Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

25/26 Sezonu | Hazırlık Kampları ve Maçlar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımda ciddi bir ortasaha sorunu olduğu açık.
    Geçen seneden beri hoca da taraftar da bunu ifade etmesine rağmen hiçbir şey yapamayan bu yönetim derhal defolup gitmeden birşeyin de düzeleceğini sanmıyorum.
    Fesihler konusu ise rezaletin daniskası... Arada el altından ne kadar para yediler Allah bilir.
    Hazırlık maçları ölçü olmaz. Rakiplerimiz de kaliberesi iyi olmadığından hem ofansif hem defansif anlamda gerçek durumumuzu göremedik.
    Bu kadro topa sahip olup rakip hatalarıyla gol atabileceğimiz bir kadro. Yetenek sınırlı olunca bundan ötesini beklemek hayal.
    ***GeNÇ***

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Erzurum kampının en büyük faydası kondisyon açısından oldu.Teknik ve taktik açıdan pek yol alabildiğimizi sanmıyorum.Çünkü yönetim takıma seviye atlatacak iki orta saha ile bir sol kanadı kampa yetiştiremedi.Santraforumuzda taktik çalışamadı.Bu sebeble taktiksel açıdan çok faydalı bir kamp olmadı.

Kampın en iyisi folcarelli idi.Tempolu,disiplinli ve çalışkan bir görüntü verdi.Mustafa,batagov,agusto da diğer iyi olanlardı.

Daha iyi olmasını beklediklerim sikan ve cham dalgalı performans çizdiler.Arada iyi işler yaptılar arada saçmaladılar.

Gençler arasında faydalı görünenler salih,boran ve arda oldu.Taha Emre yetersiz göründü.

Yedek kaleciler arasında en çok süreyi erolcan niye aldı anlamadım.Ahmet ve onuralp ondan daha iyi kaleciler idi.

Fatih Tekke nin üçlü savunma çift forvet denemeleri bizim takıma pek uygun görünmedi.4-2-3-1 bizim gibi takımlar için en gerçekci anlayış olur.Orta sahaya iki tane üst düzey oyuncu gelmeden de bu takım bir ileri iki geri gitmeye devam eder.

Göze hoş gelen futbol oynayan takımın şifresini söyledim.Orta sahaya asist yönü kuvvetli iki oyuncu ile sol kenara da atletik çalımı iyi bir adam,sağ kenara zubkovun dönmesi ve santraforda onuachunun form tutmasıyla iyi futbol izleriz.Aksi takdirde bu sene de işkenceye dönüşür taraftar için.

Yönetimin artık acele etmesine gerek kalmadı.lige böyle gireceğiz görünüyor.İyi oyuncu için artık beklenebilir.Acele edip parayı vasat oyunculara vermesinler.
      Ahmet'i bilmiyorum ama Onuralp sakat değil miydi?
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ahmet'i bilmiyorum ama Onuralp sakat değil miydi?
        Son macta 2.yari kaleye gecti.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Son macta 2.yari kaleye gecti.
          Evet ama onu kastetmedim. Tekke geldiği zaman, antrenmanda direğe çarpıp sakatlanmıştı. Yeni yeni düzeliyor. Ondan oynamıyordur. Yoksa Erol, ikinci kaleci değildir bence.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Evet ama onu kastetmedim. Tekke geldiği zaman, antrenmanda direğe çarpıp sakatlanmıştı. Yeni yeni düzeliyor. Ondan oynamıyordur. Yoksa Erol, ikinci kaleci değildir bence.
            Bilemeyiz kim 2. kaleci bunlar genc kaleci ve performans degisikler normal biraz da sans isi bu yasta 1-2 iyi mac cikarti mi yürür o kaleci Ugurcan ilk maclarinda iyi degildi misal.

AmaErol izledim maclarda göze batmadi özelikle son macta ama berbat bir cikis yapmisti Bardhi bitirememisti.Daha cok tecrübe lazim.O da oturarak olmuyor.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bilemeyiz kim 2. kaleci bunlar genc kaleci ve performans degisikler normal biraz da sans isi bu yasta 1-2 iyi mac cikarti mi yürür o kaleci Ugurcan ilk maclarinda iyi degildi misal.

AmaErol izledim maclarda göze batmadi özelikle son macta ama berbat bir cikis yapmisti Bardhi bitirememisti.Daha cok tecrübe lazim.O da oturarak olmuyor.
              Hak eden oynasın tabii... Ancak beklenti ve potansiyele göre şans bulacaklar (Hoca inadı, menajer etkisi ve torpil gibi yaygın iddiaları bizde yaşamadığını varsayıyorum).

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımda 3 tane forvet varken 2 tane daha aldık. Son hazırlık maçını forvetsiz oynayarak bitirdik.
                Bu işi çok iyi yapıyoruz. Geçen sene de ortasahada şişkinlik vardı 2 ortasaha daha aldık 6 sı bir adam etmedi
                trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

Yükleniyor...
                X