Bu Stadi Yapabİlmemİz İÇİn Bİze Devlet DesteĞİ Gerekİyor ArkadaŞalr
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar iyide stadyum da koşu pisti olacak sizin verdiğin stadyum örnekleri olamaz zaten olimpiyat oyunları olduğu için olimpik stadyum olacak.....Heralde 100 defa söylendi...ama olsun yine anlatalim...bu Stad sadece acilis ve kapanis icin kulanilacak...kosu pisti olmicak...
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak FURDUNA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Stadi Yapabİlmemİz İÇİn Bİze Devlet DesteĞİ Gerekİyor ArkadaŞalr...gerisi halolur
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[IMG]Westfalen Stadi[/IMG]
bence bu stad mükemmel çünkü tribünler sahaya okadar dikki bölesi yok bundan olsa mükemmel olur üstelik 81bin kişilik bizimki 61967 kişilik olsun yetervalla senin su TS icin uyguladigin Kapasiteye bayildim dostum
mükemmel olur öyle olsa
61967*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar iyide stadyum da koşu pisti olacak sizin verdiğin stadyum örnekleri olamaz zaten olimpiyat oyunları olduğu için olimpik stadyum olacak..
ama mehmet atalay böyle diyor, faruk özak açılış kapanışı avni akerde yapacağız diyor. ne iş anlamadım. niye birlik olamıyoruz biz ya ?!!
Yorum
-
İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40.000 kisilik, Alman tarzi bir stadyum yeter bize.
Deniz kiyisinda olacagi icin, tamamen kapali olmali.
Ayrica manzarasiyla, kisa zamanda dunyanin en guzel stadlarindan biri haline gelecektir.
Ingiliz stadlarinin üstüne tanimam. 3 metreyi gecmiyor tribün ve saha arasi.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Projelerin hepsi de güzel. Hangisi olursa olsun 2 şey mutlak gerçekleşmeli
1- Sahanın da üzeri kapanmalı, yağmurun sahayı ağırlaştırması engellenmeli
2- Stadyum estetik olacak diye eğri büğrü olmamalı, tüm tribünler eşit yükseklikte olmalı. Ayrıca, tribünlerin eğimi fazla olmalı. Yani tiyatro salonları gibi yatık değil, olabildiğince dik yükselmeli. Böylece akustik mükemmel olur ve daha heybetli görünür.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...
Yorum
-
İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla senin su TS icin uyguladigin Kapasiteye bayildim dostum
mükemmel olur öyle olsa
61967
Yorum
-
İlk olarak is_mail61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında onu başka bir arkadaş sölemişti mükemmel olur gerçekten stad manyak bişi ya
Yorum
-
Akyazı Projesi konusunda açıklama
Son dönemde kentimizin gündeminde yer alan Akyazı Projesiyle ilgili olarak kulübümüzden bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
“Son günlerde Akyazı’da yer alan dolgu alanına stadyum yapılmasıyla ilgili kulübümüzün taraf ve yönetiminin konuya muhalif gibi gösterilmeye çalışıldığı gerçeğini büyük bir hayret ve ibretle izlemekteyiz. Trabzonspor yönetiminin böylesi büyük bir projeye karşı engelleyici bir tavır takınması söz konusu dahi olamaz. Tarafımızdan yapılan yorumlar bu görüşün tamamen uzağında olup, sadece, hazırlanan plan çerçevesinde oluşan maliyetin kulübümüzün imkanlarıyla karşılanamayacağı gerçeğinin seslendirilmesinden ileri gitmemektedir. Ancak bu doğrultuda yapılan çalışmaları, gösterilen çabaları bizler de her Trabzonlu ve konuyla ilgilenen sporseverler gibi büyük bir ilgi ve hevesle takip etmekteyiz. Söz konusu projenin yaşama geçirilmesi halinde Trabzonspor’un buradaki stadyumu kullanacak olması da bu yöndeki ilgimizi ve beklentimizi bir o kadar daha arttırmaktadır. Bu doğrultuda baktığımızda projeye gönül vermiş olan hemşehrimiz Gençlik ve Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet Atalay başta olmak üzere 2011 yılında kentimizde gerçekleştirilecek olan Gençlik Olimpiyatları’nı da Akyazı’daki yeni stadyumun tamamlanması doğrultusundaki en büyük şans olarak görmekteyiz. Değerli Bakanımız, eski başkanımız Sayın Faruk Özak’ın da Trabzon’un yararına olacak her projeye olduğu gibi bu projeye yönelik de tüm devlet imkanlarını seferber edeceğini biliyor ve inanıyoruz. Gerçekler ve bakış açımız bu yöndeyken estirilmeye çalışılan farklı havanın kulübümüzle hiçbir ilgisinin bulunmadığının altını bir kez daha çiziyor, konuyu kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.”
19.07.2008 12:42:00onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum