Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Harbiden 2. bir Trabzon gibi, müthis gözüküyor....
Fotolar icin tesekkürler...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu bende bir cok defa dile getirmistim, ama ne cevap yazildi hatirlamiyorum.
Atatürk Olimpiyat Statini düsününce mühim bir konu aslinda...
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yüksek kısım 2. dolguysa burası 1 seneye bitmez.. Normalde de zaten ben yıl sonunu bulur demiştim ısrarla Ağustos sonu diyen Belediye Başkanı da yıl sonu demeye başladı galiba..
Yorum
-
İlk olarak erdeme61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrası sadece şantiye halindeyken işçilerin kullanacakları, eşyaları koyacakları konteyner tarzı evler için, yazıda öyle diyor mühendis ve 2. bir dolgunun olmayacağını da belirtiyor.
Yorum
-
Konuya tam hâkim değilim ama bu ikinci dolgu işinin gerekli olduğuna kanaat getirenlerdenim.Trabzon'un havası suyu, bu tarz etkenler göze alınmış mı acaba merak ettim.Bu su basma olayının ikincisi tekrar ederse Başbakanı evinden alırlar.
Hatta Volkan'a aldırırlar9 # Osvaldo'
Yorum
-
İkinci dolgu ile yağmur suları arasındaki kurduğunuz mantığı ben çözemedim.
Şimdi siz diyorsunuz ki dolguyu yükseltelim yağmur suyu gelsin aksın denize kalmasın dolgu alanında öyle mi
İyide bu tahkimat diye okuduğunuz şey (okudunuz mu) denizden gelen etkiyi dolgu alanına yansılmaması için yapılan dolgu alanından bir kısım üst seviyede olan bişey siz bu dolgu alanını yükseltmekten bahsediyorsunuz o zaman tahkimat boşa gitmiş oluyor.
Kazık temel sistemi ise mecburi siz artık o alana anca park yaparsınız kazık temel kullanmazsanız, çünkü adamlar çabuk olsun ucuz olsun diye dolguya verdi açıktan kumu taşıma kapasitesi çok düşüktür o dolgu alanının yani mecbur bir bakıma.
Yani orda yapılan dolgu sadece deniz üzerinde çalışma alanı yaratmaktır , başka bir espirisi yokBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİkinci dolgu ile yağmur suları arasındaki kurduğunuz mantığı ben çözemedim.
Şimdi siz diyorsunuz ki dolguyu yükseltelim yağmur suyu gelsin aksın denize kalmasın dolgu alanında öyle mi
İyide bu tahkimat diye okuduğunuz şey (okudunuz mu) denizden gelen etkiyi dolgu alanına yansılmaması için yapılan dolgu alanından bir kısım üst seviyede olan bişey siz bu dolgu alanını yükseltmekten bahsediyorsunuz o zaman tahkimat boşa gitmiş oluyor.
Kazık temel sistemi ise mecburi siz artık o alana anca park yaparsınız kazık temel kullanmazsanız, çünkü adamlar çabuk olsun ucuz olsun diye dolguya verdi açıktan kumu taşıma kapasitesi çok düşüktür o dolgu alanının yani mecbur bir bakıma.
Yani orda yapılan dolgu sadece deniz üzerinde çalışma alanı yaratmaktır , başka bir espirisi yok
Stad yapmak istiyorsan bırakın iki katı en azından 3 kat olması lazım.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu rüzgar işi nasıl olacak? Bir yerde orada rüzgarın kuzeyden estiği, buna göre stadın da batı-doğu istikametinde olması lazım geldiğini okumuştum
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu resimden sonra ikinci bir dolgunun olmayacagini söyleyen mühendise söverim ben...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum