Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz burada Trabzonspor için yapılacak her olumlu gelişmeyi alkışlayıp, Trabzonspor için verilmiş ama gerçekleşmemiş vaatleri eleştirmek, tartışmak veya konuşmak durumundayız. Eğer olumlu bir adım atıldıysa burada herkes üzerine düşeni yapar. Ama eğer ortada henüz somut bir adım yoksa ve her seferinde konuşulan bir konuysa bu, insanlar doğal olarak beklenti içerisinde yazıyor. Beklenti içine kim sokuyor? Stadı diline dolayanlar.

Eminim Trabzonspor'a stad yapılması hepimizi mutlu eder. Beni de mutlu eder. İsterse Jesica Alba yaptırsın. Ama Trabzon'a ve Trabzonspor'a güzel bir stadyum şart... Umarım olur, hep beraber burada o güzel stadyumu konuşur oluruz.

Kişisel yaklaşımlarımızdan öte Trabzonspor'u ele alarak konuya yaklaşırsak daha sağlıklı tartışmalar, konuşmalar ve yorumlar yapılacaktır.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Kutadgu'nun söylediği sabittir . Sadece kendi fikri çerçevesi değil bu başlıkta stadyum hakkında olumlu duruşa sahip olan ciddi sayıda forum yazarı da o sürece dahildir .

5 yıla yakın zamandır , bu başlıklarda fikrini ifade etmiş herkes Akyazı projesinin bürokratik yönünün büyük oranda aşılması ile fiili bir başlangıç beklentisinde . Anlayabildiğim kadarı ile olumsuz tavıra sahip olan arkadaşların referansı ise geçmiş yıllarda proje üzerinde dönen rant hesapları .

Benim naçizane ricam , bir kez olsun ben demiştim demek için fevri çıkışlara sahip olmayalım .

Zaten artık bu işin bekletilmesinin önüne koyulabilecek ciddi bir bahane kalmadı . Eğer çok kısa sürede iş planı başlatılmazsa zaten en iyimser kesimin dahi tepkisi olacak ,dayatılan bu engelleyici tutuma karşı doğal bir kollektivite oluşacak .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.01.2011, 21:01.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz burada Trabzonspor için yapılacak her olumlu gelişmeyi alkışlayıp, Trabzonspor için verilmiş ama gerçekleşmemiş vaatleri eleştirmek, tartışmak veya konuşmak durumundayız. Eğer olumlu bir adım atıldıysa burada herkes üzerine düşeni yapar. Ama eğer ortada henüz somut bir adım yoksa ve her seferinde konuşulan bir konuysa bu, insanlar doğal olarak beklenti içerisinde yazıyor. Beklenti içine kim sokuyor? Stadı diline dolayanlar.

Eminim Trabzonspor'a stad yapılması hepimizi mutlu eder. Beni de mutlu eder. İsterse Jesica Alba yaptırsın. Ama Trabzon'a ve Trabzonspor'a güzel bir stadyum şart... Umarım olur, hep beraber burada o güzel stadyumu konuşur oluruz.

Kişisel yaklaşımlarımızdan öte Trabzonspor'u ele alarak konuya yaklaşırsak daha sağlıklı tartışmalar, konuşmalar ve yorumlar yapılacaktır.
        Şu raporladığım mesajlara da bir el atmanızı rica ediyorum. Kişisel tartışmalara girmek istemiyorum, konu dışı yerlere sapıyor yoksa mevzu.

Yorum

• Bu millete sadece laf salatası yapacaksın onlara çok iyi gelir.
          Adamlar inşaatın başlamasını ve durmuşken araya girip devam etmesini sağlayan adamı yuhalıyor.Yok böyle bir şey.
          Biz ise spor şehriyiz deyip yıllardır bekleyelim buralarda.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben alıntı yaparım.
            Senin cevap verip vermemen de açıkcası hiç umurumda değil.

Ancak, yazdığın mesajın seviyesizliğine bakıp, burada seviye muhabbeti yapmana açıkcası şaşırmadım. Evet evet hiç şaşırmadım.

Ben bu başlıkta 3 yıldır yazıyorum. Bu başlık açılmadan önceki Stadyum Başlığı'nda da 1,5 yıl stadyum projesi ile ilgili görüşlerimi bildirdim.

5 yıla yakın bir zamandır. Evet gayet açık ve net süredir bu 5 ( Beş) yıl boyunca bir tane adım atılmadı diye burda seslendik. Suçlu mu olduk!

Şimdi ortada bir tane tabela var.
            Ki biliyorsunuz, kamyonların çalışmaya başlaması için öngürülen süre Ağustos aylarıydı.

Siz hiç korkmayınız efendim.
            Trabzonspor hakkındaki görüşlerimizi anlatmaktan çekinmeyiz biz.
            Yazdığım hangi mesajda bir seviyesizlik gördünüz ?

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kemal'im teşekkürler . Kusura bakmayın size iyi geceler .
              Rica ederim dostum sana da iyi geceler... Yalnız şunu da söylemek istiyorum, birbirimize cevap yazarken lütfen karşımızdakinin bordo-mavi atkısı ve formasıyla karşımızda olduğunu düşünelim. Bu durumda mesajımızı onun yüzüne söyleyebiliyorsak basalım şu "Yanıtı Gönder" butonuna, lütfen.
              Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

Bir sene içerisinde dolgu işi tamamlanırsa bunca gecikmeye rağmen bu işi yapanları "Alkışlayacağım"

Üç sene içerisinde stadyum projesi tamamlanırsa işi yapanları alkışlayacak ve Teşekkürlerimi bildireceğim.

Yapılsın.

Yapılmazsa da burdayız.
                Allah'ım sen büyüksün.

Halbuki daha dün bu mesajı atmışım. "Nerede bunlar yahu" diye yazılmadan önce. Demek ki temiz niyetliyim

Derdimiz Trabzonspor.

Ancak açık konuşuyuyorum. Önümüzdeki süreç içerisinde bekletilmeye, kandırılmaya devam edersek, bu tavrım daha fazla sertleşecek ve de özellikle bu forumdaki bazı kullanıcılara da yönelecektir.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Merak ediyorum. Kısa bir süre önce buralarda stadın yapılacağına inanmamakla kalmayıp, kimsenin de inanmadığını düşünenler nerede ? Tabelayı görünce başlığa girmemeye mi karar verdiniz ?
                  Bunu yazan bir kullanıcı, ardından "seviye" derse ben orada söylenmesi gerekeni söylerim.

Yorum

• Sadri Şener'in bugünkü isyanını iyi okumak lazım

Başbakan Rizeli,Spor bakanı Trabzon'lu,Toki Başkanı yine Trabzon'lu.

Ama stad önce gs'ye, çok ihtiyacı varmış gibi İstanbul takımlarının sanki.

İşte böyle adamı kepaze edip gönderirler...
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Benim aklımı kurcalayan asıl konu işin fiili olarak ne zaman başlayacağından öte tabelada da görünen , ihaleyi alan ortaklığın taahhüt ettiği bedel .

Bana pek inandırıcı gelmiyor dolayısı ile asıl endişeli olduğum konu projenin başladıktan sonra henüz dolgu sürecinde yaşanacak tıkanıklıklar hatta yeni ihaleler riski . Proje öyle yada böyle başlıtalacak , önemli olan proje başladıktan sonra hiç durmadan kısa sürede sonuca ulaşmak .
                      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 15.01.2011, 21:10.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Benim aklımı kurcalayan asıl konu işin fiili olarak ne zaman başlayacağından öte tabelada da görünen , ihaleyi alan ortaklığın taahhüt ettiği bedel .

Bana pek inandırıcı gelmiyor dolayısı ile asıl endişeli olduğum konu projenin başladıktan sonra henüz dolgu sürecinde yaşanacak tıkanıklıklar hatta yeni ihaleler riski . Proje öyle yada böyle başlıtalacak , önemli olan proje başladıktan sonra hiç durmadan kısa sürede sonuca ulaşmak .
                        Sevgili farabi,

Bu konu hakkında da burada endişelerimizi dile getirmiştik.
                        Zira ihaleyi kazanan bu bedel, diğer ihale bedellleri ile büyük bir uçurum yaratıyordu. TOKİ'nin belirlediği fiyat 80 Milyon TL'ye yakınken, ortaya çıkan 40 Milyon TL'lik ihale fiyatı bizi de ciddi olarak düşündürdü.

Firma bu maliyeti nasıl karşılayacak? diye sormadık değil.

Gelişmeleri bekliyoruz.

Yorum

• gsnin stadini gördükten sonra kesinlikle karar verdim bizim
                          stad 35 bin kisi civarinda olmali 40bin ve üstü bize gitmez

nekadar büyük stad okadar cok cekirdekci

Yorum

• koskoca juventus bile 40 bin kisilik stad yapiyor
                            besiktas 30 binlik inöü stadinda müthis atmosfer yaratiyor

Yorum

• Stadın kapsitesi değil nasıl bir ambians yarattığın önemlidir.

25 en fazla 30 bin olsun ama rakibi boğmak için yeterli ortam olsun.
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

Sevgili farabi,

Bu konu hakkında da burada endişelerimizi dile getirmiştik.
                                Zira ihaleyi kazanan bu bedel, diğer ihale bedellleri ile büyük bir uçurum yaratıyordu. TOKİ'nin belirlediği fiyat 80 Milyon TL'ye yakınken, ortaya çıkan 40 Milyon TL'lik ihale fiyatı bizi de ciddi olarak düşündürdü.

Firma bu maliyeti nasıl karşılayacak? diye sormadık değil.

Gelişmeleri bekliyoruz.
                                Bilmiyor değilim .

Bana göre asıl endişe etmemiz gereken durum bu onun altını çiziyorum. Bırakın eski fizibilite çalışmalarını , Bir dönem Bayındırlık bakanlığı yapan Özak'ın elinde o dönem aklınıza her ne geliyorsa her türlü inşaanın birim maliyetlri yaklaşık olarak mevcuttu , elinin altındaydı . Kırk tane maliyet açıklaması oldu geçmiş yıllarda . Hatta belki anımsarsın burada Sayın Hamzaçebi ile bakanın meclisteki tartışmasını taşıdık , tartıştık .

Şimdi ihalenin bu kadar düşük bir bedele verilmesi gerçekten endişe verici bir durum .

Kimi arkadaşlar bunun devletin zararına değil yararına olduğunu savunur . İki örnek vermek isterim . İlki Seyrantepe'de yaşanan süreç . İkincisi ve asıl önemlisi ise Karadeniz otoyolu . İhalaler kaç defa yeniden düzenlendi , kaç tane yolsuzluk döndü tam sayısını bilen yok .

Yorum

Yükleniyor...
                                X