Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• TOKİ, tartışmalara noktayı koydu, Akyazı’da dolgu çalışmalarını aksatacak bir durum olmadığını, projenin DLH tarafından da onaylı olduğunu açıkladı.
    TOKİ Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi ile ilgili, "Projenin dolgu alanındaki revizyon planları için TOKİ’den gerekli onay gelmediği ve bu nedenle çalışmaların durduğu" haberlerini yalanladı. Ek protokole gerek görülmeden projenin revize edildiği, hem TOKİ hem de DLH tarafından onaylandığı bildirildi.
    Yüklenici firmanın revizyon proje çerçevesinde mukayeseli keşfini idareye sunulduğu belirtilen açıklamada, "10 Nisan 2012’de sunulan mukayeseli keşif incelenmekte olup dolgu çalışmalarını aksatacak durum oluşturmuyor. 795 bin metrekareye revize edilen proje için sözleşme gereği ek protokole gerek yok" denildi.

Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

• hayırlısı baklalım.. bitsin artık bir an önce .bizde gerçek gündemimize dönelim. stat proje aşamasına yani.

Yorum

• Konu ile ilgili son resimler haber61e yüklendi arkadaşlar....

Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Konu ile ilgili son resimler haber61e yüklendi arkadaşlar....

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=112822
          Ben resim falan göremiyorum sadece haberi var..

Yorum

• ben artık bu stadın 40bin değil 45bin kişilik olmasını istiyorum.
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Bursa taraftarı stadyum falan dolduramaz arkadaşlar. Bundan dolayı o stadyumda atmosfer falan olmaz. Kayseri stadı gibi havası erken sönecek. Büyük maçlarda bile stada gelenlerin çoğu rakip taraftar.

Üstelik stadyumun yeri inanılmaz kötü. Şehrin ortasına, trafiğin en yoğun olduğu yere dikildi. Rant olayları var.
              En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 03.05.2012, 15:13.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursa taraftarı stadyum falan dolduramaz arkadaşlar. Bundan dolayı o stadyumda atmosfer falan olmaz. Kayseri stadı gibi havası erken sönecek. Büyük maçlarda bile stada gelenlerin çoğu rakip taraftar.

Üstelik stadyumun yeri inanılmaz kötü. Şehrin ortasına, trafiğin en yoğun olduğu yere dikildi. Rant olayları var.
                Kayseri stadının havası olmadıki sönsün.
                Bence Bursalılar o stadı rahat doldururlar. 2. ligdeyken bile adamlar full çekiyordular her maç.
                Özkan SÜMER

Yorum

• Dikkaldırım'da oturuyorum stad bana 20 adım hiçte öyle trafik sorunu filan yok mükemmel olucak bence ama şu konuda katılıyorum Bursalılar dolduramaz bu stadı.

Yorum

• İlk olarak zanikeli_solist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dikkaldırım'da oturuyorum stad bana 20 adım hiçte öyle trafik sorunu filan yok mükemmel olucak bence ama şu konuda katılıyorum Bursalılar dolduramaz bu stadı.
                    İzmir yolundan bahsediyorum. Arka taraf sakin olabilir.

Yorum

• Derbiler hariç dolduramayacakları belli zaten, amaç Avrupa Kupası adaylığı bir yandan da o sebeple yüksek kapasiteli yapılıyor. Bizde Akyazı'yı derbiler hariç dolduramayız, tıpkı gs, fb, bjk de olduğu gibi. Türkiye'nin durumu bu.

Yorum

• ya beyler lütfen girmeyelim şu kapasite muhabbetine. geçenlerde yapıldı bu muhabbet baya. baymıştı resmen...
                        statın çizimi ile hangi firma ilgileniyor acaba??

Yorum

• İlk olarak oguz_hami_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar bir şey soracağım, bu stadın dolgu alana yapılması deprem için filan problem yaratmaz mı? Başka yer bulamadılar mı koca Trabzon'da niye denizi doldurup yapıyorlar stadı?
                          Birincisi bence stadın yeri gayet güzel. İkincisi fırtına öyle deprem gibi bir anda farkedilmeden gelen birşey değil. Saatler hatta günler öncesinden uyarısı yapılıyor. Tabi halkın ciddiye alması lazım. Öyle bir uyarı yapılırsa o gün orada maç oynanmaz zaten. Stadda öyle fırtınaya yakalanma ihtimalimiz yok, Allah göstermesin.
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kayseri stadının havası olmadıki sönsün.
                            Bence Bursalılar o stadı rahat doldururlar. 2. ligdeyken bile adamlar full çekiyordular her maç.
                            bursalılar rahat ve ucuza alışkın. kale arkaları 5 lira. var sen hesap et. yürüyerek maça gidip gelmeyi (ulaşım maliyeti bakımından ) severler. o stad şehrin merkezinde olduğu için doluyor. maça dışardan gelen pek olmaz Trabzon'daki gibi. sportif başarı gelmezse yarısından fazlası dolmaz (yeni stad heyecanını saymıyorum)
                            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak oguz_hami_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar bir şey soracağım, bu stadın dolgu alana yapılması deprem için filan problem yaratmaz mı? Başka yer bulamadılar mı koca Trabzon'da niye denizi doldurup yapıyorlar stadı?
                              Evliya Çelebi Seyahatnamesinde derki ;

- Trabzonda çay fincenımı koyacak kadar düz yer bulamadım.....

Tabiki bu mübalağadır ama gerçekten evden büyük bir proje için yer bulmak ciddi bir sorundur.....

Trabzon'a hiç geldinizmi bilmiyorum ama gelmiş olsaydınız bu soruyu sormazdınız diye düşünüyorum...
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evliya Çelebi Seyahatnamesinde derki ;

- Trabzonda çay fincenımı koyacak kadar düz yer bulamadım.....

Tabiki bu mübalağadır ama gerçekten evden büyük bir proje için yer bulmak ciddi bir sorundur.....

Trabzon'a hiç geldinizmi bilmiyorum ama gelmiş olsaydınız bu soruyu sormazdınız diye düşünüyorum...
                                Faik abi kısa ve mantıklı yorumlar yapıyorsun.Bir süredir özellikle yorumların çok hoşuma gidiyorBelirteyim dedim
                                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                                Louis D. Brandeis

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X