Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer proje bu ise "çok güzel" övgülerini hak ediyor.

Lakin proje bu ise "atın oraya bir beton yığını" düşüncelerini hak ediyor.

Ama bana 2 resimde birbirinden farklı gibi geldi. Yani ilk resimdeki tribünler ile ikinci resimdeki tribünler baya alakasız.

Özellikle 2.resimdeki tribün yapısı dikkat çekici. Bu tarz bir tribünü düşünen kişi acaba aklından neyi geçiriyordu merak ediyorum. -"Hep merak ederdim, tribünlerde bahçe olurmu diye"- gibi şeylermi.
    Ya ikisi de aynı projenin resmi ise?

İkinci resmideki o acayip yer localar için düşünülmüş olsa gerek. İlk resimde bu tribün görünmüyor, karşı taraftaki maraton diyebileceğimiz tribün görünüyor, ama proje aynı proje.

Çok az sayıda loca olacak gibi bu proje gerçekse, onlar da bu acayip görünen yerde olacak.

Hele proje bir kesinleşsin, ayrıntılı resimler bir çıksın da daha sağlıklı yorumlar yaparız.
    En son f1bekir tarafından düzenlendi; 18.04.2011, 17:04.

Yorum

• Alianz arena gibi görünüyor , fakat resmi olan projemi bekleyip görmemiz lazım, maratonun üst kısmındaki tribün sanırım loca şeklinde tasarlanmış yoksa başka bi mantık yürütemedim o tarzda bir tribüne hayırlısı neyse o olsun.
      DOZER CEMİL

Yorum

• ula ne güzel stad işte yahu..ama tek sorun o stadı hiç dolduramayız kolay kolay..şimdi bile şampiyonluğa giderken zor dolduruyoruz 22 bin kişilik stadı..30 bin olsa çok güzel olucaktı..

Yorum

• şekil şemal bi yana akustik süper olmalı.
          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Nasıl bir stad olabileceği konusunda çok iyi fikir sahibi olabileceğimiz resimler bunlar değil. O yüzden erkenden değerlendirme yapmak doğru olmayabilir. Biraz daha bekleyip gerçek proje resimlerini görsek daha net yorumlar yapabiliriz.
            *
            Şahsen stad denildimi aklıma Estadio da Luz gelir. Senelerdir öyle bir stad Trabzon'da olsa fena mı olur diye düşünen biriyim.

İnanılmaz derecede hastasıyım. Sırf o stad ambiansı için Benfica maçı takip ettiğim oluyor.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar stadyum projesi değişecektir yapılana kadar TTareneda neler değişti neler...

Bu projeyle ilgili yorumum ise tribünler daha dik olmalı.

Daha dik olmali aynen katiliyorum.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Begenmedıgım kısım,maraton kısmı,Ne oyle sanki kota farkı var gıbı..Kale arkaları ufak gıbı geldı (Kadır has gıbı) Klasık ortalama bır stadyum.

Alın Dragon stadyumunu yapın,ıste zor degıl..10 Numara stadyum.
                Abi dediğin gibi zevkler ve rankler tartışılmaz, ben de dragonu hiç sevmiyorum, kale arkaları alçak bi kere, ne o öyle

Bi de abi o kota farkı var dediğin yer sadece bir tribünde var, orası da locaları yerleştirmek için düşünülmüş gibi, karşı tribün komple koltuk olacak, ilk resimde görünen gibi.

Kale arkaları da ufak değil bence, diğer tribünlerle aynı seviyede.

Yalnız tribünler biraz daha dik olabilirdi bence, resimler de yanıltıyor olabilir tabi.

Biz en iyisi ayrıntılı projeyi bekleyelim.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nasıl bir stad olabileceği konusunda çok iyi fikir sahibi olabileceğimiz resimler bunlar değil. O yüzden erkenden değerlendirme yapmak doğru olmayabilir. Biraz daha bekleyip gerçek proje resimlerini görsek daha net yorumlar yapabiliriz.
                  *
                  Şahsen stad denildimi aklıma Estadio da Luz gelir. Senelerdir öyle bir stad Trabzon'da olsa fena mı olur diye düşünen biriyim.

İnanılmaz derecede hastasıyım. Sırf o stad ambiansı için Benfica maçı takip ettiğim oluyor.

Seyrantepe'ye benziyor, istemezuk, kalsın

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seyrantepe'ye benziyor, istemezuk, kalsın
                    Şu mesajını Damon Lavelle görse sana tazminat davası açardı benzetme nedeniyle Bekir

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu mesajını Damon Lavelle görse sana tazminat davası açardı benzetme nedeniyle Bekir
                      Benzemiyor mu yahu

Bu arada, kaç bin kişilik bu stad?

Yorum

• Arkadaşlar, eklediğim haberi tekrar okudum,

içerisinde ' planlanan stad projeleri bunlardır' ı çağrıştıracak bir şey göremedim.. Anladığım kadarıyla örnek resim olsun maksatlı habere eklenmiş fotograflar..

Hem bizim stad yapımı henüz projelendirilip ihaleye verilmedi.

@ilhan ' Estadio da Luz ' Hastasıyım..

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nasıl bir stad olabileceği konusunda çok iyi fikir sahibi olabileceğimiz resimler bunlar değil. O yüzden erkenden değerlendirme yapmak doğru olmayabilir. Biraz daha bekleyip gerçek proje resimlerini görsek daha net yorumlar yapabiliriz.
                        *

İlk olarak Davut Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akyazı'da son durum nedir?
                        18 Nisan 2011 / 12:14
                        Akyazı projesi için TOKİ'den bilgiler verildi...
                        Trabzon’un ve Trabzonsporluların dört gözle beklediği Akyazı Projesi ile ilgili TOKİ bazı fotoğraflar ve bilgiler yayınladı.
                        İşte TOKİ’den yayınlanan bilgiler ve fotoğraflar…
                        Anadolu kulüplerinin kullandığı yorgun statları yenileyen TOKİ Trabzonspor’a da dünya standartlarında bir stat kazandıracak. Trabzon Akyazı Spor ve Kültür kompleksi, Karadenizin doldurulmasıyla elde edilecek alana yapılacak. Türkiye’nin en kapsamlı spor komplekslerinden biri olacak Akyazı Projesi, 660 dönümlük dolgu alan üzerinde yer alacak. Dolgu ve tahkimat işlemlerinin tamamlanmasından sonra Trabzonspor’un maçlarını oynayacağı 40 bin kişilik stadın yapımına başlanacak. Proje kapsamında; 40 bin kişilik stadın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 1 adet doğal, 1 adet sentetik yüzeyli çim futbol sahası, 6 adet açık tenis kortu, 1 adet 3 bin seyircili centerkort (izleyici alanları bulunan tenis kortu), kamp eğitim merkezi binası ile çevresinde 3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet açık basketbol, voleybol ve tenis sahası ile sporla ilgili diğer sosyal donatı alanlarının da yer alacağı spor kompleksi hizmete sunulacak. Stat inşaatının başlatılması için denize dolgu işlemleri hızla yürütülüyor. TOKİ Akyazı Stadının temelini atmak için gün sayıyor.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=81177

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benzemiyor mu yahu

Bu arada, kaç bin kişilik bu stad?
                          65 bin küsür.

*

Aynen Davut, çünkü bir staddan daha öte devasa bir şey.

“Ben basit bir '
                          Eduardo Galeano

Yorum

• madem denize yapılıyor stad gemi şeklinde olsun..
                            Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                            -ismail-

Yorum

• 61bin'e de yakınmış, yalnız stad dolmamış, bize gelmez

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                madem denize yapılıyor stad gemi şeklinde olsun..
                                Stad, stad gibi olsun da gemisini istemiyoruz artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X