Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Revizyon sart!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Revizyon sart!

takim malesef kötü oynuyor, hatda coook isteksiz...

alisen'e, ufuk'a, kaleci hasan 'a v.s. sans vermek lazim...

TS formasini giyipde adam gibi top oynamayan adamlari yedek soyundurmak lazim...

yönetim takim yenildigi zaman- para cezasi veriyor, gördükkü onunlada olmuyor, takim savasmiyor, formanin hakkini vermiyor...

gec kalamdan birseylerin yapma zamani geldi..!

yazik bu seyirciye...!
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Ziya hoca her firsatta alternatifsizlikten yakiniyor.Demiyor ki bende yetenek yok bir tanegenci su takimakazandiramadim.Gencecikvede yetenekli oynama sevdaliçovuklar kenarda bekliyor.Tecrübesizler mis Hoca tecrübe nerden aliniyor söylede su çocuklar alsinlar.Fatih , Gökdeniz ve digerleri bakiyorlar ki nasil olsa yerimiz garan ti oynasakta oynuyoruz oynamasak ta oynuyoruz . Revizyon fazlasiyla sart ama önce yönetim sonra hoca revizyonu lazim bunlarla ancak bu kadar olur !!!!!!!!!

Yorum

Revizyon yönetimden baslamali
      Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
      Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

ziya hoca istifa etti...
        *

Yorum

yazik gençler bu trabzonsporu ziya hoca sampiyon yapardi onada yönetim izin vermedi.....

Yorum

beyler ayiptir etmeyin.adam iki sendedir trabzonu sampiyonluga oynayan takim haline getirdi.bu kadar mi kolay basarali bir insani karalamak.bu saatten sonra gelecek teknik adam dan ne bekleyecez sampionluk mu?
            bir Türk dünyaya bedelse;
            bir OF\'luyu siz düsünün....

Yorum

Revizyon mu....

Bir istifada felaket yaratiyorsunuz.Amma evhamlisiniz ya!
              keyif adamı ..

Yorum

'yuhhhhhhhhhhhh' diyorum baskada bisey demiyorum...

Yorum

hepimiz ismize geldigi gibi dusunuyoruz cogumuz gercekleri gormekten siddetle kaciyoruz ziya dogan takimi aldigi zaman ne haldeydi simdi ne halde ben bunu soruyorum size lutrfen yigidi oldurun ama hakkinida yemeyin rica ediyorum takimi ne halden ne hale getirdi konya macina gelenler bilir futbolculari bulundugumuz tarafa cagiriyoruz ama herifci oglu kalkipta gelmeye bile tenezzül edmiyor bizim takim bu yuzden kazanamiyor sen neyin havasi icindesin anlamiyorum takim ziya hocanin dediklerini yapmazsa ziya dogan ne yapsin bu takimin basina en kral tenik adamidagetirsen bu takim takviye olmadimi bundan iyisini yapamaz
                  bu bedene can TRABZONSPORLA verildi ancakta TRABZONSPORla beraber alinir

Yorum

yapilmak istenen takviyeleri begenmeyende ziya dogandi. öyle bilip bilmeden konusmakla olmuyor tomasi elsakayi begenmedi. ha tamam ziya dogan iyi seyler yapti asla inkar edilmez. ama daha iyisini yapmasi için kapasitesi yetmedi. buda asil gerçek.

Yorum

acikcasi sunu belirtmem gerekiyor ziya hocanin 2 senedir sampiyonluk rüyalari
                      görmemizi sagladigi dogrudur.

ama bunu biraz acarsak ortaya su cikiyor.

gecen sene sampiyonluk icin adi gecen 4 takima bir bakalim...

galatasaray : fatih terim sezonun ortasinda birakti gitti ve galatasaray son 15
                      yilin en kötü sezonunu gecirdi...

besiktas : tarihinde en uzun süre mac kazanamama rekorunu kirdi 9 mac
                      üstüste kazanamadi.

fenerbahce : daum sadece derbileri kazandi.

Trabzonspor : sadece kücük maclari kazandi.

bu sezona bakiyorum :

besiktas : sezon basladigindan beri tepetaklak gidiyor hala düzelemedi.

galatasaray : ne yaptiklari belli degil ama bizden hicbir farklari yok. her an hagi
                      gidebilir.

fenerbahce : bu cöplügün krali oldugunu gösterdi ve daha 13. haftada acik ara
                      sampiyonlugunu ilan etmistir.

Trabzonspor : avni aker korkutuculugunu kaybetti. artik kücük maclari da
                      kazanamaz olduk.

sonuc : Trabzon un 2 senedir fenerbahce haricinde rakibi yok ki. Mücadele icin
                      2 takim gerekiyor besiktas ve galatasaray in durumlari ortada biri toplama takim,
                      digeri veteranlar takimi babam yasindakilerden hala medet umuyorlar. onun icin
                      Trabzonspor um ve fenerbahce 2 sezondur sampiyonluk mücadelesi veriyor
                      ve bizden takim, yönetim ve taraftar gücü olarak daha üstün olan fener istedigini
                      aliyor... basari icin güc gerekli o da su görüntüye göre bizde yokkk...

Yorum

evet katiliyorum revisyon sart lee young yerine volkan ali sen ufuk gibi adamlari koysunlar

Ölüm Ölüm Dedigin ne Dirki GÜLÜM ben senin icin YASAMAYI göze almisim

Yorum

Lee Young nasil oynar hala anlamiyorum.Volkan var ya.Orta saha zaten tamamen defansif.Biz nas1l hücum yapal1m?

Yorum

İlk olarak ts_fan tarafından gönderildi
                            'yuhhhhhhhhhhhh' diyorum baskada bisey demiyorum...

sana katiliyorum kardesim

Yorum

beyler önce yazimi iyi okuyun sonra yuh muh cekin...

yaziyi yazdigimda ziya hocanin istifasi daha gündemde degildi, yaziyi yolladiktan sonra -yaklasik 10 dk. sonra istifa haberini aldik...

niye revizyon sart ???

takim haftalardir cooook kötü top oynuyor, bazi futbolcular aldigi paranin ve bilhasaa bordo mavili formanin hakkini vermiyor, iste bu yüzden kulübedi futbolculara v.s. sans vermek lazim...!!!!!!!
                              *

Yorum

Çalışıyor...
                              X