deniz tarafından geçecek denen yol yok dikkatimi çekti birde bu fotolar zaten 2 ay önce piyasada dolanıyordu . acaba reklam mı yoksa gerçek mi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefotolardaki stad olacaksa hic olmasin böyle rezil bisey olmaz ya
bunun iicn mi bekledim yillarca"TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
tribünlerin köseleri bile yuvarlak degil
akustik olayi da düsnülmemis
ALLAHIM insallah bu stad olmaz
Yorum
-
Beğeni öznel bir şeydir.Kişiden kişiye değişir.O yüzden burada yok sen beğendin niye beğendin,sen beğenmedin niye beğenmedin diye birbirimize sormaya gerek yok.Bence başkasının mesajını alıntılayıp cevap yazmayalım, herkes kendi fikrini söylerse daha güzel olur.
Yorum
-
İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehic begenmedin rezil gibi
tribünlerin köseleri bile yuvarlak degil
akustik olayi da düsnülmemis
ALLAHIM insallah bu stad olmazEn son Selim Turan tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 16:42.
Yorum
-
Güzel şeyler olacak.
avan proje resimlerinden akustiği hesaplayan zihniyete hiç diyeceğim bişey yok .
Mühendislik - Mimarlık fakültelerini kapatıp resim atolyeleri açsınlar onun yerine başına da bu arkadaşları koysunlar.
-Bu arada Erdoğan Bayraktar baktı ki millet tepkili bana Gs'liyim diye çareyi resim yayınlamakta buldu güzel çözümEn son bordo61 tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 17:19.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Böyle saçmalık, böyle küstahlık olmaz! Bir milletvekili adayı çok önceden DB Architects şirketi tarafından hazırlanmış stadyum çizimlerini yeni bir olaymış gibi sitesine yüklüyor, kendine aitmiş gibi birde utanmadan üzerine kendi reklamını yerleştiriyor.
Bir de bunu yazıyorlar sitesine:
Yetkililer, Karadeniz Fırtınasının hiç dinmeyeceği, Akyazı'daki muhteşem proje üzerindeki çalışmaların devam ettiğini bildirdi. İşte Trabzonspor'umuza yaraşır stadın projesinden son görüntüler…
Son görüntülermiş! Ben bu başlıkta o çizimlerin ikisini 23 şubatta paylaştım, milletvekili olacak adamın reklam için yaptığı düzenbazlığa bakın! Zaten iki günde milletin gözünün içine baka baka takım değiştirebilen adam, hiç utanma yok bunda herhalde.
Sonra da siyasetçiler seçimde bu stadyum üzerinden oy koparmayı düşünmezler diye böyle adamları savunanlar oluyor burda.
Şubat ayında paylaştığım çizimler:
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
Yorum
-
İlk olarak BENDARLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu stad trabzona inanılmaz şeyler katacak belkide dünyada bir ilk olacak düşünsenize avrupa maçalrına gelen basın kuruluşlarınının ilgisini transferi bile etkiler tesislerimize gören hemen gelir ben şimdiden çok heyecanlıyım..
Bu stadı hakeden taraftarlarımız yok çünkü. Bursaspor'un bile daha organize taraftarları var.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildişu almanyadan ve ispanyadan sallayan arkadaşlar.. çok iyi biliyosunuzya o zaman gelin siz yapın !!! hayret birşeyy uzaktan sallamak kolayyy
Ayrıca Erdoğan Bayraktarın yaptığı şey saçmalık evet Almanya'lı arkadışımız haklı, neden BU DÖNEMDE paylaşımlar yapılıyor ? herşey AKP için herşey oylar için. Çok fazla havalanmayın daha dolgu yapılıyor herşeyin hayırlısını dilemek lazım.En son Atesh tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 18:35.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
Yorum