Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Konsantrasyon...Sinerji...Geriye Sayım...(30)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

şimdi ben bir sinerji yapacagım bakalım hangi yanardag patlayacak!!!vay be etna tekrar harekete geçmiş ben neymişim beee!!!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

açıkçası senelerdir sinerji yapıyorm çevremdede bu duyguyu uyandırmaya çalışıyorum.. ümitsizliğe düştüğüm çoğu zmanda çaktırmamaya çalışıyorum.. ama yılmadık tabi.. devam devam.. sinerjii sinerjiii

Yorum

ben de geri sayırorum..

gel aralık geeeeeel..

Yorum

bence sinerji enerji felan yapmayalımda
          galipken öküz gibi sahaya atlamayalım. daha çok faydamız olur.
          N e K ö T ü !

Yorum

sampiyon olursa bu baslik hic kapanmasin efsane olarak kalsin

Yorum

olumsuz düşünen arkadaşlar olmayacak dua yoktur bence sadece tam inanmamak vardır gerçekten isterseniz gerçekten inanırsanız olur ama bu sinerjiyi başta futbolcuların yapması lazım ziyan hocayı geçiyorum o birşeye karışmasın yeter
              BANA HER YER TRABZON
              ALPER DALKIRAN

Yorum

şuan maalesef takımın başında bu adam var... Ve bu adamın başarısızlığı Trabzonsporun başarısızlığı demektir. Bu durumda görevden alınana kadar destek vermek gerektiği kanısındayım.

Gitmesi için takımın başarısız olmasını isteyen arkadaşlara da çok üzülüyorum.

FORZA ŞAMPİYONUM!!!!!!
                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

Yükleniyor...
                X