şampiyonluğa inanmadığım için bugüne kadar bu konuya giriş yapmamıştım ama artık dayanamadım. hala şampiyon olabileceğimizi düşünenler var mı. Bu kadro ve bu yönetimle kesinlikle olmaz diyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
40. Yılımızda Şampiyon Olacağımıza İnananlar Buraya
Daraltma
X
-
futbol tarihimizin en rezil yönetim ve teknik kadrosu hala iyi olacağız diye çırpınıyorlar aslında çırpındıkça da batıyorlar
ben inanıyorum ki artık teknik adam ve yönetim kendini kurtarmanın peşinde
z.doğan şimdi bıraksa türkiyede artık zor iş yapar bunu herkes biliyor biraz olsun pirim yapma peşinde
yönetim tarihte görülmemiş bir rezalet onlarda biliyorlar onlarda bıraksa biliyorlarki bundan sonra zerre kadar itibarları kalmayacak durumu kurtarmaları çok zor artık yönetimde teknik kadro da ahmak oğlu ahmak boşuna çırpınıyorlar kendileriyle beraber bizide aşağı çekiyorlar
eğer zerre kadar onurları varsa bu takımın yakasından düşsünler
bu zamana kadar gösterdikleri onursuzluk yeter
Yorum
-
havzalı61
bu takım şampiyonluğu bırakın 2. olsun kolumu keseceğim , elin takımı şampiyonlr liginde oynuyor bizimkiler takozlar liginde
şimdi bana kızmayın bunları yazdığım için neden mi? arjantin ligini mutlaka takip ediyorsunuzdur , bakın bakalım arjantin ligi açılış maçında boca juniorsta oynayan ve bizimkilerin yaşlı diye almak istemediği martin palermo kaç tane gol attı? bir maçta tam 4 tane gol attı ve bizim iş bilen zeki teknik kadronun yaşlı bize yaramaz dediği adam , işte görünen köy kılavuz istemez bu profesyönellikle biz ancak tereyağı şenlikleri kupasında gruplara kalırız , haa başkan olacak adamda umreye gitmiş sakın dönmesin oradan bir arap takımı bulsun ona musallat olsun bıraksın yakamızı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40'ın başına 1 koyabilirmiyizzHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene umudu allah aşkına..
bu sene ziya ile aranan istikrarın bedelini çok ağır ödeyeceğiz, altından kalkıp kalkamayacağımız belli değil..
2 sene sonra digiturk sözleşmesi bittiğinde bugünki başkan ve hocanın başımıza açtıkları çok daha açık seçik belli olur.
Yorum
Yorum