Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu bizim bordo61 gelsinde resimler üzerinden bir gün çıkarsın bize, o sever böyle şeyleri, 1 ayda şu kadar doldurulduysa,şu kadarı kaç ayda dolar diye ? çarpar böler kesin bir gün verir
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gece 1 buçuk civarı ben orda çalışan makineleri gördüm. Yani inanabilirsin. Gerçekten zaman olarak baya yoğun çalışılıyor. Araç olarak bazen artış bazen azalış gösteren sayılar var. Bir ara 15 kamyon ve 6 iş makinesi çalışıyordu mesela gündüz. Şimdi daha az. Tabii ordaki işe göre ayarlıyorlar bunu. Öyle işte.
      gece 1 buçukta ne işin var orda bee neyse çok iyi çalıştıkları belli helal olsun valla eğer gözümüz yanılmıyorsa bu açıdan 8.aya kalmaz biter. sonra temel falan derken 2 sene sonra yeni sahamıza kavuşuruz.
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• stada başlanması için tamamının bitmesimi lazım?
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu bizim bordo61 gelsinde resimler üzerinden bir gün çıkarsın bize, o sever böyle şeyleri, 1 ayda şu kadar doldurulduysa,şu kadarı kaç ayda dolar diye ? çarpar böler kesin bir gün verir

Hesap dediler geldik
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gece 1 buçukta ne işin var orda bee neyse çok iyi çalıştıkları belli helal olsun valla eğer gözümüz yanılmıyorsa bu açıdan 8.aya kalmaz biter. sonra temel falan derken 2 sene sonra yeni sahamıza kavuşuruz.
            Ziyaretten dönüyorduk ailece. Yoldan gördüm.
            İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stada başlanması için tamamının bitmesimi lazım?
            Stat projeye göre ortaya yapılacak. Yani tamamının bitmesi gerek bence.

Yorum

• Şimdik yine bir Bakkal hesabı daha yapalım o zaman

En son 29-11-2011 tarihinde

8 ay sonra biteceğini öngörmüştüm.

O zaman dolgunun tamamlanma miktari %20'idi şuanda %38

Proje ilerleme hızı çıkaralım o zaman yaklaşık 100 günde yüzde %18'lik bir ilerleme olmuş.

Kalan kısım yüzde 62 normal şartlarda bu hızla 345 gün gibi bir hesap çıkıyor ancak kış ayı olması nedeniyle dolgu ilerleme hızının daha düşük olduğu varsayılır , rakamların güncellenmediği ve yaza doğru hızda toplamda ortalama %60 artış öngörülürse .

10. veya 11. ay olarak çıkıyor hesap

Bu hesap başlıktaki arkadaşları bilgilendirmek amacıyla yazılmış bilimsel bir dayanağı yoktur , klasik toplama çıkarma işlemleri uygulanmıştır
              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 09.03.2012, 23:30.
              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bence de bakkal makkal ancak 10-11. aylarda biter, bitebilirse. Tebrikler bordo61

Yorum

• resim üst sağ kısımda 1 fotoda 3 tane t gözüküyor bu t ler arası kaç metreydi hesap ordan çıkar heralde...

Yorum

• bordo61 arkadaşın hesaba katmadığı birşey dağa var benim cok uzaktan bir akraba orda çalışıyormuş ve dolgunun yavas ilerlemesnin sebebi güçlendirme yapıldığı içinmiş yani o boş olan kısmın güçlendirilimesi yapılıyor zemin hazırlanıyor dolgu yapılırken ilk aşaması herzaman son %40 lık kısmından 10 kat daha zormuş nedeni ise bir kabı su ile doldurun ve yavasca kum koyun ilk koydunuz kumlar yüzeyde uçar yarısı koydukca zemine çöker şuanda yapılan çalışma dolgunun bitmeyen yerin güçlendirillmesi yapılıyor zemini dolduruluyor üsütnü kaptmak ise 2 hafta sürmücek yazın başlarında biticekdir dolgu emin olaiblirsiniz

Yorum

• Arkadaşlar fotoğraflar yanıltıcı olmasın.835. sayfadakilerle bu fotoğraflar karşılaştırıldığında orada olan 3 tane t halen yerinde ve dolgu ile ilk t arasındaki mesafe aynı.1 ay geçti ama dolguda bariz bir fark yok.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar fotoğraflar yanıltıcı olmasın.835. sayfadakilerle bu fotoğraflar karşılaştırıldığında orada olan 3 tane t halen yerinde ve dolgu ile ilk t arasındaki mesafe aynı.1 ay geçti ama dolguda bariz bir fark yok.
                        arkadas yukarda nedenin söledik vallahi bazen size birş ey anlatmakta güçlük çekiyorum güçlendirrilme yaoılıyor üstü kapanması 2 hafta sürmücek

Yorum

• İlk olarak Yaldız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadas yukarda nedenin söledik vallahi bazen size birş ey anlatmakta güçlük çekiyorum güçlendirrilme yaoılıyor üstü kapanması 2 hafta sürmücek
                          Söyle bir şey oldu ben mesajı yazarken siz benden önce davranmışsınız görmedim mesajınızı yani:İnşallah dediğiniz gibi olur.

Yorum

• arkadaşlar yaldız61 haklı zaten doğu tarafının kum gemisi ile zemini doldurdular orası çok hızlı dolacak derinliğini kum ile birlikte 4-3m lere düşürmüşler yanidiğer taraf gibi zor olmayacak hemen dolacak ağustos sonlarına doğru dolgu bitecek merak etmeyin ayrıca bazı arkadaş çalışan araaç sayısını 14 demiş yanılıyorsunuz o resimdeki araçlar mola verdikleri anda duruyorlar şu anda 100 kamyon çalışıyor 1 hafta önce oradaki yetkililerle konuştuğumdasöylediler bana bir arkadaşım t ler arasındaki mesafeyi soru t ler arasındaki mesafe 160 m
                            En son YUSUF. tarafından düzenlendi; 10.03.2012, 08:39.

Yorum

• En geç Ağustos diye düşünüyorum.

Tamamiyle mantığımca.

Herhangi bir bilgi ve hesaba dayalı değildir.
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Resimler icin tskler...

Hizli ilerliyor gibi...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X