Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki bu iki şehrin arasındaki gelir farkını neden hesaba katmıyorsunuz? ben biliyorum 15ytl kale arkası biletine para ayıramayan insanlar trabzonda. şöyle ayıralım, istanbulda bilet parasını düşünmeyecek kadar geliri olan (zengin demiyorum, sadece 2 haftada bir bilet parasını umursamayacak) kaç milyon insan var, trabzonda kaç bin?
    ayda 10 liraya bilet sattılar diyenler olacak, evet bitti zaten o biletler de. neden kapalı biletleri bitmiyor?
    trabzon istanbulda olsaydı (-ki katiyen istemem öyle bir şey, gurbette de olsak bizim takım TRABZONspor dur) kombine fiyatlarını 3 ile çarpın biterdi. ancak izin verin de "satınalma gücü" olarak bizden çok ileride taraftarları var.
    biz (nispeten) küçük ve dar gelirli bir şehrin takımıyız. bununla da gurur duyuyoruz.
    villerealle falan da kıyaslamayın lütfen. çoğumuzun bildiği gibi avrupada gelir düzeyi konusunda pek bir sıkıntı yok. ayrıca oralarda pazar günü maça gitmek bir "aile eğlentisi". bir taraftar eşi ile çocuğu ile maça gidiyor. bizim stadlarımızda aynı rahatlık aynı nezihlik, aynı ortam olsa tribündeki taraftar sayımızı çarpın 4 ile.

hocam ıstanbulda oyle mılyonlarca zengın falan yok
    ayrıca tek bır takım da yok 3 takım var burada
    kaldı kı dedıgım gıbı ıstanbuldakı herkes 3 buyuklerı tutmuyor
    futbolla tamamen alakasız ınsanlar da cok fazla
    gs kale arkasına bır zam yaptı son macta sınek avladı sımdı ındırecekler yenıden fıyatı
    ayrıca ıstanbul da ortalama gelır sevıyesı trabzondan çok olsa da burada ınanılmaz hayat pahalılıgı var
    ulasım masrafları vs.
    yanı durum sadece parasal degıl
    tabıı kı etkısı var ama
    trabzonun capı 30000 kısının uzerınde bence
    en azından oyle olmalı
    varsın bıletler ucuz olsun surumden kazanalım
    Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• bize küçük stadları layık görenleri kınıyorum.ne 30 35 bini.yarısı boş gözükücekmiş fln hikaye bunlar.bize yakışıcak stad 50 bin kişilik stadyumdur.avrupada kaç tane takımın stadı her maç doluyo.herkes kafasını buraya takmış stad dolmaz diyor.derbilerde dolsa yeter.sanki büyük stadı olan her takımın her maçta stadı doluyo mu ? daha yapılmamış stad için dolmaz diye telaşa düşülmüş inter milan gibi takımlar bile zaman zaman doldurmuyo stadı.bize devlet stad yapıyor bizde fazla büyük yapmayın diyoruz bi laf vardır ağanın eli tutulmaz derler.biz bu stadı en az 30 sene(belki 50 sene) kullanıcaz şehrin nufüsü da hep aynı kalmıycak bu kadar dar görüşlü olmayalım lütfen.
      Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• 50 bin fazla belki... cünkü fener o stadi dolduramiyor... bjk 35 i dolduramiyor ve gs 15 bini doduramiyor... bence bize göre en ideal stad 40 bin ama 50 bine büyütme ihtimali ile... 40 bini de zor doldururuz. belki yeni stadda 20 bin kombine satariz ama diger 20 bin nerden gelecek?? bence bu cok zor cünkü kombine ve normal bilet fiyatlari en az 3 kati olacakdir... bizim taraftar bir kale arkasi macina 100 lira veya fazla vermez bence ama insallah olur! 35 binden az stad da olmaz!!! Hoffenheim mesela cok güzel bir stad yapiyor... bana 30 dakika... 30 bin kisilik yapiyor. bizde 35 bin kisilik yapsak tamamdir. sahsi görüsüm!

Yorum

• takımımızın maclarını seyretmeye giden kemik taraftar sınıfı var buna dahil taraftar grupları var

unutmayalım KTU var..

arkadaslar stad albenisi oldugunda illaki dolacaktır sonucta bu stad illaki guzel bişeye benzer ve tesisleşmiş takımımızda sampiyonluga oynayacagı icin rahatlıkla doldururuz diyorum..

bunun ornekleri cok var hatta uzaga gitmeyelim ülkemizde de var..

Yorum

• abi yaa bu stad ayrıntısıyla fotografları olan koyar m

Yorum

• İlk olarak jurietti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              50000 kısılık olursa stadda 30000 seyırcı gıttıgınde stad bos gorunecek bence 35 bın ıdeal trabzonun nufusu nekı 50000 doldursun
              istanbul da yaşayıpta bilip bilmeden nüfus yorumu yapmayın...trabzonun nüfusu 750 000 yanınsa 50 000 ne ki

dolarmı dolmazmı muhabbeti can sıkıcı hal aldı.siz yapın stadı doldurmayan taraftar utansın.sanki testi takmışız dolarmı dolmaz mı.e oda taraftara düşer yönetime hesap soramayı bilip istanbula laf atıp kafa tutacan,ondan sonra biz dolduramayız.e ne işe yararsın
              En son TURHAN tarafından düzenlendi; 31.08.2008, 22:48.
              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• En çok ne kadar yapabiliyorlarsa o kadar olsun ..
                Boşverin dolmamasını !

Yorum

• Ne 50 bini ya bence 50 bin kişilik stadı doldurmamız imkansız 40 bin bile fazla. 30-35 bin civarı yeterli bizim için.

Yorum

• ne kadar iyi düşünen arkadaşlarımız var. devlet 50 bin yapacam diyor biz yok 35 bin yeter diyoruz. şu düşüncelerdeki inceliğe bakarmısınız. ne kadar tamahkarız. bu şehrin nüfusu 750 bin başarıyı yakalayınca 50 binde dolar 100 binde bu şehir hep göç verecek değil ya. yapılacak olana engel olupta boş boş konuşmayın lütfen. bu tartışmaya bir son verelim artık büyük takımsak hem geleceği düşünmeliyiz hemde büyük düşünmeliyiz. belki şehir dışında oturan milyonlarca trabzonlu oturmadıkları yatırım yapmadıkları şehir hakkında hüküm yürüteceğine geri dönerlerde burda hayat mücadelesini verirler.
                    YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi
                      dolarmı dolmazmı muhabbeti can sıkıcı hal aldı.siz yapın stadı doldurmayan taraftar utansın.sanki testi takmışız dolarmı dolmaz mı.e oda taraftara düşer yönetime hesap soramayı bilip istanbula laf atıp kafa tutacan,ondan sonra biz dolduramayız.e ne işe yararsın
                      cok iyi yorumlamıssın eger 750.000 nufuslu tarbzon 50.000 bin kişilk stadı dolduramıyacaksa kendimize 4. buyuk demeyelim.
                      Eski kullanıcı adı: olikos61
                      Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                      Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        cok iyi yorumlamıssın eger 750.000 nufuslu tarbzon 50.000 bin kişilk stadı dolduramıyacaksa kendimize 4. buyuk demeyelim.
                        biz zaten 4. büyük degiliz bi kere, bir ts taraftari olmana ragmen bu söz cok yanlis olmus diyorum

Yorum

• ................
                          En son Çağatay Özmen tarafından düzenlendi; 31.08.2008, 16:49.

Yorum

• İlk olarak Çağatay Özmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzonun nüfusu 750000 demişsiniz ben 330000 biliyordum
                            benim bildigim trabzon merkezin nufusu 235 binlerde falandi en son, genel olarakta yaklasik 1 milyon vardir nüfüsü trabzonun,
                            bence 35 bin degil yapmisken 50 bin kisilik yapmamiz lazim, gelecegi düsünmeliyiz

Yorum

• arkadaşlar niye konuşuyoruz iyi bir Trabzonspor takımı 50.000 kişilik stat doldurur ben bunu söylerim başka söyleyecek birşey yok eğer bizim takım iyi oynar ve şampiyonluk mücadelesi versin her zaman full çeker stat
                              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kardeşim belediye nasıl sahip çıkacak,100 milyonluk projelerden bahsediyoruz. belediye engellemesin yeter. peki bu iş nasıl yapılır? eski stadın yerini yeni stadı yapacak şirkete veriyosun o da bunun karşılığında sana yeni bi stad yapıyo, bu kadar kolay yani. burda en önemli konu yeni stadı yapacak arazinin bulunması. bizde bu olmadığı için denizi dolduruyoruz mecburen.bu da fazladan bi maliyet getiriyo tabi.
                                Belediyerler yapıyo demedim destek veriyolardır dedim.Belediyelere bağlı olarakta bir sürü iş adamı...Hem sen belediyeleri çok küçümsüyosun.Kocaelide doğalgazı döşerler asfalt atarlar 2 hafta sonra tekrar kazırlar bu seferde başka bişey döşerler.Bu böyle 3-4 kere tekrarlanır.Demekki çok paraları varki böyle yapıyolar....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X