ZD Efendi Hazretleri buyurmuş;''Sizin oruç tutmanıza gerek yoktur,siz yapacağınız güzel işlerlede hayır kazanabilirsiniz ''diye.Şimdi bu adama ne desek boş.Anladığın işi yap be adam sana ne milletin orucundan,sevabından desek anladığı işmi var? diye soracaklardan hicab ederiz.Eh işte bu adamıda tarih böyle yazacak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Oruç Yasağı Yine Gündemde...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu Ziya Hoca ya valla gene sinirlendim.
Trabzonspor sanki Şampiyonlar liginde mücadele edecek, yada UEFA maçları var. Adam hepsini birden kaldıramıyor. Takımın gücü düşer. Yahu oruç tutun tutmayın size hesap soran mı var. Şunun şurasında yapacağın belki 3 maç mübarek ay içersinde. Antrenmanlarını gecede yaparsın. Maç oynayacağın gün oruç tutmazsın. Elin gavuru dediğimiz adamlar bu işlere karışmıyor futbolcunun isteğine bırakıyor. Sen kalkıp medyaya malzeme olup komik duruma düşüyorsun. Trabzon gibi milliyetci, dindar ve sünnete uygun yaşayan insanların futbol takımını temsil eden insana bakın valla ben yakıştıramıyorum. Oruç tutarlar tutmazlar bu konu kulüp içinde saklı olur el aleme malzeme edilmezki asıl buraya kızıyorum.
Yorum
-
KUTADGU
Atalar ne güzel demiş;
"Namazda gözü olmayanın, ezanda kulağı olmazmış" diye....
Tamamen kişisel bir olay olan inanç, iman kısıtlamaya da gelmez, tavsiyeye de...
Oruç tutmayı şiar edinmiş kişi, kazancın helal olması gerektiğini bilir ve de iyi yetiştirilmiş bir kafa, bünye ikilisiyle iman ve işi çok rahatlıkla götürebilir...
Bırakınız efenim böle konuları diyorum Ziya Doğan'a ve tutumunun yanlışlığından dolayı 10 üzerinden 1 veriyoruz... Çalışınız daha çok çalışınız.....
Yorum
-
İlk olarak Nissan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmazlar. Nedeni derin konulara giriyor. Soyle ornekliyeyim; Turkiye'de yilbasinda mac yapilmiyor ancak Ramazan Bayrami, yada Kurban Bayrami'nda yapiliyor.
Yorum
-
İlk olarak Nissan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapmazlar. Nedeni derin konulara giriyor. Soyle ornekliyeyim; Turkiye'de yilbasinda mac yapilmiyor ancak Ramazan Bayrami, yada Kurban Bayrami'nda yapiliyor.En son kalavara tarafından düzenlendi; 12.09.2007, 00:54.Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
Garip bir sekilde olay obur dunya-bu dunya,ahlak-islam ahlaki,yahudilik-muslumanlik-hiristiyanlik gibi bir yone cekiliyor.
Evet benim gorusum sudur. Aksam saatlerinde idman dogru bir sey degil. Yani iftar sonrasi.Dolu mide ile gun boyu ac oldugu halde.
Arti havalar sicak. Insan vucudu bilimsel olarak suya ve yiyecege birincil oncelikle ihtiyac duyar. Bu adamlarin isi bu. Isi geregi de su ve enerjiyi fazla tuketiyorlar.
Bu fıtbolcunun insiyatifine birakilmayacak kadar ozel bir olaydir. Allah muhafaza zihinsel ve bedensel yorgun bri futbolcu bu sicak aylarda degisik bir nedenle sahaya yigilabilir. Aclik ve susuzlukta bunu tetikler.
Ziya yi her postumda yermisimdir. Oynattigi futbolada kendisinede en ufak saygim yoktur. Ama bu takimin Td si olarak birseylere hakki vardir.13 Vitor Hugo
Yorum
-
İlk olarak burnaklioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇıldırmak için yeterince iyi bir sebep bu. Yasaklansın tabii, hatta oruç tutanlar kadro dışı bırakılsın, türbanlılar da stadlara giremesinler.“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
yani kontrol edilmesi gayet zor bir durum...
antreman biter oyuncu soyunma odasına gider bişeler içmez yemez.arkasına adam takıp kontrol mu ettirceksin imkansz ya da annelerin çocuklarına yemeği zorla yedirdikleri gibi sende futbolculara zorla yemek mi yedircen oruç tutmasınlar die komik...
herkes özgürdür......anti-klişe timi...
Yorum
-
Konu yeterince saptırıldı. İyice farklı yönlere gitmeye başladı. İsterseniz daha fazla uzatmayalım.
Futbolcularımızın vereceği karara saygı duyalım.
Başlığı da kapatalım.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
Yorum