İlk olarak Ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs takımı bu sezon ki en hayati maçına çıkıyor,harika bir stadyumu var ama tribünlerde 10 bin kişi var yok..yazık o stada..futbol kültürü ülkemizde hiç yok maalesef..
Manu geçen hafta FA Cup'ta amatör takıma karşı 60 bin seyirci önünde oynadı..
Yazık oğlu yazık..yazık kere yazık..
Keza Kayseri stadı da aynı durumda..1 liralık bilete rağmen dolmuyor..
Stad şehrin biraz dışına yapılınca kimsecikler gitme zahmetine katlanmıyor maalesef..öyle olur herhalde..
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk Hava Yolları olsun.
Sözde Türk gerçekte Oger Telekom rahat bıraksın bizi , satın almadıkları isim hakkı kalmadıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Bu nasıl bir mantık , Senin Öz be öz THY'ın bir tane Türk Kuruluşuna sponsor olmazken , beğenmediğimiz Telekom hala takımımızda dahil olmak üzere Türk Sporuna para aktarıyor , ah Giray bu bakış açısını sana yakıştıramadım
Ama onlar yüzlerce katını almayacakları işe girmezler.
Bu arada THY'de neredeyse tüm büyük konferanslara sponsor oluyor.
Spor sponsorluklarında ise yurt dışını tercih ettiler oda heralde Yurt dışı pazarını güçlendirmek , iç pazarda da gövde gösterisi yapmak istediler.
İşin özü , artık Her taşın altından Türk Telekomun çıkmasından sıkıldıkBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet sağolsunlar katkı yapıyorlar
Ama onlar yüzlerce katını almayacakları işe girmezler.
Bu arada THY'de neredeyse tüm büyük konferanslara sponsor oluyor.
Spor sponsorluklarında ise yurt dışını tercih ettiler oda heralde Yurt dışı pazarını güçlendirmek , iç pazarda da gövde gösterisi yapmak istediler.
İşin özü , artık Her taşın altından Türk Telekomun çıkmasından sıkıldıkTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak abcabca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Böyle birşey yapmasınlarHerkese Merhaba
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs takımı bu sezon ki en hayati maçına çıkıyor,harika bir stadyumu var ama tribünlerde 10 bin kişi var yok..yazık o stada..futbol kültürü ülkemizde hiç yok maalesef..
Manu geçen hafta FA Cup'ta amatör takıma karşı 60 bin seyirci önünde oynadı..
Yazık oğlu yazık..yazık kere yazık..
Keza Kayseri stadı da aynı durumda..1 liralık bilete rağmen dolmuyor..
Stad şehrin biraz dışına yapılınca kimsecikler gitme zahmetine katlanmıyor maalesef..
Ayrıca raylı sistem. Hafif raylı sistem yıllardır konuşulup bir türlü göze alınmayan bir projedir. Eğer yapılması gereken bir gün varsa o gün bugündür.
Stad Avni Aker'de elimizin altındaydı ben maça yürüme gidip geliyordum birçok taraftarımız gibi. Akyazı'da maç günleri keşmekeş yaşatıp insanları yıldırmamak için muhakkak önce ulaşımın basitleştirmesi ve seçeneklerin çoğaltılması lazım.
Yorum
-
İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKuvvetle muhtemel bizde de bu sıkıntı olacak. Bu nedenle stadtan önce alt yapı getirilmeli o bölgeye. Akyazı projesinde bir liman var ancak stadı erken devreye sokalım dersek, idareten de olsa bir liman yapılmalı. Maç günleri şehrin çeşitli ilçelerinde vapurlarla taraftarlarımız maça gelmeleri sağlanmalı.
Ayrıca raylı sistem. Hafif raylı sistem yıllardır konuşulup bir türlü göze alınmayan bir projedir. Eğer yapılması gereken bir gün varsa o gün bugündür.
Stad Avni Aker'de elimizin altındaydı ben maça yürüme gidip geliyordum birçok taraftarımız gibi. Akyazı'da maç günleri keşmekeş yaşatıp insanları yıldırmamak için muhakkak önce ulaşımın basitleştirmesi ve seçeneklerin çoğaltılması lazım.
Kızıltoprak ile
Limandan Akyazıya deniz yoluyla Taşımacılık yapılabilir.
Hatta Trabzonspor böyle bir vapur alıp bu işe de girebilir .
En son bordo61 tarafından düzenlendi; 03.03.2011, 00:25.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Stadın adının aynı kalması bizim için bir anlam ifade etmiyor mu? Yani o isim bizim için özel deyip, kendi ismimizi kullanamaz mıyız?21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
Kullanabilirsin ama isim hakkından gelecek yüksek bir paradan olursunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İhalenin mayıs ayında yapılması doğal. Zira kanunen ihale süreci 2-3 ay sürecek... Dolayısıyla mayıs ayında ihaleye çıkıldığında sözleşme aiamasına ancak temmuz-ağustos gibi gelinebilir. Ozaman kadar stad dolgusu biter. İşi alan firmada ancak başlayabilir.Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum