Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kabul edilmesi gereken konuları kabul edip yolumuza dewam edelim. Stadın yapımını destekleyip yapıcı eleştirilerde bulunup istediğimiz partilere oy vermeye dewam edebiliriz. Sanırım bu konuda özgürüz. Bu stad 10 seneye bitmez ya da biter. Bitebilirde. 50 yıldır Trabzona kim ne vermişki vermeye çalışanları eleştiriyoruz. İkinci sınıf vatandaş imajı yıllarca tv filmlerinde oynatılmadımı. Konuşmasını bilmeyen, aklı az çalışan, saf karadeniz insanı, özellikle Trabzon halkı. Şehrimizi popüler yapan en büyük olgu önce insanımız, sonra Trabzonspordur. İnsanımız kalitesini akıllı olarak göstermiştir. Önemli yöneticilikler almış önemli şirketler kurmuş, en büyük girişimleri Trabzonlu yapmıştır.
    Bu sebepten artık Bayağı ve Sıradan olmayalım. Maç öncesi o beğenemediğin Burak YILMAZ a kötü tezavrat yapmayalım. 33 Gol atmış ve sana kendini beğendirememiş oyuncuyu kaçırdığı goller için eleştirmemelisin. Milli takımda bile alternatifi olmayan bir oyuncudan ve 3 kişi ile marke edilen bir forvetten vahsediyoruz. Yapıcı olun biraz. 3 kişi tarafından her topu aldığında sıkıştırılan ve tek forvet oynayan? yanlız adama sahip çıkılması gerekmektedir.
    Konu ile alakasını yazıyorum.
    İyi olana sahip çık, kötü olanı da iyi yapmaya çalış. hakaret ve şişirilmiş propagandalar aleyhimize olmuştur olacaktır. Dolgu yapılıyormu yapılıyor. Gerisinin yapılması için sahip çık. Gençlik olimpiyatlarında bitcekti bitmedi, ama kimseye verilmeyen Hayri Gür Kapalı spor salonu Trabzona verildi. Tenis Kortları Olimpik Yüzme Havuzları.
    örnek: Akçaabat Devlet Hastahanesi. Hala eleştiriyorlar niye oraya yapıldı diye. Ben yoldan geçerken imrenerek bakıyorum oysa. Yapılması mucize. Yaşadığım şehirde öyle hastahane yok. Atletizm pisti gibi bir yapı yok. Hayri Gür Spor Salonu gibi bir komplex yok. Tenis kortlarımız yok. Yozgat, Sivas, Erzincan, Bitlis, K.Maraş Buralar şehir değil mi. Buralarda niye yok. Spor yatırımı yapılıyor olması ve dewam etmesi bile hala olumlu eleştiri aşamasında olduğumuzu gösterir. Burak a da Akyazıya da sahip çıkalım. Nacizane şahsi kanaatimdir.

Yorum

• 3 ay kaldı deniliyor dolgunun bitmesine o halde dolgunun bitmesi ve sezon açılışı birbirine denk geliyor.Bu durumda burada transferleri tartışırken muhtemelen yine dolgu durumunu tartışacağız.1000 sayfayı deviririz gibi geliyor bana.Hadi hayırlısı
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        dün Sadri başkan ne konuşmuş Tayyip le acaba hiç bir yerde bununla ilgili bir haber çıkmadı..
        Bence bunu hiç sormayın hiç olumlu haberler gelmedi o görüşme ile ilgili....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Mimar odasi durdurtmasa idi coktan bitmisti dolgu islemi.
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence bunu hiç sormayın hiç olumlu haberler gelmedi o görüşme ile ilgili....
            Size ne haberi geldiyse paylaşın da bilsin herkes.

Yorum

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Size ne haberi geldiyse paylaşın da bilsin herkes.
              oradan olumlu haber gelmesine gerek yok ki...

uefa gereğini yapacak bakın buraya yazıyorum fenevbahcenin yerine şampiyonlar ligi elemesine biz gideceğiz görürsünüz o kel varya o fenevin aklını alacak aklını hahahaha.....
              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Arkadaşlar şuan profesyonel fotoğraf makinası için para biriktiriyorum eldeki imkanlarla zoom yaparak Akyazı'daki projenin resmini çektim 5 dakika önce buyrun;

Link olarak; http://uppix.net/3/8/b/a341c1c9971dd...b4d2329ef4.jpg
                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Tskler...

Fazla kalmamis...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Trabzonluyu uyutma procesi. zihni sinir procesi daha iyi
                    13 Vitor Hugo

Yorum

• Daha 1 genel 1 de yerel seçim aldırmadan bitirmezler orayı =)
                      https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bugün bizzat geçtim oradan yürüyüş yaptım. Resim çekilecek bir şey yok. Ayrıca çalışmalar da yavaş gidiyor. Orası 3 Ağustos ayında biraz zor biter.

Yorum

• O bosluk olan yerin dolgunun tam ortasi oldugunu düsünürsek dolgunun Agustosta bitmesi tamamen hayal olarak gözüküyor...
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• sıkıntıya gerek yok öyle böyle bu stad yapılacak dolgu işine gelirseniz bncede agustosa kadar bitmez gibi ama orda çalışanlara konuştum kesin biter diyorlar sadece bekleyip görmek lazım birde önemli olan başta taraftar guruplarının nasıl bir stad olması bilgi alışverişirnde bulunuşması

not:büyük ihtimal stadı yapacak firmada varlıbaş tır.
                            En son nurhak sıvalıoğ tarafından düzenlendi; 15.05.2012, 21:27.

Yorum

• Şu resmi görünce içim gitti çok özledim la Trabzonu
                              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                              Бургундия синий
                              61

Yorum

• soruma cevap alamadım bir türlü. şu anki hali ile dolgu biitğinde 600 dönümmü olacak? yoksa 800 mü?

Yorum

Yükleniyor...
                                X