Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu G.Birliği Oftaş Delegesi!!!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

SAMIL EKIN cilerden, kimlere kaldi bu EFSANE.....
    En son kalandar tarafından düzenlendi; 18.01.2008, 19:02.

Yorum

hacısomanoglunun gözü tff başkanlıgında millet anlamdınız mı hala.önce trabzonspora baskan olcak sonra oftaşla genclerbirliğinin oylarınız alcak.olay cok basit

Yorum

ya hacıosman oglı ancak turbun baskanı olurr ,.. guldurmeyın benıı
        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

ya valla hacıosmanın suratında bikere beni inandıracak bir ifade yokki

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Başkan adayımızla alakalı hiç birşey beni şaşırtmıyor

Yorum

Trabzonsporda fenerli üyeler yokmu? fenerde Trabzonsporlu Üyeler yokmu
              hatır gonul işleri..

bence gayet normal Oftaşı Ticarethane olarak gormesi,ki oftaşta bizim karadenizlilerin kurduğu bir kurumdur bence hiç bir anormaliğide yok
              En son argentina tarafından düzenlendi; 18.01.2008, 20:50.
              Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

ya bu adam bizim yönetimde değil miydi daha ayrılalı ne kadar oldu ki hangi ara oftaş delegesi olmuş kimdir neyin nesidir bu adam?
                En son iyattara tarafından düzenlendi; 18.01.2008, 23:33.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  birini eleştirmek demek zıttını savunmak demek midir? ayrıca olay sence aynı mıdır? bahsettiğin şahıs Süper ligde bir takımın başkanlığını yaparken Trabzonspor'a aday olmadı. 1.ligde bir takın eski başkanıydı. burdaki durum ise farklı, Hacıosmanoğlu Süper Lig takımlarından Trabzonspor'a başkan adayı olurken, başka bir Süper Lig takımınında delegesi oluyor. düşünsene şu durumda başkan seçildiğini? Bizim başkanımız başka takımda delege! sence utanç verici bir durum değil mi? bahsettiğimiz takım Real Madrid yada Barcelona olsa tamam gurur duyalım fakat bahsi geçen klüp G.Birliği Oftaş... Hacıosmanoğlunu eleştirişimi bir Albayrak savunuculuğu olarak algılamadan bakarsan belki daha sağlıklı olur...
                  Aynıdır tabi.

Farkı nedir?

Aynı ligde oynamaları fark ediyor yani.

Benim de aklıma ilk gelen bu durum oldu.

Şuanda ki başkan da her zaman her yerde anti-istanbul diye tezahürat yapan bir takımın başkanı.

Ve kendisi daha önce bir İstanbul takımının başkanlığını yaptı.

Kıvırma denemesi yaparsak, ben de şu şekilde yaklaşırım olayı: E kardeşim İbrahim en azından Anadolu takımın da, o da başkan değil sadece delege olarak.

Benim ricam Nuri Albayrak'ı başkanlık için destekleyen arkadaşlar, burada İbrahim'i eleştirmesinler.

Adalet ve vicdan bunu gerektirir bence.

Saygılar...
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

Valla adama ne derseniz deyinde bu konuda haksizlik etmeyin. Ne olmus Oftas delegesi ise. Ts liginden kaybetmis mi. Yapmayina rkadaslar bu kadar acimasiz olmayin.
                    Bizim su anki baskanimizin Haciosmanoğludan ne farki var. Kendisi zira bizden once İstanbul BB baskani degil mi idi? En az nori kadar Ts lidir bence. Hic olmassa parti yalakligindan degil Ts ki hemserilerinden delege.
                    13 Vitor Hugo

Yorum

böyle insanlar kişisel menfaatleri için aday oluyorlar bence
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        böyle insanlar kişisel menfaatleri için aday oluyorlar bence
                        ya ne olacaktı

fazla bişey beklememek lazım..
                        Hadi eyvallah..

Yorum

Ben en çok seçimlerde üç haneli rakamı görecek mi onu merak ediyorum
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Yükleniyor...
                          X