Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçekten oklarla gösterilen kısım nedir kaptan köşkü mü? O oklar orjinal çizimde de var mı? İnanırım yani
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gerçekten oklarla gösterilen kısım nedir kaptan köşkü mü? O oklar orjinal çizimde de var mı? İnanırım yani
      Şu stadın kapasitesi 40.000 gibi durmuyor açıkçası. Ya proje bu değil ya da bu ise durum gerçekten vahim..

Yorum

• Kesin o Stad olacak diyemiyorum ben cünkü her 2 haftada bir baska resimler ortaya cikiyor...

Bence daha belli degil Stadimizin nasil olacagi...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• O ne dandik staddir öyle yahu? Scoreboardin durdugu yere bakin. Cok kötü gercekten cok kötü.
          ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
          [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bizim stat projesinin dikkatimi çeken yönü tribünler sahaya uzak. Standart mı bilmiyorum ama bana uzak geldi Rize stadı bile çok çok daha yakın..
            Zaten beni en çok rahatsız eden de bu oldu,trübün sahaya uzak duruyor.
            Boşluk var,boşluktan sonra saha zannediyorsun ama değil çimden bir boşluk daha var,sonra saha Futbol kentiyim diyen bir şehre bu stad hakaret olur bana göre.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• cidden biz klüp olarak geri kalıyoruz ya şu 3 kızkardeşlerden dahada bişe demiyorum adamlar ne isterse onu yapıyorlar biz onlar ne isterse onu yapıyoruz
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Resimdeki Stadyum 20.000 kişilik gibi duruyor 42.000 kişilik olması imkansız

Yorum

• su stati biraz daha dik yapsalar daha iyi olmas mi?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim stat projesinin dikkatimi çeken yönü tribünler sahaya uzak. Standart mı bilmiyorum ama bana uzak geldi Rize stadı bile çok çok daha yakın..
                    Böylesi bence en iyisi. Rize'de bi İBB kupa maçı izlemişim maratondan sormayın gitsin. Korner atışlarında köşe gönderini göremiyorduk. Yakın yakında o kadarıda iyi değil..
                    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Resimdeki Stadyum 20.000 kişilik gibi duruyor 42.000 kişilik olması imkansız
                      Mainz için yapılan proje. Belki onların stadı daha küçüktü. Beğenilmeyince bize yamandı ondandır
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Mainzin stadi 33.500 kapasiteli.

Ancak istenilirse 2500 daha rezerv kapasite var.
                        Trabzonspor
                        FC Barcelona MSV Duisburg
                        Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu i$i ancak anket paklar
                          yönetici ile konuştum şu transfer olayı bitsin anket açılacakmış...
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yönetici ile konuştum şu transfer olayı bitsin anket açılacakmış...
                            Hangi yönetici acaba ?

Yorum

• Bu gün Ankara Toki genel merkezinde çalışan Trabzonlu mühendis bir arkadaşımla görüştüm
                              Gerçekten şu anda medyada olan stad mı yapılacağını sordum ve GS ın stadının son derece kaliteli olduğunu Bursanın ihaleye çıkan projesininde çok güzel bir proje olduğunu tirbünler vs. bahsettim ancak Trabzona yapılması planlanan stadın prefabrik derme çatma bir stada benzediğini söyledim
                              Kendisi proje geliştirme vs. bölümüne gidip bilgi alıp bana döndü sizlerler paylaşmak isterim.

Proje geliştirme dairesindekilere gecekondu gibi bir stad projesi basında dolaşıyor bu projeyi mi yapacağız yoksa diye sormuş
                              Sonrasında aldığı yanıtlar;

1. Proje geliştirme (tam ismi bu olmayabilir) biriminin başkanı da Trabzonlu herhalde Trabzona en yakışanını yapacağız demiş
                              2. Şu anda medyada dolaşan stad resimleri ile alakası olmayan bir proje hazırladıklarını söylemiş
                              3. Stadyum projesi bittikten sonra bu proje üzerinden ihaleye çıkılacakmış

Tokinin çalışma prensibi gereği genel anlamda her yapılan projenin benzerlerinden önce yapılanlara göre daha iyi olması için yoğun çaba sarfediyorlarmış bu açıdan Bursanın stadı GS ın stadından ve belliki bizim stadda her ikisinden güzel ve kaliteli bir stad olacak

Devletin hiçbir kurumu Toki kadar Trabzon stadına özen gösteremez bencede çünkü kurumun %80'i Trabzonlu veya karadenizli
                              Öyleki o arkdaşımı ziyarete gittiğimde odayı paylaştığı 3 kişinin 2 si Rizeliydi.

İnşallah kendimden çok sevdiğim şehrime yakışır bir stad yapılır
                              Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak kurtcebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu gün Ankara Toki genel merkezinde çalışan Trabzonlu mühendis bir arkadaşımla görüştüm
                                Gerçekten şu anda medyada olan stad mı yapılacağını sordum ve GS ın stadının son derece kaliteli olduğunu Bursanın ihaleye çıkan projesininde çok güzel bir proje olduğunu tirbünler vs. bahsettim ancak Trabzona yapılması planlanan stadın prefabrik derme çatma bir stada benzediğini söyledim
                                Kendisi proje geliştirme vs. bölümüne gidip bilgi alıp bana döndü sizlerler paylaşmak isterim.

Proje geliştirme dairesindekilere gecekondu gibi bir stad projesi basında dolaşıyor bu projeyi mi yapacağız yoksa diye sormuş
                                Sonrasında aldığı yanıtlar;

1. Proje geliştirme (tam ismi bu olmayabilir) biriminin başkanı da Trabzonlu herhalde Trabzona en yakışanını yapacağız demiş
                                2. Şu anda medyada dolaşan stad resimleri ile alakası olmayan bir proje hazırladıklarını söylemiş
                                3. Stadyum projesi bittikten sonra bu proje üzerinden ihaleye çıkılacakmış

Tokinin çalışma prensibi gereği genel anlamda her yapılan projenin benzerlerinden önce yapılanlara göre daha iyi olması için yoğun çaba sarfediyorlarmış bu açıdan Bursanın stadı GS ın stadından ve belliki bizim stadda her ikisinden güzel ve kaliteli bir stad olacak

Devletin hiçbir kurumu Toki kadar Trabzon stadına özen gösteremez bencede çünkü kurumun %80'i Trabzonlu veya karadenizli
                                Öyleki o arkdaşımı ziyarete gittiğimde odayı paylaştığı 3 kişinin 2 si Rizeliydi.

İnşallah kendimden çok sevdiğim şehrime yakışır bir stad yapılır
                                Bende öyle düşünmüştüm.

Yorum

Yükleniyor...
                                X