Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. HAFTA | Sivasspor 2 - 0 Trabzonspor (Başkan: Nuri Albayrak | 13.01.2008)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sivaslı taraftarların haber sitelerinde butun Trabzon veya sivas haberlerinde bize karsı yazdıkları yorumları okudukca hic korkmuyorum bunlardan hicbisey olmaz.. 4.buyuk bizük trabzon kumeye naraları atanların bize 1 puana muhtac sekilde gelecekleri gunler yakında.. o zaman dusmanlık kazandıklarına pisman olacaklar..

ayrıca bu haber sitelerinde bizle ilgili herturlu kucuk dusurucu yorumları noktası virgulune dokunmadan yayınlayan editorler yazdıgım cevapların cogunu yayınlamıyor ne kadar cok cekemeyenimiz varmıs arkadas! bu duruma karsı da biseyler yapmamız lazım ne yapabiliriz bu konuda?
    Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
    -ismail-

Yorum

• İlk olarak ts_unami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu sivaslı taraftarların haber sitelerinde butun Trabzon veya sivas haberlerinde bize karsı yazdıkları yorumları okudukca hic korkmuyorum bunlardan hicbisey olmaz.. 4.buyuk bizük trabzon kumeye naraları atanların bize 1 puana muhtac sekilde gelecekleri gunler yakında.. o zaman dusmanlık kazandıklarına pisman olacaklar..

ayrıca bu haber sitelerinde bizle ilgili herturlu kucuk dusurucu yorumları noktası virgulune dokunmadan yayınlayan editorler yazdıgım cevapların cogunu yayınlamıyor ne kadar cok cekemeyenimiz varmıs arkadas! bu duruma karsı da biseyler yapmamız lazım ne yapabiliriz bu konuda?

yav abicim ne gerek var.
      biz biziz.
      biz ts yiz.
      bizim kimseyle işimiz olmaz.
      biz kendi yolumuza bakarız.
      biz efsaneyiz;biz en büyüyüğüz.
      onlar düşünsün ne yapacaklarını.

yemişim sivası yemişim bjk yi bilmem neyi...
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Şu sayfanın popülaritesini artırarak devam ettirmesi; Sivas'ın başarısına ve de Trabzonspor'unda adına yakışmayacak küçük işlerle debelenip durmasına en güzel örnek.

Bi'kapatamadık Sivas mevzusunu.Aşamadık bi'türlü.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu sayfanın popülaritesini artırarak devam ettirmesi; Sivas'ın başarısına ve de Trabzonspor'unda adına yakışmayacak küçük işlerle debelenip durmasına en güzel örnek.

Bi'kapatamadık Sivas mevzusunu.Aşamadık bi'türlü.

olcay abi kapatmayı çok istiyorumda bu başlığı gördükçe gururuma dokunuyo hala kendime yediremiyorum.ne yapayım...
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Üzme kendini,herşey olacağına varır.
            Bugünkü maçın ilk yarısını düşün sadece.Ben Öyle yapıyorum.

Mevcutla bu kadar.
            İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            olcay abi kapatmayı çok istiyorumda bu başlığı gördükçe gururuma dokunuyo hala kendime yediremiyorum.ne yapayım...

Yorum

• İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ayrıca emin ol, Trabzonsporun şampiyon olduğu zamanki bahsettiğin özelliklerin hepsi şuanki sivasspor takımında mevcut.. tabii nerden baktığına bağlı...
              Sivasspor 1970'lerin Trabzonspor'unun sahip olduğu her şeye sahip de, Trabzonspor Sivasspor'un sahip olduğu her şeye sahip değildi.

Mesela Trabzonspor şampiyon olduğu yıllarda Fenerium marka malzemeler kullanamıyordu. Bu ayrıcalıktan, Fenerbahçe'nin hareminde gözde olmak ayrıcalığından mahrumdu.

Mesela Trabzonspor'un o yıllardaki teknik direktörleri; Ahmet Suat Özyazıcı ve Özkan Sümer, "Parasını verirseniz futbolcumu da alırsınız, beni de alırsınız, başkanımı da alırsınız." demiyordu. Yoktu böyle üstün bir felsefemiz.

Şu kıçıkırık Sivasspor'u başımıza efsane Trabzon'un 2. versiyonu ettiniz be. Kendinize gelin.

Şampiyon Trabzonspor'dan bir eksiği yokmuş..

Hangi takımı tutuyorsunuz kardeşim siz? Günlerdir, haftalardır Sivasspor forumuna çevirdiniz siteyi. Sivas'ı savunacaksanız basın gidin Sivas forumlarına. Antu'ya gidin bağırlarına bassınlar sizi. Hade...
              En son Sönmez Özlü tarafından düzenlendi; 19.01.2008, 23:37.
              "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• İlk olarak Sönmez Özlü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sivas'ı savunacaksanız basın gidin Sivas forumlarına. Antu'ya gidin bağırlarına bassınlar sizi. Hade...
                hakaret eden olunca "dilediği kadar", savunan olursa "yasak"...! forum anlayışı bu olanla ne tartışılır ki...

yönetici arkadaşlardan artık bu konunun kapanmasını rica ediyorum, mümkünse...
                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• Trabzonspor forumu olunca yasak evet. Mevlana dergahı mı zannettiniz burayı?
                  "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• bu maç oynandı bitti.
                    artık birbirimizi kırar vaziyet almaya başladı başlık.
                    kilitliyorum...
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                    X