Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• koşu pisti olmaması gerçekten sevindirici bir haber inş bböyle olur yani karar değiştirme inş olmaz
    BİZE HER YER BORDO-MAVİ !!!

ŞAMPİYON OLACAĞIZ !!! 7'RMEYECEĞİZ !!!

Yorum

• Kapasitesi 36536 ama futbola etkisi muazzam.
      Tribünlerin dikliği, ambiyans enfes olmalı.
      Böyle bir stadyum yapabilsek, başka bir şey istemem.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• [/QUOTE]

bi beden küçülttün mü al sana 2 katlı 40.000 civarı stad. .

Estadio luz benfica'nın stadı 65,000 kapasite
        En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 22.01.2011, 13:25.

Yorum

• Hala arkadaşlar 40000 60000den bahsediyor Sadri Başkanın açıklaması:Kombinelerin dışında 6000 satılabilir biletimiz var. Buraya gelmeden önce baktım. Maça 3 saat kala 1945 tane bilet satılmış, hasılatı da 45 milyar lira!!Trabzondaki seyirciye 30.000 bile fazla!!!

22 Ocak 2011 / 13:47
          Kaynak:Radyo Haber61
          Alper PEKEN
          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Avni Aker'e gitmek istemiyor kimse çünkü dışarısı soğuk Statta apaçık ortadasın kimse yok Trabzonsporlusun gideceksin demesin insan sağlığından önemli ne var?

Yorum

• Yeni Stadin sayesinde evimden Stada 2 Km mesafeyi yüreyerek kat edecegim
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Trabzon'dayken evde duruyorsun sanki.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hala arkadaşlar 40000 60000den bahsediyor Sadri Başkanın açıklaması:Kombinelerin dışında 6000 satılabilir biletimiz var. Buraya gelmeden önce baktım. Maça 3 saat kala 1945 tane bilet satılmış, hasılatı da 45 milyar lira!!Trabzondaki seyirciye 30.000 bile fazla!!!

22 Ocak 2011 / 13:47
                  Kaynak:Radyo Haber61
                  Son cümle senin eklemen olmuş başkan da telaşlanmasın stat dolar hasılat bilet fiyatıyla orantılı ne bekliyordu başkan serbest piyasada belirlenmiyor ya bilet fiyatı.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon'dayken evde duruyorsun sanki.
                    Aaa nereyi gezdigimi gördün. Evcil Izzet ben Lakabim

-----

Saka biryana, Merkeze bu kadar yakin Akyazi. Ben yinede Meydanda Arkadaslarimla bulusup, yürüme sahil yolundan dogru Sahaya akacagimiza inaniyorum
                    Trabzonspor
                    FC Barcelona MSV Duisburg
                    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Oh ne güzel ekle çıkar , altında şurdan alıntıdır yaz.

Araya yorumunu kat.

MedyaTrabzon bu editörleri nerden buluyor diye merak ediyordum.

Meğer ortalık bu yazarlarla kaynıyormuş .
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Son cümle senin eklemen olmuş başkan da telaşlanmasın stat dolar hasılat bilet fiyatıyla orantılı ne bekliyordu başkan serbest piyasada belirlenmiyor ya bilet fiyatı.
                        son cümle benim zaten öncesini kopylaadım haber61den tabiki..bilet fiyatı yada başka bişey 30.000 bile fazla Trabzondaki seyircimize bunu söylüyorum ..bugünkü satışlarda bunu gösteriyor.Derbi maçlarda bile statta birsürü boşluklar vardı adam evinin yanındaki stada gitmiyor.kimse kusura bakmasın ama Trabzondaki taraftar biraz gevşek davranıyor.belli bir kesimi tenzi ederek konuşuyorum tabiki.Ama bu bir gerçek.
                        Alper PEKEN
                        Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• Akyazı konusunda neler söyleyeceksiniz. Dolgunun üzerine nasıl bir stat yapılacak. Stat olimpik mi olacak?

Geçtiğimiz Eylül ayında ihale yapıldı. Bildiğim kadarıyla bugün yarın müteahhit çalışmalara başlayacak. Bilindiği üzere ihale yapılan şey stat değil dolgudur. Dolgudan sonra üzerindeki stat ihale edilecek. Bildiğim kadarıyla stat 42 bin kişilik olacak. Projesiyle ilgili bir gelişme yok. Bizden de görüş alacakları ifade edildi. Bunun için 660 dönümlük dolgu işleminin bitmesi gerekiyor.
                          Her fırsatta önce stad alanı doldurulup öyle ihaleye çıkılacak diyen başkan da çark etmiş gözüküyor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son cümle benim zaten öncesini kopylaadım haber61den tabiki..bilet fiyatı yada başka bişey 30.000 bile fazla Trabzondaki seyircimize bunu söylüyorum ..bugünkü satışlarda bunu gösteriyor.Derbi maçlarda bile statta birsürü boşluklar vardı adam evinin yanındaki stada gitmiyor.kimse kusura bakmasın ama Trabzondaki taraftar biraz gevşek davranıyor.belli bir kesimi tenzi ederek konuşuyorum tabiki.Ama bu bir gerçek.
                            hocam ozaman hiç uğraşmayalım ben trabzon'a 30 bin kişilik stad yapılması taraftarı degilim,belki herkes bana kızacak ama ben bu söylenenlere göre yorumumu yapıyorum eger 40 bin stdaı dolduracak taraftar potansiyelimiz yoksa trabzonspor'u istanbula taşıyalım hiç stad projesi falanda uğraşmayalım...
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Satılabilecek olan 6 bin biletten yaklaşık 2 bini satılmış ve 45 bin lira gelir elde edilmişse, bilet fiyatları nedir? Hesapladım, ortalama 23 lira. E bu fiyata, hava şartlarına ve stadın rahatlığına göre gene çok bilet satmışız bence.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Satılabilecek olan 6 bin biletten yaklaşık 2 bini satılmış ve 45 bin lira gelir elde edilmişse, bilet fiyatları nedir? Hesapladım, ortalama 23 lira. E bu fiyata, hava şartlarına ve stadın rahatlığına göre gene çok bilet satmışız bence.
                                Siz neden bahsediyorsunuz takım yıllar sonra şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken hava şartları ve stadın rahatlığını bahane ederek takımı yalnız bırakanları haklımı buluyorsunuz. Böyle taraftar görünce acaba bu taraftar şampiyonluğu hak ediyor mu diye kendime sormadan edemiyorum (Gerçek ve vefakar taraftarları tenzih ederek söylüyorum) . Yazık çok yazık...

Yorum

Çalışıyor...
                                X