hau üstdeki stad vallahi türk liglerine yazik ve günah !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak hanifta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bikaç foto paylaşayımda ortam yumuşasın...
herkes genelde bu tip bi stadyum istiyo...
Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası açık bir platform ise siyasette yapılır, sporda konuşulur, fındıktan da bahsedilir..benim görüşlerime katılmak zorunda değilsiniz..ne bir siyasi parti temsilcisiyim nede kimsenin sözcüsü,gördüklerimi,yaşadıklarımı ve duyduklarımı aktarıyorum..forum yöneticisi olmak en doğruyu biz söyleriz demek değildir..1969 yılından beri Trabzon'da maçlara giden birisi olarak bunları yazıyorum..Kim Trabzon'a hizmet vermiş eser bırakmışsa hepsini saygıyla anıyoruz.. Böyle bir projeyi Trabzon'da hangi babayiğit yapabilirdi?..Devlet bugüne kadar iki tane stadyum yaptı Türkiye'de biri Akdeniz oyunları için İzmir Atatürk stadyumu diğeride olimpiyatlar için Atatürk olimpiyat stadyumu ,diğerleri ya belediyeler yada özel sektör tarafından inşa edilmiştir..Eğer Trabzon'daki bu projeyi devlet üstlenmişse bu Trabzon'a verilen önemin göstergesidir..bugünkü yöneticilerin bu projeyi bitireceklerine inanan biri olarak görüşlerimi yazıyorum diye tepki gösteriyorsanız silin üyeliğimi..yorum yazsam ne olur yazmasam ne ? yeterki dünya çapındaki bu eser ortaya çıksın..u will need justice at the end..
Yorum
-
* Şahsen Basel yada Young Boys'un stadları gibi olsun istiyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşını başını almışsın, hal hareketlere bak.
Ben neden sana dert anlatmaya uğraşıyorsam.
Tamam sana güzel partinle bol siyasetli günler.
Ama sen ve senin gibiler Trabzonsporlu falan değil,Kazım'ın adını dahi anmanız moralimi bozuyor.
Flamalara sattınız bayrakları.
Şu başlıkta siyaset yapmaktan başka ne yaptın yahu ne yaptın.
A partisi de gelse B partisi de sonuç aynı Trabzon insanı dolandırılıyor.
Mecliste 10 kişilik bir parti hariç kimse Haktan haklıdan bahsetmedi.
Ne milliyetçi ne atatürkçü ne de dindar geçinenlerin.
Yediniz Trabzonu doymadınız.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit TapatalkEn son ibrahim tarafından düzenlendi; 19.03.2012, 22:52.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
açıkçası ben yukarıdaki resimde polonya statlarını çok beğenmedim. tamam dış görünüşü iyi ama. çatısı basık değil. atmosfer boğucu olmuyor yani. bize signal iduna park ın 40 bin kişi olanı gerekli. onun gibi dik kale arkaları tek parça ve boğucu olan stat yok bence....
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBosuna laf anlatmaya calisiyorsun. Kaale almiycak. Ortam durulduktan sonra yine damliycak buraya. Basliycak siz bucularsiniz sucularsiniz birsey begenmezsiniz falan filan diye. Aylardir aynisini yapiyor cünkü...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
Ama hiç kimse takımımızı siyasete alet edemez.... bundan nemalanmaya çalışamaz....
Stadın dolgusunu yapan zatı muhterem 2 milyon lirasını alabilmek için klübü az daha kayyuma devredecek kişidir....
bugün o dolguyu oraya Trabzonspor için ya da babasının hayrına yapmıyor....
parasını takır takır aldığı için yapıyor....
diğerleride öyle....
gerçek Trabzonsporluları şike davasında hepimiz gördü....
" bu adamlar " hakkımız gasp edildiği zaman neredeydi acaba.....
Klübümüzün atkısını şike davasında yanlış anlaşılır diye almayıp fener formasıyla gerine gerine resim çektirenlermi bize hizmet ediyor....
geçiniz efendim geçiniz.....
kusura bakmayın biz bunlara inanacak kadar saf değiliz....
inananlar önce aynaya bakıp Trabzonsporamı hizmet ediyorum diye muhasebe yapsınlar.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Kadir Baycan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni yapılan stadlar artık öyle yapılmıyor. aşırı yakınlığa uefa izin vermiyor diye biliyorum. hem bizim taraftar öyle olursa 3265 tane pankartı nereye asar!
uefa sınır koydu.en az 2.75 olacak galiba....Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Cuma sabahı çektiğim fotoğrafı paylaşıyorum. Doğu tarfından doldurulan alanın büyüklüğü anlaşılamaya biliniyor. yanlız yolu takip ederseniz doldurulan kısmın büyüklüğünü anlayabilirsiniz. Sabah Saat 05:45 de çektim fotoğrafı ve iş makinaları çalışıyordu. Bu açıdan dolan kısmın şehre renk katacağını söyleyebilirim.
Yorum
-
Denizin doldurulması bazı çevrelerce yadırganabilir. Yanlız Trabzon kenti için artık dolgunun elzem olduğu yerlerde olabilir.
Sahil yolunun doldurulmadan yapılmasının istendiği zamanları da hatırlar isek, alternatif önerilerin yetersiz kalacağı şu an ki yapılmış yolun bile yetersizliği ile ortaya çıkmaktadır.
Karadeniz sahil yolu da güney çevre yolu da trabzona lazımdır. şu anı değil geleceği planlamakda fayda var.
Yeşili ve maviyi korumamız gerektiğine katılıyorum. Yanlız sahillerimizin kayalık olduğu bilinen manada bir sahil şeiridmizin kısıtlı olduğu aşikardır. Akyazının uzun kumları ile turistik plaj olmadığı kesin.
Yeşili korumaksa maksat. Modern şehirler artık yeşilin iç içe olduğu mimarileri kabul eder iken yeterli arazisi bulunmayan trabzonda yeşil doğal şartlarla sağlanmakta. Peyzaj düzenleme veyahut altyapı çalışması halinde sunumlar yapılmamaktadır. Öngörüde merkez nüfusu 1 milyon olabilecek Trabzon kentinin nasıl olacağı tartışılmalı. Altyapı ve katı atık dönüşümü gibi sistermler gerekmekte klasik denize dökülen alt yapılar eleştirilmemektedir. Denizi niye dolduruyorsunuz dendiği kadar katı atık tesisi niye yok diyen çıkmamaktadır.
Denizi dolduran bir ilçemiz olan Akçaabat. Sahil parkı şehrin insanalrının ferahladığı bir alan. Festivaller etkinlikleri ile akçaabata yeten bir alan oluştutulmuş. Sahil dalgalarının ak camiye vurduğu bu kentin son fotoğrafı.
Şehrin ihtiyacı olan görsel ve duygusal ihtiyacı nasıl karşıladığı anlaşılacaktır.
Yorum
Yorum