Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu İhaneti Affederler mi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yok abi olmuyor bende kactane basliklar actim buna benzer protestolar düzenlemesi icin.

Ama BMN buna pek sicak bakmiyor nedenini bilmiyorum, malesef bu konu acildigi zaman Yöneticilerimiz sanki kenara cekilip bu konu hakkinda bir sonuca varmak istemiyorlar, bazilari "Yau bu Protestoyla kim ugrasacak" diye düsünenlerde vardi, ben Almanyada oturuyorum ve herzaman diyorum eger Büyük bir Protesto yürüyüsü olursa burdan kalkip bende protesto icin gelirim yeterki bu is olsun.
    En son Enes Berfin tarafından düzenlendi; 21.01.2008, 22:30.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

nekadar cok katilim olursa okadar etkılı olur oyuzden bunu internetten sadece duyurmakla kac kışı toplaya bilirsinki gazete ve haberlerde yer verilmeli dernekler desdeklemeli yanı enaz otuzbın kışı ele yurumeliki etkili olsun yoksa hic etkısı olmaz

Yorum

İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok abi olmuyor bende kactane basliklar actim buna benzer protestolar düzenlemesi icin.

Ama BMN buna pek sicak bakmiyor nedenini bilmiyorum, malesef bu konu acildigi zaman Yöneticilerimiz sanki kenara cekilip bu konu hakkinda bir sonuca varmak istemiyorlar, bazilari "Yau bu Protestoyla kim ugrasacak" diye düsünenlerde vardi, ben Almanyada oturuyorum ve herzaman diyorum eger Büyük bir Protesto yürüyüsü olursa burdan kalkip bende protesto icin gelirim yeterki bu is olsun.
        bu gazete ilani müthis bir isti ama bunlarin anlayacagi bir dil oldgunu pek düsünmüyorum.evet dogru forum yöneticileri buraya da ugradiklari yok..herhalde yeterli etkiyi gösterecegine inaniyorlar gazete ilaninin..olsun canlari sagolsun..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
        X