Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SercanEsra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Resimde Gördüğüm Kadarıyla Stad Yerleşim Yerinden Uzak ? Dolmasında Sıkıntı Yaratmaz mı diye düşündüm ama..

uzaklıktan kasıt ne? meydan tabir edilen yere yapılamayacağına göre böyle bir kompleks en ideal en yakın yere yapılmaktadır zaten.. yane sorun yok..

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erdoğan Bayraktar'ın açıkladığı proje kesin projedir..bunu kendisi bir kaç kez tekrarladı..resimde görülen stadyum ve tesislerin hepsi birebir aynen yapılacak dedi.
      Ordaki stadyum40 bin gibi gelmedi bana ama hayirlisi.

Proje genel olarak süper.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mayls tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tıpkı Dubai'deki gibi, birkaç yıl içinde de yok olur kumsal. İstediğin kadar kum doldur denize, dalgalar vurdukça bir kısmını götürür ve sonunda hiçbir şey kalmaz. Büyük ihtimalle kıyının bir santim ilerisinde oldukça derin bir deniz olacak. Kumsal yapılırsa, 5-10 yıl sürer, ondan sonra çok derin bir deniz olur
        Koy gibi yaparsanız hiç bir şey olmaz, toprak bile birikir orada. Doldurulun yerdeki T'leri düşünün, T'ler arasında yıllar içinde toprak birikmişti. Şimdi de orayı koy gibi yapıp, biraz dolguyla denizi sığlaştırdıkmı deniz kendi bile kumsal yapar orda.
        En son lazzist tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 23:39.

Yorum

• Kumsal olmaz orda.

Yorum

• kumsal değilde güzel bir havuz olur orda. denize ayağını attınmı 100 metre derinlik. artık kafayı vurma başı yarma derdide olmaz. bilen yüzer bilmeyen kıyıda durur izler milleti.

şehrin dışında her kim dediyse ona şukadarını diyorum bu akyazı yapılırsa ve eğer yaşarsak bi 40 50 sene sonra torunlarımız diyecekki dede bu stadı neden şehir içine yapmışlar nede şehrin dışına yapmamışlar stadı...
            u will need justice at the end..

Yorum

• orda kumsal olmaz diyen arkadaslar bir şey biliyorlardamı diyorlar ..

akyazı da t ler yapılırken kumsam diye bir şey yoktu zamanla deniz oluşturdu o kumsalları. şimdide aynı şekilde zamanla kumsal oluşabilir. yada bu oluşumu hızlandırmak icin bir şeyler yapılabilir. mühendislerin vs düşünmedikleri ince ayrıntıları biz düşünüyoruz ya daha ne denebilir ki
              TRABZONSPOR
              Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
              Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erdoğan Bayraktar'ın açıkladığı proje kesin projedir..bunu kendisi bir kaç kez tekrarladı..resimde görülen stadyum ve tesislerin hepsi birebir aynen yapılacak dedi.
                Ben de inatla söylüyorum ki o projedeki stadın kapasitesi 40.000 değil..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de inatla söylüyorum ki o projedeki stadın kapasitesi 40.000 değil..
                  Bencede 40 bin degil.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak lazzist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Koy gibi yaparsanız hiç bir şey olmaz, toprak bile birikir orada. Doldurulun yerdeki T'leri düşünün, T'ler arasında yıllar içinde toprak birikmişti. Şimdi de orayı koy gibi yapıp, biraz dolguyla denizi sığlaştırdıkmı deniz kendi bile kumsal yapar orda.
                    Peki yat limanı?
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      orda kumsal olmaz diyen arkadaslar bir şey biliyorlardamı diyorlar ..

akyazı da t ler yapılırken kumsam diye bir şey yoktu zamanla deniz oluşturdu o kumsalları. şimdide aynı şekilde zamanla kumsal oluşabilir. yada bu oluşumu hızlandırmak icin bir şeyler yapılabilir. mühendislerin vs düşünmedikleri ince ayrıntıları biz düşünüyoruz ya daha ne denebilir ki

bilirkişi konuştu

Yorum

• ...........
                        En son Reşit tarafından düzenlendi; 04.07.2011, 01:37.
                        TRABZONSPOR
                        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                        Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak Reşit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ...........
                          aynen.....

Yorum

• Acaba görebilecekmiyiz bu günleri ?
                            Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• o akyazının yukarılarını toki alır bir güzel parseller bir güzelde villaları diker oraya bir güzelde satar .. akyazıdan sonraki proje arkadaki dağlık alandır.. orda bir tane ağaç kalmıcak

Yorum

• en son Akyazı'nın o yukarılarına 4 sene önce gittim =)) ama hatırladığım kadarıyla pek villalık bir alan değildi oralar.ama fotoğrafları görürsem belki fikrim değişebilir ? ? ?
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X