Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mesela hangi modern stadın çatısı böyle hiç mi modern stat görmedik.Bu çatı bir ekol mü yoksa modern çatı nasıl birşeymiş.
    Allianz Arena veya Commerzbank Arena. Seklini demiyorum, kullanilan hafif malzemeler.
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Projemiz yederli...
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Juve atadı harika keşke bunu taklit etselerdi
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bunlardan stad bekleyecegmize yapalim kendi stadimizi kendimizi .

Herkes yardim ettigi zaman olur bu isler !

Yorum

• burayı okudum da okudum okudum da okudum geriye doğru ve midem bulandı.

tamam anladık çok hoş değil iyide bu iş geçti artık yapılacak olana sahip çıkalım genelde kötü olduğunu yazıp projeyi küçük görenler hep almanya ikamet edenler.

size nacizane bi tavsiyem olacak beyler burası münih değil allianz arena yapılmayacak bize bize bizim takımımızın kullanabileceği zemini düzgün 4 tarafı kapalı yüksek kapasiteli yeni bir stad yapılacak sonuçta bu stadı sponsorlar değil devlet yapıyor.

öyle 4 başı mahmur stad yapacak durumda değiller yani.

bizde allianz sigorta yok sponsor olarak bunları bi aklınıza yerleştirin sonra bi daha düşünün.

projeye sahip çıkın böyle bir konudan iktidara vurmaya gerek yok (not:akp'li değilim)

Yorum

• Malatya nın kayısı stadı çokmu güzel birakın şu işleri.

Stad gibi stad ben takımımıza çok yakıştırdım bu stadı ve herkes zamanla çık sevecek bu stadı.

Yorum

• daha öncede yazdım bu proje kötü yeni stad tribünlerin dik kale arkalarının tek kat locaların enüstte çatısı daha modern ve en önemlisi taka şeklinde stad istiyoruz.
                2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• taka nedir allah aşkına stad yapıyoruz bunun içinde futbol oynanacak. Denizde yüzdürmeyeceğiz stadı.
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    taka nedir allah aşkına stad yapıyoruz bunun içinde futbol oynanacak. Denizde yüzdürmeyeceğiz stadı.
                    taka karadenizin sembolü düz mantıkla değerlendirmeyelim lütfen millet timsah yada kayısı şeklinde stad yapıyor onlar dahamı güzel sanki neyse hayırlısı bekleyip görecez inşallah güzel bir stad olur.
                    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Ne mühendisler, ne müteahhitler varmış içimizde, inşaat, stad yapım işlerinde de "profesyonel" düzeyde arkadaşlar yorum yapıyor okudukça gözlerim yaşarıyor !
                      .

Yorum

• Tribünlerin dik yapılması stadyumun atmosferine direkt etki edecektir.
                        Hadi hiçbir şeye dikkat etmiyorlar, bari buna ehemmiyet verseler.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• taka olabilirdi. trabzondaki forum bile gemiye benziyo uzaktan bakınca.
                          "Birinin seni dinlemesini istiyorsan omzuna dokunuvermek yeterli değil artık, balyozla vurman gerek, o zaman seni pür dikkat dinlerler." - John Doe - Se7en

Yorum

• Bu projeyi çizebilecek elli tane adam var Trabzonlu... Toki'ye bir teklif götürelim bedava çizeriz diye...Zamanında çizmiştim...Fizibilitesini dahi yapıp, o dönemdeki insanlara vermiştim...Atay Aktuğ zamanıydı...
                            SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                            SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Şu dolguyu istemeyenleri, "Trabzon değişmeseydi" diyenleri anlamıyorum.
                              Trabzon büyümeli, gelişmeli, modernleşmeli artık.
                              Yeni spor tesislerine, stada, eğlence merkezlerine ihtiyacı var bu şehrin.
                              Buraya gelen futbolcu taraftarı seviyor ama şehri sevemiyor. Bamba saçını ördürmek için her hafta İstanbul'a gidiyordu.
                              Birkaç sene önce aldığımız kaleci stadı beğenmeyip imza atmamıştı.
                              Geçen sene basketbol takımımızda oynayan Elton Brown sürekli taraftarı sevdiğini ancak şehirde eğleneceği bir yerin olmadığını söylüyordu.

Şu Değirmendere ve çömlekçi çöplüğünü yıkıp değerlendirmeli belediye.

Yorum

• Mainz kulübüne yapılan bir proje hangi akla hizmetle denize sıfır lokasyonu olan yere uygun görülüyor çok enteresan gerçekten. Böyle büyük projeler yapılırken, tabii ki ciddi mimarlık bürolarından bahsediyorum, etraftaki ağaçların otun çöpün bile proje olan etkisini hesaplarlar. Siz tutun Almanyanın bilmem neresine proje yapın, gelin bunu Trabzonun deniz kenarına sokuşturun. Bu işler öyle "kes yapıştır " işleri değildir. Ama maalsef çok acıdır ki ülkemizde mimarlık budur işte. Hele hele toki gibi modern gece kondular yapan bir oluşumdan da bundan daha iyisi beklenemezdi açıkçası. Böyle yüzyılda bir yapılacak bir projenin bu şekilde baştan savma yapılması gerçekten kanıma dokunuyor. Bunun adı hizmet değildir olamaz.
                                Projeye ilişkin ise ilk gözüme çarpan çatı kaplaması oldu. Çatı kaplamasının ne olacağını çok merak ediyorum. Çünkü resimlerde görülen o beyaz kaplamanın birebir olması imkansız. Mutlaka ortaya mimarın istediğinden çok daha farklı bir imalat çıkacaktır. Bu da mimarın vermek istediği havayı bozacak ve ortaya ucube bir çatı kaplaması çıkabilir. Türk Telekomun beton kesitleri gibi iğrenç görünümlere kendimizi hazır etsek iyi olur.

Olumlu
                                *Daha büyük bir stad
                                *Üstü tamamen kapalı bir stad
                                *Yeni bir stad

Olumsuz
                                *Mimarisi zayıf, başka bir projeden kotarılmış bir stad
                                *Merkezden uzak ve ulaşım sorunları muhtemel bir stad
                                *Dolgu zemin üzerine yapıldığından ileride doğabilecek farklı oturmalardan dolayı iptal bile olabilecek bir proje;

Sonuç olarak midyata pirince giderken evimizdeki bulgurdan olma ihtimalimiz, şampiyon olma ihtimalimizden daha yüksek.

Yorum

Yükleniyor...
                                X