Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dolgu için ;

Orta seviyeli bir senaryo yazarsak

(Her kamyon 18 m3 toprak taşıdığını var sayıyoruz.)

Damperli Kamyon 40 Adet ( ihale şartnamesinde yazıyor )

40x18 = 720 m3

-Kamyonları günde 8 sefer yaptığı var sayılıyor

720 x 8 = 5760 m3

600 dönüm arazi 600.000 m2 ortalama derinliğin 8 m olduğu ( Derinlik 4 ve 12 m arası değişiyormuş ) tahmin ediliyor.

4.800.000 m3 dolgu alanı

4.800.000 / 5760 = 833 iş günü ( 2 yıl 3 ay 13 gün )
    En son bordo61 tarafından düzenlendi; 13.03.2011, 18:46.
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak senna61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hergun sabit bi yerden ve ayni acidan resim cekilse cok iyi olur gun gun ne kadar ilerleme kaydedildigini daha iyi gorurduk
      Hizlandirilmis kisa bir video yapilsa sonra ondan, cok ta guzel olur .
      Ama zor birsey, oraya yakin bir yerde oturan birisi ancak yapar.
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak cihan6129 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        renktaş önce stadın yapılacagı genıs alanın etrafı resımlerde goruldugu gıbı ıkı taraftan cevrılıp kapatılacak tamamen resımde de goruluor uzzun bır gıtmıs dozer ıler dogru ıste oyle gıdıııp cevırecek dıger taraftan da cevırıp vırlestılecek oval sekılde orası sonra dubaı usulu kum ıle gemıden puskurtmeyle dolduralacak ama bu dolgu kumu ozel karısımlı bırseymıs herhalde snrada artık ustune tas mı dokerler ne dokerler bılmımıorum aama cevrıldıkten snra alan once tas sonra kum yada once kum snra tas seklınde olaıblır konunu uzmanı daha ıyı bılır elbtte sdce yorum bızımkı.ama dolgu once alan cevrılıp kapatılacak bu sekılde kapatıldıktaan sonra nasıl yapılır bılmıyorum dubaıde gemıden kum puskurtulerek yapıorlar ama kumdan once brısey doktulermı yada sonra bılmıyorum renktas
        -Bu bilgilerin nereden aldınız merak ettim.

1-dubaı usulu kum ıle gemıden puskurtmeyle dolduralacak

2-dolgu kumu ozel karısımlı bırseymıs herhalde
        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 40 kamyonla bitmez bu dolgu...

Yorum

• Resimler için teşekkürler. .

Yorum

• hani yalandı,hani hiç yapılmıycaktı,hani 20 sene daha kazma bile vurulamazdı....!!!...bu proje üzerinden sürekli belli yerlere siyasi gönderme yapan isimleri bu başlıkta göremez olduk !!! ...neyse

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hani yalandı,hani hiç yapılmıycaktı,hani 20 sene daha kazma bile vurulamazdı....!!!...bu proje üzerinden sürekli belli yerlere siyasi gönderme yapan isimleri bu başlıkta göremez olduk !!! ...neyse
                - Burdayız sorunmu var şakşakçı mehmet efendi...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  önce komple etrafi kapatirsalar ortadaki suyu nasil cikartacaklar?
                  Bende tam isin bu kismina takildim

Karadenizin suyu azalsin diye sonradan cekmeyimi düsünüyolar acaba??
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Burdayız sorunmu var şakşakçı mehmet efendi...
                    yazdığın cümle ağır bir karşılığı hakediyor ama "her kap içindekinin dışarı sızdırımış"...ömrümce kimsenin şakşakçılığını yapmadım şükür ve de hiçbir gerçeğe karşı inkar ve karalama ve çamur at izi kalsın mantığı taşımadım...allah herkesin kalbine göre versin

Yorum

hani yalandı,hani hiç yapılmıycaktı,hani 20 sene daha kazma bile vurulamazdı....!!!...bu proje üzerinden sürekli belli yerlere siyasi gönderme yapan isimleri bu başlıkta göremez olduk !!! ...neyse
                      hani 2011'de bitecekti ?? Mehmet Atalay demisti (((Karadeniz oyunlarina mi ne yetisecek demisti Oflu hemsehrim zamanin gençlik ve spor muduru Atalay)))
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hani 2011'de bitecekti ?? Mehmet Atalay demisti (((Karadeniz oyunlarina mi ne yetisecek demisti Oflu hemsehrim zamanin gençlik ve spor muduru Atalay)))
                        Güzel cevap olmuş

Yorum

• İlk olarak lazoli06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel cevap olmuş
                          siyaseti alet etmemek lazim ama sirf stad yapilacak diye buraya hemen hirsli hirsli hani yapilmayacakti demek olmaaz, 2011 dediler 2013 2014 olacak, bunun neresi basari ?? yapilmayacagini soyleyenlerden degildim ben sahsen ama geç yapilacagindan emindim, dedikleri çikmayacak dedim, ama 2011'de hazir olacak dediler bazilari buna inandi islerine geldi oy toplayacaklardi çunku ^^

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            siyaseti alet etmemek lazim ama sirf stad yapilacak diye buraya hemen hirsli hirsli hani yapilmayacakti demek olmaaz, 2011 dediler 2013 2014 olacak, bunun neresi basari ?? yapilmayacagini soyleyenlerden degildim ben sahsen ama geç yapilacagindan emindim, dedikleri çikmayacak dedim, ama 2011'de hazir olacak dediler bazilari buna inandi islerine geldi oy toplayacaklardi çunku ^^
                            oy toplıycaksa gs stadını seçim zamanına yetiştirirdiler....gs taraftarı bizden daha fazla...memlekete bişey yapmasan dert,yapsan ayrı dert..

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dolgu için ;

Orta seviyeli bir senaryo yazarsak

(Her kamyon 18 m3 toprak taşıdığını var sayıyoruz.)

Damperli Kamyon 40 Adet ( ihale şartnamesinde yazıyor )

40x18 = 720 m3

-Kamyonları günde 8 sefer yaptığı var sayılıyor

720 x 8 = 5760 m3

600 dönüm arazi 600.000 m2 ortalama derinliğin 8 m olduğu ( Derinlik 4 ve 12 m arası değişiyormuş ) tahmin ediliyor.

4.800.000 m3 dolgu alanı

4.800.000 / 5760 = 833 iş günü ( 2 yıl 3 ay 13 gün )
                              Tebrik ediyorum

hesaplamalarına göre bize kaç kamyon daha gerekli
                              FIRTINA

Yorum

oy toplıycaksa gs stadını seçim zamanına yetiştirirdiler....gs taraftarı bizden daha fazla...memlekete bişey yapmasan dert,yapsan ayrı dert..
                                seçime kaldi kisa bir sure, seçim donemindeyiz, ille de sene sonuna birakacaklar diye bir sey yok, ayrica açilis tarihi bayagi onceden belliydi, geçen sene bu tarihlerde bile...

kalan kisim için ne diyeyim, adam gibi yapandan ALLAH razi olsun da, gorevleri zaten o, yapmak, yapmayana kizacagim tabii, ama yapti diye hemen ooh ne guzel diyecek hâlim yok, belediyeyi de geri almak için son dk 61projeyle karsimiza çikanlari biliyoruz ((herhalde dikecekleri agaçlari da proje olarak saydilar, yoksa Trabzon'da 61 proje yapacak yer yok ^^))

Yorum

Yükleniyor...
                                X