rize maçından sonra da yazdığım gibi bu takımda bir eğretilik var. kazandığı maçlarda bile tat vermiyor. artık yapacak bir şey yok. şu aşamada teknik ekibi gönderip yeni birini getirmenin takıma yararı olmaz. sezon sonuna kadar bu şekilde devam edilmeli ve en azından takımın kümede kalması sağlanmalı çünkü, belli oldu ki bu kadro sezon sonuna kadar böyle daha çok maç kaybedecek. sezon sonunda thomas reis ve ekibi takımın başına getirilmeli. transferler de ona bırakılmalı. samsunspor sezon sonunda thomas reis'i elinde tutamaz. gs'den önce hareket etmek gerek çünkü onların da gözü reis'te. yerli teknik direktörlerle hiç bir ilerleme sağlanamaz. çünkü hepsi çağın gerisinde kaldı. fatih tekke efsane futbolcu olarak hatıralarımızda kalsın. takımın başına getirip onu da şenol güneş gibi kaybetmeyelim. çünkü tekke'nin de yapabileceği fazla birşey yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ben senol gibisini gormedim
Adam suratlarina tukurse yarabbi sukur diyecek bir kitle var.
Yahu adam basarisiz avci da basarisizdi gitti
Bu da gitmeli
Bak soljkayer e takima nasil etki etti.
Teknik direktor dokunusu oyle olur.
Herifle her hafta rekor ustune rekor kiriyoruz deplasmanda kazanamama rekoru, twitterdaki bazi gerizekalilar bu takima guardiola gelse bise olmaz diyor.
Bu kadar gerizekali olmak besin eksikligi ile aciklanabilecek gibi degil
Adam gerizekali olmayi seciyorNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Evinde rakiplerinin elinin ayağının titrediği Trabzonspor'dan
Deplasmanda eli ayağı titreyen Trabzonspor'a
Tamamen kendini bilmekle, güvenmekle alakalı.
Futbolcuların sahadaki yüz halleri o kadar zavallı ki, bunlara azıcık güven aşılayan yok mu?
İletişimin sıfır olduğu çok belli. Başkanı, yardımsıcı, yöneticisi, hocası, onun yardımcısı..... Bunlara önce pedagojik formasyon vermek lazım. Ahmet başkan futbolcularla ev temizlerdi, bulaşık yıkar, yemek yapardı. Bunlar değerlidir, aidiyetini artırır.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle katılıyorum. lig başından beri takımın başındasın. Bizim adam olmaz dediğimiz ( gerçektende olmaz) oyuncularla bizden çok iyi durumda takımlar var.
Sürekli yapamadık. olmadı. Bunu istedikte ama olmadı.
Şenol Güneş daha nereye varmak istediğini bilmiyor. Şampiyonluk sezonundan önce Abdullah Avcı en azında önce defansı toplayacağız dedi. Baka Transferi ile son iki den az kalsın şampiyonluğa oynar hale gelmiştik.
Evet, adaletsizlik! Forma dağıtımından, Uğurcan'a edilen küfre karşı görülmeyen duruşa kadar... Hocanın adaletsizliğini tartışacağız. Oynayan - oynatılmayan, oyunda tutulan- oyundan alınan oyunculardaki adaletsizliği konuşacağız. Üç maç önce sövülen Arif dün alkışlanıyorsa, dün sövülen Cihan'ı da yarın alkışlatabilirsiniz, bunu dostlara anlatacağız. Yeter ki, başımızda işine motive bir teknik adam olsun.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.03.2025, 09:42.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kulübü ukrayna bataklığına kim soktuysa sikan ve zubkov'u güzel çakmış bize. bir futbolcu iyiyse 5 dakika oynasa bile kalitesini belli eder. bunlarda ben hiç bir şey göremedim. cham, sikan, zubkov, folcarelli, draguş... şu adamlarla şampiyonluğu geçtim ilk 5 e bile zor oynarsın. orta saha ve hücum hattı böyle olan bir takımdan başarılı olmasını beklemek hayalcilikten öteye geçmez. ara pas yok, şut yok, çalım yok, yaratıcılık yok. inanılmaz bir kadro planlaması. bakalım bunları nasıl yollayacaklar.En büyük Trabzon
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen senol gibisini gormedim
Adam suratlarina tukurse yarabbi sukur diyecek bir kitle var.
Yahu adam basarisiz avci da basarisizdi gitti
Bu da gitmeli
Bak soljkayer e takima nasil etki etti.
Teknik direktor dokunusu oyle olur.
Herifle her hafta rekor ustune rekor kiriyoruz deplasmanda kazanamama rekoru, twitterdaki bazi gerizekalilar bu takima guardiola gelse bise olmaz diyor.
Bu kadar gerizekali olmak besin eksikligi ile aciklanabilecek gibi degil
Adam gerizekali olmayi seciyorEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 04.03.2025, 10:04.En büyük Trabzon
Yorum
-
İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle demiyordunuz Üstat, Hoca değişikliği ilaç olacaktı değil mi??No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Taraftarın büyük çoğunluğunun istemediği bir hoca..
50 Tane defansif ortasaha transferleri.
Ölmüş bitmiş ligler ve dahası 2.liglerden getirilen oyuncular..
3 5 tane iyi adamda alsan yine düzelmez bu takım....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un başkan ve yönetim sorunu vardır fakat Trabzonspor'un İskenderun'u yenememesi, Kayseri'ye şut çekememesi ve Konya'ya 90+10'da yenilmesi tamamen hocasıyla alâkalıdır.
Trabzonspor'un oyuncuları elit seviyede olmayabilir ancak bu oyunculardan performans alamamak teknik adamla ilgilidir.
Deve kuşu gibi kafayı kuma gömüp her kötü sonuçtan sonra hoca hariç her şeyi eleştiriliyor. Kral çıplak ama görmek için adamcı olmamak lazım.
Adamdan çok adamcılık.
Bu sadece Trabzonspor ' un değil , ülke genelinin hastalığı .
Bir adam kötüyse kötüdür , sırf seviyorsun diye eksilerini gömmeye çalışmanın bir manası olduğunu düşünmüyorum.
Şenol Hoca ' nın takıma kattığı şeyler var mıdır ? Vardır .
Takım eskisi kadar topu ayağında eveleyip gevelemiyor.
Ancak bunun haricinde ben hocanın şuana kadar herhangi bir etkisini gördüm desem yalan olur .
Ki , hala söylüyorum transfer sezonunda orta saha almıyorsanız ben bu takımla bir şey yapamam bırakacağım diye tepki koymasını beklerdim . Onu yapacak yaşı da geçmiştir.
Dönemin başkanlarından Sadri Şener ' in de söylediği gibi , hocamız bir tık parayı sevdiği için gönderilene kadar da bizimle devam edecektir.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol kimsenin babasının oğlu değil. Ama önce o donbili gidecek. Suratlarına tükürsek yarabbi şükür diyecek kitlesiyle birlikte önce o darbeci donbili sktr olup gidecek. Şenolu sevmiyoruz ama şenol şenol diye ortalığı ayağa kaldıranların niyetinin sözde başkanı korumak olduğunu çok iyi biliyoruz
Benim bu forumdaki yazılarımın büyük çoğunluğu bu başkan varken takımın bir yere varamayacağı ile ilgilidir . Bilinen bir şeyi 50 defa dillendirmenin manası yok .
İçerisinde bulunduğumuz durumda , Şenol Güneş ' in de Erto ' nun istifa ettiği gün paket halinle onunla gitmesidir.
60 yaşını geçmiş herhangi bir hocanın takımın başına getirilmemesi gerekiyor.
Yorum
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerize maçından sonra da yazdığım gibi bu takımda bir eğretilik var. kazandığı maçlarda bile tat vermiyor. artık yapacak bir şey yok. şu aşamada teknik ekibi gönderip yeni birini getirmenin takıma yararı olmaz. sezon sonuna kadar bu şekilde devam edilmeli ve en azından takımın kümede kalması sağlanmalı çünkü, belli oldu ki bu kadro sezon sonuna kadar böyle daha çok maç kaybedecek. sezon sonunda thomas reis ve ekibi takımın başına getirilmeli. transferler de ona bırakılmalı. samsunspor sezon sonunda thomas reis'i elinde tutamaz. gs'den önce hareket etmek gerek çünkü onların da gözü reis'te. yerli teknik direktörlerle hiç bir ilerleme sağlanamaz. çünkü hepsi çağın gerisinde kaldı. fatih tekke efsane futbolcu olarak hatıralarımızda kalsın. takımın başına getirip onu da şenol güneş gibi kaybetmeyelim. çünkü tekke'nin de yapabileceği fazla birşey yok.
Şuanda da Şenol hoca ile sezon sonuna kadar gidilmesi konusuna da tamamen karşıyım .
Zira şuan getireceğin adam , sezon sonu planlamasını sağlayıp eldeki oyuncular hakkında veri toplayacak .
Eksikleri , gönderilecekleri belirleyecek .
Sezon başlamadan da yönetime istediği oyuncu profillerini ve gönderilmesi gerekenlerin listesini verip beklemeye geçecek .
Lig ' de hedefsiz kalmış olabiliriz ancak önümüzde her ne kadar oransal bazda bakıldığında ihtimalimiz az olsa da Türkiye kupasını kazanma ihtimalimiz var . Bu ihtimali çöpe atacak durumda değiliz .
Bir an önce kan değişimi şart.
He yeni gelecek hoca, şuan ki yönetimle ne denli başarılı olur orası da ayrı .
Bu yönetim daha çok hocanın başını yer .
Takımın bir yerlere gelmesi için komple değişim şart kere şart .En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 04.03.2025, 11:15.
Yorum
Yorum