Biz burada Trabzonspor için yapılacak her olumlu gelişmeyi alkışlayıp, Trabzonspor için verilmiş ama gerçekleşmemiş vaatleri eleştirmek, tartışmak veya konuşmak durumundayız. Eğer olumlu bir adım atıldıysa burada herkes üzerine düşeni yapar. Ama eğer ortada henüz somut bir adım yoksa ve her seferinde konuşulan bir konuysa bu, insanlar doğal olarak beklenti içerisinde yazıyor. Beklenti içine kim sokuyor? Stadı diline dolayanlar.
Eminim Trabzonspor'a stad yapılması hepimizi mutlu eder. Beni de mutlu eder. İsterse Jesica Alba yaptırsın. Ama Trabzon'a ve Trabzonspor'a güzel bir stadyum şart... Umarım olur, hep beraber burada o güzel stadyumu konuşur oluruz.
Kişisel yaklaşımlarımızdan öte Trabzonspor'u ele alarak konuya yaklaşırsak daha sağlıklı tartışmalar, konuşmalar ve yorumlar yapılacaktır.
Eminim Trabzonspor'a stad yapılması hepimizi mutlu eder. Beni de mutlu eder. İsterse Jesica Alba yaptırsın. Ama Trabzon'a ve Trabzonspor'a güzel bir stadyum şart... Umarım olur, hep beraber burada o güzel stadyumu konuşur oluruz.
Kişisel yaklaşımlarımızdan öte Trabzonspor'u ele alarak konuya yaklaşırsak daha sağlıklı tartışmalar, konuşmalar ve yorumlar yapılacaktır.
Yorum