Trabzonspor-sigara-para-siyaset-albayrak-malum parti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor, Sigara ve Para
Daraltma
X
-
süper bi çalışma olmuş.herşeyi en net şekilde dile getirmiş renkdaşımız.helal olsun.evet sayın czyio abimizin dediği gibi bizi bu medya uyutuyor.biz takımımızın her zaman yanında olalım elbet o özlenen şampiyonluk gelecektirinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
Çok güzel açıklad arkadaş Bunun üstüne yorum yapacak birşey de Kalmadı Zaten....Bize Yapılan haksızlıkların Elbet birgün Bedelini ödeyeceklerNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
recce
çok güzel işlemiş bütün dertlerin sıkıntıların özünü
fakat bunu kavrayıp çözüm bulmamız lazım uyuyan taraftarı camiayı hatta bu ülkeyi uyandırmamız lazım ama benim umudum yok
bu kervan böyle gider
inşallah bu ve bunun gibi güzel başlıklarla bir kaç kişi daya ayıkırsa ben ona bile şükredeceğim
teşekkürler kardeşim.
Yorum
-
eline sağlık..
teşekkürler...
yalnız şu siyasi konuları foruma katılan arkadaşlar lütfen ön plana çıkarmasınlar...
Trabzonspor lu olan herkesin kendi özgür fikirleri vardır.Bu fikirleri yönetim ile bağdaştırmak ve yorum yapmak kesinlikle çok yanlıştır..
Burda bizi buluşturan tek şey TRABZONSPORLU OLUŞUMUZDUR...
Ve hiçbirimiz NE TRABZONSPOR dan NEDE SİYASİ GÖRÜŞÜMÜZDEN...Vakti Geldi......
Yorum
-
Güzel çalışma.. Aslında her biri bildiğimiz gerçekler ama malesef bilmek yetmiyor.. Kamuoyu oluşturabilmek ve rüzgarı arkana alıp savaşmak gerekiyorki şu aşamada toparlanamıyoruz bile..Gene efkarlandım..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Önemli olan sampiyon olmak degil nasil sampiyon oldugundur. Bu acidan bakinca türkiyede trabzonspor gibi baska takim olmamisdir cikmamistir, 6 ay liderlik yasayan kendini trabzonspor sanarak bize laf atmaya kadar gidebilmisdir.
Oysa biz daha 10 yil önce sampiyonlugu nasil kayipettigimizi yillar sonra kimin neler yaparak cok büyük is basarmis gibi tv larda gururulandigini izliyoruz. Ismet Kalafatoglu ama 1996 yılında ki kader maçından önce, Ali Şen'in ağlamalarına karşılık olarak basına şöyle bir açıklamada bulunmuştu:"Bizim için farketmez... Ali Şen için uygunsa, bu maçı o'nun Bodrum'daki çiftliğinde bile oynayabiliriz...".
Yillar sonra o zamanki kadar güclü olmadigimiz bir dönemde bile neler ile karsilastik, Cem Papila örnegi yeter herhalde. Yinede kupalarimiz oldu yinede sampiyonluguna oynadik."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
Yorum