arif girer maç konyanın kasmaya gerek yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki takımda bitsede gitsek havasında
Takım resmen oylesine takılıyor. Çoğu vasat ortalama topçu .
Sikan ve zubkov da aynı vasatliktalar.
O kadar dedik alacaksanız kaliteli adam alın.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç ağır bir şekilde Konya'ya döndü. 1 puan alsak bariBordomavi.net - Orhangazi
Yorum
-
banza, savic değişiklikleri sakatlıktan başka bir durumla açıklanamaz. cham'ın da çıkarılması gayet doğru. yerine değil ozan kaleci taha'yı alsa itiraz edilmez. çok kötü maç çıkardı oyuncu.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSıkanın kanat özellikleri yok .
Yorum
-
Cham tipik her anadolu takiminda olan yabanci futbolcu adam gecme yok ikili mucadele kazanma yok hava topu yok tek ozelligi duran top kullanmak olup devamliligi olmayan bir adam suana kadar baska birsey goremedim ben bu adamda1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 milyon euro çöpe gitti
Yorum
Yorum