İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bir kere akıl var mantık var.. neymiş ; stad şehir içinde kalmalıymış!! zaten bundan 10 yıl sonra akyazı- beşirli şehir merkezi olmayacak mı? geleceği düşünün bence...
ben sakaryada yaşıyorum. depremden önce şehrin dış kısımları ,harabe kısımlar şimdi nerdeyse şehir merkezi gibi oldu. avm ler parklar v.s...
bundan 10 yıl sonra trabzondaki yeni stadyum zaten şehir merkezinde olmuş olacak.. çok fazla sıkıntı yapmayın bu konuyu bence...
Yorum
-
artık geri dönüşü olmayan bir yola girdik, bu bağlamda ne söylesek boş.
ancak haluk ulusoy tesisleri yanı hiç düşünüldü mü merak ediyorum.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık geri dönüşü olmayan bir yola girdik, bu bağlamda ne söylesek boş.
ancak haluk ulusoy tesisleri yanı hiç düşünüldü mü merak ediyorum.
eski çöplüktü orası..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bence en güzel yer Forum'un karşısında, Değirmendere'nin batı tarafında olurdu. Sanayiyi ordan başka bir yere taşırdım, limanı da yine başka yere taşırdım ve eski kumsallı haline kavuştururdum Çömlekçi'yi, yanına da bir de stad, çok güzel dururdu bence.
Yorum
-
İlk olarak Delibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence en güzel yer Forum'un karşısında, Değirmendere'nin batı tarafında olurdu. Sanayiyi ordan başka bir yere taşırdım, limanı da yine başka yere taşırdım ve eski kumsallı haline kavuştururdum Çömlekçi'yi, yanına da bir de stad, çok güzel dururdu bence.
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiki kadeh te rakı açtık mıydı
Abi öyleyse senin için yukarda kale parkı varya orayı askeriyeden alırdım, kamuya açardım, ordan rakı masasından göreceğin manzarayı bir düşün, tam karşında stad, bir de gece olduğunu hayal et, stadın ışıkları falan, sağ yanında da Devlet Karayolu, maç sonu trafiği var şehir merkezine doğru, kornalar, yaya giden taraftarların sloganları, sonra yolun sokak lambalarından hafifçe aydınlatılmış kumsal, ben yanıma almışım kız arkadışımı, maçtan sonra ayakkabları çıkarmışız, kumsalda yürüyüş yapıyoruz, dalgalar ayaklarımıza vuruyor, ordan yukarı çıkıyoruz asansörle kale parka, biz de batıya doğru manzarayı izliyoruz, ki oraları da hep kumsal yapmışım, deniz eskisi gibi binaların hemen dibine kadar geliyor, ordan Ganita'ya iniyoruz, oturup restoranda birşeyler yiyor içiyoruz, ordan da hop tramvayla meydana.. böyle bir şehir olabilirdi Trabzon, eski fotoğrafları bir görseniz, tam cennetlik yer aslında bu şehir, ama yönetenler bu şehire son yüz yılda hiçbir şey katmamış, aksine katletmişler şehiri.
Yorum
-
İlk olarak yalniz adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakyazı trabzona 500 yılda bir yapılacak proje...bence bitince muhteşem olacak...dolgudan bile anlayabiliyorum bunuileride bir de raylı sistem..ooooh..tadından yinmez valla...trabzona her şey helal
Bazı arkadaşlarımız küçük olsun bizim olsun zihniyetindeler..Akyazı'ya şehir merkezinin dışı diyenler bir kaç yıl sonra şehrin tam ortasında kaldığını görecekler..Trabzon artık büyükşehirdir.. sınırları Akçaabat'tan Yomraya kadar nerdeyse birleşti..küçük düşünmeken vazgeçelim artık.
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöreceksiniz bu stadyum seçim malzemesi olarak kullanılacak yıllar boyu. Gören de dolgu yapıyorlar sanacak.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöreceksiniz bu stadyum seçim malzemesi olarak kullanılacak yıllar boyu. Gören de dolgu yapıyorlar sanacak.
Yorum
Yorum