bu hakem bitti artık atrık daha mac alamaz sonu cem papila gibi olcak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bülent Demirlek..+ TFF....
Daraltma
X
-
Bu haftaki hakem firat aydinus cok sinsice bi siritmasi var gecen sezon hangi mac oldugunu unuttum sanirsam antalyamiydi? kotu/(hakkimizin) yenildigi maclardan birisiydi.... bu hafta da kotu yonetirse arkasindan art niyet ararim....insallah iyi bir mac yonettir...Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
hakkımızı savunabilen bir yönetimimiz olduktan sonra tüm hakemler havadır
ama yönetim sağlam olmazsa tepkisini vermezse pısırık kalırsa o zaman tüyü bitmemişler gelir agalık taslarlar''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Yönetim basiretsizliği, hoca aymazlığı, futbolcu ahlaksızlığı vs. Bunların hepsini tartışabiliriz. Yalnız bir şeyi unutmayalım maktülün günahları katili haklı çıkarmaz. Bülent Demirlek bir cinayet işlemiştir. Katlettiği takım da Trabzonspor'dur. İşin bu hale gelmesinde elbette yönetim acizliğinin büyük payı vardır; elbette sahaya atlayan kişi veya kişilerin savunulacak bir tarafı yoktur ama Trabzonspor bir vesile ile sindirilirken bunu yönetime karşı olan muhalefet ya da kinimizi tatmin etmek için kullanmayalım. Nasrettin Hoca'nın da dediği gibi: "Bu hırsızın hiç mi suçu yok?"
Yorum
-
İlk olarak DrAgO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hakem bitti artık atrık daha mac alamaz sonu cem papila gibi olcak
Cem Papila`nin hakemligi biraktigina üzüldügü gibi.
Yorum
-
Hakeme hiçbir şey olmayacak Sivassporun oyuncu cezaları ortadadır. Gözlemci raporlarına göre ceza veiyorlar.Hakeme şahidi şıracı yani. TFF zaten bizans gibi ayak oyunlarını yarın koltuğa oturabilirmiyim hesapları içinde.Hakem 2 hafta sonra sahada ayrıca Birilerine tetikçi lazım.Ne de olsa Bülent Demirlekte görevini iyi yapıyor.Ayrıntı meselenin ta kendisidir.
Yorum
-
böyle karaktersiz hakemleri görünce insan futboldan soğuyor.İnsan ne iş yaparsa yapsın önce dürüst ve iş namusu olucak.Parayla satın alınabilen bir kişinin namusu ve dürüstlüğü gitmiştir.Bu insanların tek hedefi para para para.Kimse bana inandıramaz Cem papila,bülent demirlek,cem deda(ve sülalesi), vs. bunların sadece hakem hatası yaptıklarını.Bunlar kul hakkı işliyor.Özelliklede cem papilaya aldığı yediği paraların hayrını göremez inşallah.TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....
Yorum
Yorum