Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yukarıda yazı saçma olmuş. yalvarmakla bu iş olmaz. her şeyin hesabı kitabı var. 40 bin trabzona fazlasıyla yeter.
    horyanli

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yukarıda yazı saçma olmuş. yalvarmakla bu iş olmaz. her şeyin hesabı kitabı var. 40 bin trabzona fazlasıyla yeter.
      Yukardaki yazida da yettigini belirtmis zaten. Ama büyük organizasyonlar icin yetmiyor.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• sırf 50 yılda bir olabilecek bir büyük organizasyon için, fazladan o kadar maliyete kimse girmez. Trabzon'a bir kaç günlük küçük bir reklamın dışında hiç bir getiriside yok. Euro 2020 de türkiye de yapılmayacak zaten. Yani nereden bakılırsa haybiye bir istek, hiç gerek yok.
        horyanli

Yorum

• Sonra bilmem ne kupası için aday şehirler açıklandığında Trabzon niye yok diye kimse ağlamasın.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sonra bilmem ne kupası için aday şehirler açıklandığında Trabzon niye yok diye kimse ağlamasın.
            Türkiye organizasyon alamıyor artık ne Trabzon'u

Yorum

• Euro2012'de oynanan çeyrek final, yarı final ve final oynanan stadların kapasiteleri:

Polonya: Natıonal Stadıum:50bin çeyrek ve yarı final
              Polonya: PGE Arena :40bin çeyrek final
              Ukrayna: Donbass Arena :50bin çeyrek ve yarı final
              Ukrayna: Olympic Stadıum:70bin çeyrek fınal ve final

Ayrıca grup maclarının hemen hepsi 40 bin civarında.

Yukarıda arkadaşımızın yazdığı 50-60bin kapasite yari final için olabilir ama çeyrek final maçları için o sorunu şahsen bu tabloya göre ben görmüyorum. Zaten Avrupa Şampiyonası bizim için hayal.
              HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Türkiye organizasyon alamıyor artık ne Trabzon'u
                Ben anlamıyorum arkadaş niye geriye doğru gitmeye çalışıyoruz stat büyük olunca ne kaybediyoruz küçük olunca ne kazanıyoruz.Türkiye ömür boyu organizasyon almayacak diye bir kaide mi var.U20 şampiyonası var evet büyük bir organizasyon değil ama yine yabancılar orada olacak.Biz Trabzonun sosyal yapısına göre değil Dünya normlarına göre hareket etmeliyiz.

Yorum

• Erdoğan Bayraktar kabinede kaldı bakanlığa devam ediyor.sizce bu süreçte faydası dokunurmu stad işinde?

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Erdoğan Bayraktar kabinede kaldı bakanlığa devam ediyor.sizce bu süreçte faydası dokunurmu stad işinde?
                    Siz harbi harbi erdoğan bayraktarın Trabzon için uğraştığına inanıyor musunuz.Onun bakanlıkta kalması yada kalmaması hiç bir anlam ifade etmiyor.Sadece o değil tüm Trabzon siyasileri iş adamları hepsi.

Yorum

Siz harbi harbi erdoğan bayraktarın Trabzon için uğraştığına inanıyor musunuz.Onun bakanlıkta kalması yada kalmaması hiç bir anlam ifade etmiyor.Sadece o değil tüm Trabzon siyasileri iş adamları hepsi.
                      Ben inanıyorum diye bir cümle kurmadım.sadece böyle bir beklenti varmı diye nabız yokladım

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben inanıyorum diye bir cümle kurmadım.sadece böyle bir beklenti varmı diye nabız yokladım
                        Valla sokaktaki vatandaşa sorsan erdoğan bayraktar bizim gururumuz derŞu ön yeterlilik ihalesini gerçek ihale sanıp gaza gelen ve bakın hani yapılmazdı utanın şimdi diyenler var en çokta ona gülüyorum

Yorum

Valla sokaktaki vatandaşa sorsan erdoğan bayraktar bizim gururumuz derŞu ön yeterlilik ihalesini gerçek ihale sanıp gaza gelen ve bakın hani yapılmazdı utanın şimdi diyenler var en çokta ona gülüyorum
                          Hatta ince bir çalışması vardı bi aralar kupa ile ilgili.arkadaş o kadar ince çalışıyorki göremiyoruz

Yorum

ön yeterlilik bir aşamadır. neyine gülüyorsun ki. ön yeterlilik olmadan normal ihale de olmaz bu boyutta önemli bir proje için. ön yeterlilik olmasına sevinmeliyiz. ne olduğu belirsiz bir firmanın ihaleyi kırıp aldıktan sonra, yarım yamalak bırakıp gitmesini engeller. Büyük firmalar alır, süresinden önce yapıp teslim ederler.

erdoğan bayraktar ı da hiç sevmesemde gs li oluşu yüzünden, ama trabzon için çalışmıyor kimse diyemez. içinde olduğumuz için göremeyebiliriz, diğer şehirler trabzon a olan yatırımlara imreniyorlar. hakkını vermek lazım herkesin.
                            horyanli

Yorum

• 40 bin kişi ile şampiyonlar liginden yada uefa kupasında maç oynanıyo mu gruptan çıktıktan sonra bilen var mı
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak vasili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ön yeterlilik bir aşamadır. neyine gülüyorsun ki. ön yeterlilik olmadan normal ihale de olmaz bu boyutta önemli bir proje için. ön yeterlilik olmasına sevinmeliyiz. ne olduğu belirsiz bir firmanın ihaleyi kırıp aldıktan sonra, yarım yamalak bırakıp gitmesini engeller. Büyük firmalar alır, süresinden önce yapıp teslim ederler.

erdoğan bayraktar ı da hiç sevmesemde gs li oluşu yüzünden, ama trabzon için çalışmıyor kimse diyemez. içinde olduğumuz için göremeyebiliriz, diğer şehirler trabzon a olan yatırımlara imreniyorlar. hakkını vermek lazım herkesin.
                                Mesela hangi yatırımlara imreniyorlar ne yapmışlar Trabzon için.Evet söz verdiklerini yapsalardı imrenilecek bir Trabzon olurdu yoksa diğer iller sözlerine mi imreniyorlar.Ha doğru Trabzon büyük şehir oldu zamlar vergiler arttı kazık büyüdü onu güzel yaptılar bak doğru.

Yorum

Yükleniyor...
                                X