Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı'da Son Durum (2 Haziran 2012)

http://dakka61.net/haber/akyazida-son-durum-2675.html

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akyazı'da Son Durum (2 Haziran 2012)

http://dakka61.net/haber/akyazida-son-durum-2675.html

Harbiden 2. bir Trabzon gibi, müthis gözüküyor....

Fotolar icin tesekkürler...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunu bende bir cok defa dile getirmistim, ama ne cevap yazildi hatirlamiyorum.

Atatürk Olimpiyat Statini düsününce mühim bir konu aslinda...
        Olimpiyat stadının kale arkaları zemin ile sıfırlamasına değil de yüksek tribün olsaydı o sorun o kadar büyük olmazdı..

Yorum

• Şu yüksek kısım 2. dolguysa burası 1 seneye bitmez.. Normalde de zaten ben yıl sonunu bulur demiştim ısrarla Ağustos sonu diyen Belediye Başkanı da yıl sonu demeye başladı galiba..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu yüksek kısım 2. dolguysa burası 1 seneye bitmez.. Normalde de zaten ben yıl sonunu bulur demiştim ısrarla Ağustos sonu diyen Belediye Başkanı da yıl sonu demeye başladı galiba..
            Orası sadece şantiye halindeyken işçilerin kullanacakları, eşyaları koyacakları konteyner tarzı evler için, yazıda öyle diyor mühendis ve 2. bir dolgunun olmayacağını da belirtiyor.

Yorum

• İlk olarak erdeme61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Orası sadece şantiye halindeyken işçilerin kullanacakları, eşyaları koyacakları konteyner tarzı evler için, yazıda öyle diyor mühendis ve 2. bir dolgunun olmayacağını da belirtiyor.
              İlginçmiş.. Yağmurlarda dolgunun geldiği hal ortada bu şekilde bırakmak bence tehlikeli..

Yorum

• Bu resimden sonra ikinci bir dolgunun olmayacagini söyleyen mühendise söverim ben...

Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Konuya tam hâkim değilim ama bu ikinci dolgu işinin gerekli olduğuna kanaat getirenlerdenim.Trabzon'un havası suyu, bu tarz etkenler göze alınmış mı acaba merak ettim.Bu su basma olayının ikincisi tekrar ederse Başbakanı evinden alırlar.

Hatta Volkan'a aldırırlar
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Yapılan dış tahkimata bakılırsa 2.dolgu olmayacak gibi. Ama mevcut yolun seviyesinin de altında kaldı orası. Artık düşünürler bir şeyler diyelim.

Yorum

• Kazıkların üzerine yapılacak olması bana mantıklı geliyor.

Ada gibi olması da ayrı bir hava katar.

Ancak projenin kalitesini, stadın kalitesi belirleyecek.

Yorum

• Vay Bekir abi haberciliğe başlamışsın
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İkinci dolgu ile yağmur suları arasındaki kurduğunuz mantığı ben çözemedim.

Şimdi siz diyorsunuz ki dolguyu yükseltelim yağmur suyu gelsin aksın denize kalmasın dolgu alanında öyle mi

İyide bu tahkimat diye okuduğunuz şey (okudunuz mu ) denizden gelen etkiyi dolgu alanına yansılmaması için yapılan dolgu alanından bir kısım üst seviyede olan bişey siz bu dolgu alanını yükseltmekten bahsediyorsunuz o zaman tahkimat boşa gitmiş oluyor.

Kazık temel sistemi ise mecburi siz artık o alana anca park yaparsınız kazık temel kullanmazsanız, çünkü adamlar çabuk olsun ucuz olsun diye dolguya verdi açıktan kumu taşıma kapasitesi çok düşüktür o dolgu alanının yani mecbur bir bakıma.

Yani orda yapılan dolgu sadece deniz üzerinde çalışma alanı yaratmaktır , başka bir espirisi yok
                          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İkinci dolgu ile yağmur suları arasındaki kurduğunuz mantığı ben çözemedim.

Şimdi siz diyorsunuz ki dolguyu yükseltelim yağmur suyu gelsin aksın denize kalmasın dolgu alanında öyle mi

İyide bu tahkimat diye okuduğunuz şey (okudunuz mu ) denizden gelen etkiyi dolgu alanına yansılmaması için yapılan dolgu alanından bir kısım üst seviyede olan bişey siz bu dolgu alanını yükseltmekten bahsediyorsunuz o zaman tahkimat boşa gitmiş oluyor.

Kazık temel sistemi ise mecburi siz artık o alana anca park yaparsınız kazık temel kullanmazsanız, çünkü adamlar çabuk olsun ucuz olsun diye dolguya verdi açıktan kumu taşıma kapasitesi çok düşüktür o dolgu alanının yani mecbur bir bakıma.

Yani orda yapılan dolgu sadece deniz üzerinde çalışma alanı yaratmaktır , başka bir espirisi yok
                            Bu stad ısı birşey olacağın hiç sanmıyorum ben..... Cok plan siz hareket ediyoruz.
                            Stad yapmak istiyorsan bırakın iki katı en azından 3 kat olması lazım.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu rüzgar işi nasıl olacak? Bir yerde orada rüzgarın kuzeyden estiği, buna göre stadın da batı-doğu istikametinde olması lazım geldiğini okumuştum
                              statın çatı sistemi rüzgarı engellemezmi? olimiyatta çatı yok..

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu resimden sonra ikinci bir dolgunun olmayacagini söyleyen mühendise söverim ben...

yaşadığımız yerlerde kanalizayson sistemi olmasaydı her yer yağmur yağınca böyle olurdu zaten.. proje bitince adam gibi bi kanalizasyon şebekesi yapılınca bişeycik olmaz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X