nabzini ölcerler...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursa stadının ihale bedeli 33 milyon TL...Bazı arkadaşlar 70 milyon euro demişde o yüzden belirtmek istedim..
          Ben de 130 milyon $ diye okumuştum. O paraya 45 bin kişilik stad yapılabilir mi? Yanlışlık olmasın?
          Bursa Stadı 3 aşama da ihale edildi. Ayrıca kapsitesi 45.000 değil 43,877 kişi.

Kaba inşaat;

Bedeli: 34.639.000 TL
          Süresi: 01.06.2011-24.08.2012
          Yüklenicisi: Gintaş inşaat

Mekanik, Elektrik ve İnce işler;

Bedeli : 69.500.000 TL
          Süresi : 18.06.2012 - 31.05.2013
          Yüklenicisi : KIRCAL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Çatı ve dış kabuk;

Sözleşmenin Tarihi: 07.05.2012
          Bedeli : 63.780.000,00 TL
          Süresi : 11.05.2012 - 04.08.2013
          Yüklenicisi : Kazova Inşaat Sanayi Ticaret Ve Turiz M A.Ş.

Toplam Maliyet: 167.909.000 TL
          En son vasili tarafından düzenlendi; 22.02.2013, 13:14.
          horyanli

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi saygılar, projeyi beğenmeyenlerin % 90'ı bunu sorun ediyor diye düşünüyorum. Oysa buradaki kabahat yine bizde. Kimse kimseye hakkını vermez; sen hakkını alırsın. Maalesef bu proje zamanı vs. çok kötü bir döneme denk geldi. Aynı anda iki şeye kafa yorulamadı.
            Saygı benden Alper'im,
            aynen doğru söylüyorsun,benim isyanımın sebebi de bu inan ki,
            dediğim gibi biz eski biz değiliz,yoksa ne şike ne stad böyle gitmezdi,
            Şaban'ı getirin bana diyor ya film de şu an biz de oturduğumuz yerden üfürüp stad ı getirin bana deyip hıncımızı stad tan çıkarıyoruz,hiç kendimize bakmıyoruz taşın altına elimizi soktuk mu diye.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bursa Stadı 3 aşama da ihale edildi. Ayrıca kapsitesi 45.000 değil 43,877 kişi.

Kaba inşaat;

Bedeli: 34.639.000 TL
              Süresi: 01.06.2011-24.08.2012
              Yüklenicisi: Gintaş inşaat

Mekanik, Elektrik ve İnce işler;

Bedeli : 69.500.000 TL
              Süresi : 18.06.2012 - 31.05.2013
              Yüklenicisi : KIRCAL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Çatı ve dış kabuk;

Sözleşmenin Tarihi: 07.05.2012
              Bedeli : 63.780.000,00 TL
              Süresi : 11.05.2012 - 04.08.2013
              Yüklenicisi : Kazova Inşaat Sanayi Ticaret Ve Turiz M A.Ş.

Toplam Maliyet: 167.909.000 TL
              Gözümden kaçmış, dehşet bir miktar gerçekten de.Sadece stadyum için 168 milyon lira.O nasıl bir çatı öyle 63 milyon liraya mal oluyor.

Bizim ihalede sadece stadyum olmayacak bildiğim kadarıyla.Bizimkinin rahat 150 milyon lirayı geçmesi lazım o halde.
              En son Murat' tarafından düzenlendi; 22.02.2013, 13:26.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Anketler genel eğilimleri belirlemek adına yapılır. Stadı istememek de bir eğilimdir. O açıdan sıkıntı yok...
                Deniz doldurulmadan önce olsa bu eğilimi dikkate almak gerekir tabi ama deniz dolmuş,ihale kısmen de olsa yapılmış Akyazı'ya stad istemiyorum şıkkı gereksiz olmuş diye düşünüyorum,haddim olmayarak
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• eeeee hem dolgu hem stad sana kimse 500 milyonluk stad projesi hazirlayip vermez...

sen istanbul takimi degilsin, akilli ol...

Yorum

• Bence bu stada bu kadar küfür edenler bunun sebeplerini maddeler halinde açıklamalı.

Stadyuma dışarıdan baktığımızda bu kadar kötü bir görüntü olmadığını düşünüyorum.

Bana soracak olursanız ben de Juventus'un stadyumu gibi olsun isterim, tribünler dimdik, kale arkaları tek parça olsun isterim. Ama bu stadyumda bu kadar kötü olan nedir?

Ben bakıyorum bakıyorum çözemiyorum. "İyidir, güzeldir" demiyorum yanlış anlaşılmasın, ama bu kadar kötü olan şeyi de göremiyorum.

Bence yapılacak olan stadyumda en kötü olan şey, locaların bir tarafın atmosferini tamamen silip süpürmesidir, orayı sessiz bölge haline getirmesidir.

Taraftara sorulmaması, yeni proje yaptırılmaması, birkaç proje içerisinden en iyisinin seçilecek olmaması ve hiç kimseden fikir alınmadan bu yapılacak denmesi zaten başlı başına kötü bir durum.

Tekrar söylüyorum, diğer etkenlerde hemfikiriz, sadece bu stadyumun kötü yönlerini merak ediyorum. Bunları ayırarak konuyu ele aldığımızda, bu stadyumu bu kadar kötü yapan nedir, maddeler halinde sıralanırsa sevinirim. Mainz'in reddettiği bir proje diye bu kadar tepki gösteriliyorsa, bu anlamsız bir durum bana göre.

Amacım olayın netleşmesi. Şimdiden teşekkürler.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Gönülden geçen stadın yerinin değişmemesiydi ama bu vakitten sonra geri dönüş imkansız. Benim bu konuyla ilgili ciddi endişelerim var, umarım haksız çıkarım.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gözümden kaçmış, dehşet bir miktar gerçekten de.Sadece stadyum için 168 milyon lira.O nasıl bir çatı öyle 63 milyon liraya mal oluyor.

Bizim ihalede sadece stadyum olmayacak bildiğim kadarıyla.Bizimkinin rahat 150 milyon lirayı geçmesi lazım o halde.

Bu 170 Milyon lira 40-45 bin kişilik bir stad için Türkiye şartlarında normal bir rakam. Tabii en azından orta üstü-iyi kalitede bir stad olarak düşünürsek. TTA, Bursa gibi. Avrupa ülkelerinde bu rakamlar çok daha yüksek.

Adana, Konya, Samsun, Eskişehir, Sivas, Malatya, Mersin, Kocaeli gibi şehirlere yapılan 30-38 bin kapasiteli stadlar ise maliyetlerine bakın 80- 120 Milyon TL arasında yapılıyor. Çok ucuz bir rakam, bu stadların bir kademe düşük kaliteli olacağı belli.

Bizim stadın maliyeti en az 150 milyon ve üzeri olmalı. Bundan düşük olacağını tahmin etmiyorum.

Tabi sadece stad değil, komple bir kulüp tesisleri yapılacak ve ne kadar beğenmesek de Türkiye'nin en modern kulüp tesislerine sahip olacağız. Hemde stadın yanı başında, deniz kenarında. Beni heyecanlandırmıyor değil tüm bunlar.
                        horyanli

Yorum

• İlk olarak beitar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar şimdi stad işinde son durum nedir? Sirk çadırı arena kesin olarak yapılacak mı ? Ne zaman başlanıp bitirilecek belli mi?
                          sirk çadırı arena

Yorum

Tabi sadece stad değil, komple bir kulüp tesisleri yapılacak ve ne kadar beğenmesek de Türkiye'nin en modern kulüp tesislerine sahip olacağız. Hemde stadın yanı başında, deniz kenarında. Beni heyecanlandırmıyor değil tüm bunlar.
                            Şimdi yandın. Biraz sonra taşlanacaksın

Yorum

Bu 170 Milyon lira 40-45 bin kişilik bir stad için Türkiye şartlarında normal bir rakam. Tabii en azından orta üstü-iyi kalitede bir stad olarak düşünürsek. TTA, Bursa gibi. Avrupa ülkelerinde bu rakamlar çok daha yüksek.

Adana, Konya, Samsun, Eskişehir, Sivas, Malatya, Mersin, Kocaeli gibi şehirlere yapılan 30-38 bin kapasiteli stadlar ise maliyetlerine bakın 80- 120 Milyon TL arasında yapılıyor. Çok ucuz bir rakam, bu stadların bir kademe düşük kaliteli olacağı belli.

Bizim stadın maliyeti en az 150 milyon ve üzeri olmalı. Bundan düşük olacağını tahmin etmiyorum.

İhale kapsamı:

1. 40.000 Kişilik Stadyum,
                              2. İl Gençlik Ve Spor Genel Müdürlüğü Binası,
                              3. Kamp Eğitim Merkezi Binası,
                              4. Açık Spor Tesisleri,
                              • 2 Adet Doğal Çim Saha 68x105 ( 2500 Seyircili ),
                              • 5 Adet Sentetik Çim Saha 60x90
                              • 4 Adet Tenis Kortu,
                              • 2 Adet Basketbol Sahası,
                              • 1 Adet Voleybol Sahası,
                              5. Peyzaj Ve Alt Yapı İmalatları,
                              • 4.000 Kişilik Paket Arıtma Tesisi,
                              • Atık Su Alt Yapı İmalatları,
                              • İçme Suyu Altyapı İmalatları,
                              • Yağmur Suyu İmalatları,
                              • Yol İmalatları,
                              • Yapısal Ve Bitkisel Peyzaj,
                              • Açık Otopark.

İhalede bunlar varmış, bunların hepsi 200 milyon liranın üzerindedir büyük ihtimalle.Bu arada o kadar tesis yapmışken oraya bir tane de 4 bin kapasiteli ufak bir spor salonu yapılsa hiç de fena olmazdı hani.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şimdi yandın. Biraz sonra taşlanacaksın
                                AKP cilikle suçlamasınlarda, razıyım
                                horyanli

Yorum

Yükleniyor...
                                X