Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu iki ucun birleştiğini gösteren fotoğrafı çekmek için orda olmayı çoook isterdim
    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
    "Küçük bir kentin büyük savaşı"
    kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• Ara sıra önünden geçiyorum Timsah Arenanın gece gündüz çalışıyorlar.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bursa'nın yönetimi ve Büyükşehir belediyesinin muazzam katkısıyla dönüyor o stad işi.
        Bizde her ikisi de pasif durumdalar malesef.
        İhale süreci ve sonrasındaki olaylarda baya bir zaman kaybetmemize neden oldu.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• bursanın stadının bizden daha hızlı gitmesinin nedeni dolguya gerek duymamaları..bursada yer bulma sıkıntısı yok arkadaşlar..bizde var..sıkıntı denizi dolduruyoruz ki bu zor olduğunu gösteriyor..sakin olalım..yavaş yavaş olsun sağlam ve çok güzel olsun felsefesi güdelim

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla sık sık geçiyorumda oradan fotoğraf makinası olmuyor yanımda.....

O yüzden yoksa bende çok severim böyle bayındırlık işlerini.....

müsait bir zamanda çekip koymaya çalışacağım ama....
            sık sık geçiyorum dedikten sonra 3 gün geçti faik kadeş....

fotoğraf çekemedin hala ya da fotoğraf makinasını yanına alamadın

NEYSE SENDEN FOTO BEKLİYORUZ...

MÜMKÜNSE 3 GÜNDE BİR...
            NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• dolguya beşirli tarafında yıkılan ucdan devam ediliyor yıldızlı tarafında da iç dolgu yapılıyo.. yalnız şunu söyliyim duvarla kayalar çok sağlam gibi duruyo kamyonlar duvardan daha alçakta kalıyor belki yazın olsaydı bu güçlendirilmiş duvarlar ile hiç bir zarar gelmeyecekti.. neyse bu hızla devam etsin de yaza kadar biter belki dolgu bitmezse bile stad yapına başlanacak seviyeye gelir..

Yorum

• dolgu çalışmasının biraz hızlanması için 2014 belediye seçimlerini bekleyin derim ben. Şurda ne kaldı ki 2014'e!
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Şu anlık fotoğrafa gerek yok, çünkü paylaşılan eski fotoğraflardan pek farkı yok. Henüz yıkılan yerler tamir aşamasında. Malesef!

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yenilenmiş Senaryo

(Her kamyon 18 m3 dolgu malzemesi taşıdığını var sayıyoruz.)

Damperli Kamyon 75 Adet

75 * 18 = 1350 m3

-Kamyonları günde 16 sefer yaptığı var sayılıyor.

1350 * 16 = 21600 m3

800 dönüm arazi 800.000 m2 ortalama derinliğin 8 m olduğu ( Derinlik 4 ve 12 m arası değişiyormuş ) tahmin ediliyor.

6.400.000 m3 arazi

Yüzde %20'si bittiği varsayılıyor

5.120.000 / 21600 = 237 gün.

8 ay sonra biteceğini öngörüyorum.

Tamamen bakkal hesabı tarzı bir hesaptır.

Başlıktaki arkadaşları bilgilendirme adına yapılmıştır
                    Hatırlatma
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• O kadar döküm yapacak malzemenin sürekli temin edilebilir olması da önemli. Benim endişem oydu. Döküm yapılacak malzemeyi sürekli temin edebilecekler mi? Malzeme nereden çekiliyor bu arada
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sık sık geçiyorum dedikten sonra 3 gün geçti faik kadeş....

fotoğraf çekemedin hala ya da fotoğraf makinasını yanına alamadın

NEYSE SENDEN FOTO BEKLİYORUZ...

MÜMKÜNSE 3 GÜNDE BİR...
                        İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu anlık fotoğrafa gerek yok, çünkü paylaşılan eski fotoğraflardan pek farkı yok. Henüz yıkılan yerler tamir aşamasında. Malesef!
                        İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kadar döküm yapacak malzemenin sürekli temin edilebilir olması da önemli. Benim endişem oydu. Döküm yapılacak malzemeyi sürekli temin edebilecekler mi? Malzeme nereden çekiliyor bu arada
                        Sevgili Dostlar heyecanınızı anlıyorum ancak Sibelin dediği gibi onlarca kamyon malzeme dökülsede bir kaç gün önceden fazla gelişme olmuyor...

her gün resim çekme imkanımız yok tabide çekip koysak hiç ilerleme olmamaış gibi görünür....

bu yüzden 15-20 günde bir koyabilsek yeter sanırım.....

Emirhan malzeme konusunda sıkıntı olurmu diye sormuş..

malzeme iki ana yerdne temin ediliyor maçka yolu üzerinde esiroğlundaki taş ocağından ve sera gölündeki taş ocağından....

sera gölündeki görmedim ama esiroğlundakini gören birisi olarak söylüyorumki malzeme sıkıntısı asla olmaz. hatta 10 akyazı kadar malzeme sadece esiroğlundan çıkar. 2 tane dağı yavaş yavaş oyuyorlar öyle söyliyeyim...

malzeme sıkıntısı yok.... iki ocakta 75 kamyonda çalışıyor sürekli.... yıl sonunda dolgu alnının yarısı biter diye düşünüyorum...

Yalnız bir kaç daha vurulucak üzerine malzeme çok erken biter diyede hemen ümitlenmeyelim...
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İnternete girdiğimde ilk işim, Akyazıdan yeni resimler varmı

Dolup dolmaması önemli değil, fotoğraflar farklı açıdan çekilsin yani değişik olsun, biz zaten "baya dolmuş" der kendimizi avuturuz )
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Resim isteyenleri anlamıyorum arkadaş 2 haftada bir resim gelse hani la bunda dolgu diyeceğiz günlük resim istiyorsunuz .
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resim isteyenleri anlamıyorum arkadaş 2 haftada bir resim gelse hani la bunda dolgu diyeceğiz günlük resim istiyorsunuz .
                              Evet resim yok ama bilgi verebiliriz....

Sabah 7:30 da dolgu alnının yanından geçtim....

Çalışmaya başlamışlardı çok yoğun olmasada.....

Akçaabat tarafından gelen dolgu bayağı ilerlemiş....

Trabzondan Akçaabata doğruda yığınağı ilerletmeye başlamışlar....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• dolguda baya ilerleme var.yalnız biraz daha yükseltilecekmi dolgu .çok alçak.yol seviyesine çıkacakmı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X