İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
denemediğimiz bir şeyi denemeliyiz
farklı bir plan uygulamalıyız
içerisi dışarısı bu kadar farklı olması normal değilhttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledenemediÄŸimiz bir ÅŸeyi denemeliyiz
farklı bir plan uygulamalıyız
içerisi dışarısı bu kadar farklı olması normal değil
Deplasmanda one geciyoruz uzerine yatamiyoruz durum 1-0 lehimize giderken 2,inci golu bulamiyoruz son ceyrekte oyuna dahil olan yedek oyuncularimizda vasatin altinda kalinca klasik buyuk takim baskisini son anlara tasiyamiyoruz onun icin deplasmanda galibiyetin yolu son dakikalarda kararli diri kalmak sonradan girenlerin katkisi olması lazım waka ve visca disindaki oyuncularinda devreye girdiginde galibiyet kacinilmaz olurEn son objek tarafından düzenlendi; 02.03.2025, 00:46.
Yorum
-
Bir takımın oyuncuları iyi oynadığında kazanabiliyorlarsa, Kötü oynamalarının nedeni teknik heyettedir ya da yönetimsel sorunlardır. Bir maç gücünü tam veren oyuncu bir sonraki maç vermiyorsa, Bu futbolcular tespit edilip ilişik kesilmelidir. Bu sene için demiyorum ama seneye bu kafada oyuncular ile başlayacaksak, 6 hafta bay bay lige
Taraftar baskısının neredeyse sıfır olduğu bir sezondayız. Yenilseler bile niye yenildiler diye kavga eden yok, O halde , bu şartlarda da 2hafta üst üste iyi maç çıkartamayan bir takımımız varsa , Hiç plan falan yapmasınlar bu oyuncular ve bu teknik heyetle
Konya maçını da kazanacağımızı düşünüyorum ama iyi oyunla değilYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Maçın saatine neden tepki gelmedi? İstanbullulara bunu yapsalar kıyamet kopar ama bizim yönetim hiçbir şeye itiraz etmiyor.
Şu saatlerde oynayan puan kaybediyor. Millet işte olacak oruç tutan var vs düşünen yok sanki hali saha maçına çıkıyoruz.
Cidden bilmediğim için soruyorum pazartesi saat 16 ne alaka? Büyük terbiyesizlik söz konusu, kimse tepki göstermiyor vallahi ilginç."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
zubkov ve wakayeme bu maçta yokmuş. wakayeme olayı ciddi anlamda kabak tadı verdi. seneye boşuna 1 tane yabancı kuralını çöpe atmadan vedalaşmak lazım. her hafta eleştirdiğimiz visca bile şöyle sakatlanmıyor. bu kadar eksikle puan kaybı hayırlı olsun şimdiden deplasman fobisine bir yenisi daha geliyor galiba.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 02.03.2025, 15:41.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, 5 futbolcunun Konyaspor maçında sakatlığı nedeniyle görev alamayacağını açıkladı.
Oleksandr Zubkov
Anthony Nwakaeme
Denis Draguş
Tim Jabol Folcarelli
Enis Destan
Yorum
Yorum