Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aralık Ayındaki Kongrede Adaylardan Ne Gibi Projeler Bekliyoruz??

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ergun Ata bugünki yazısında bu konuya değinmiş yine;

Aralık’ta yapılacak olan ve giderek yaklaşan olağan genel kurul öncesi Trabzonspor’u düzlüğe çıkaracak yönetim kurulu modeli konusundaki düşüncelerimizi daha önce anlattık.
    Bu modelin tanımını yaptık, sıra bu tanıma uygun kişi ya da kişilerin ortaya çıkmasına, camianın da bu kişi ya da kişileri destekleyerek göreve getirmesine geldi.
    Durum böyleyken Trabzonspor’a gönül verenler, bu tanıma uygun kişilerin kim olduğu konusunda da fikir beyan etmemizi istiyorlar. Genelde bire bir yanıt vermeye çalıştığımız talepler çoğaldığı için bu yazı bir anlamda zorunlu hale geldi.
    Takdir edilir ki, bizim camianın geleceğini bu denli etkileyecek bir genel kurul öncesi aday ismi vererek tanım yapmamız en azından meslek etiğine uymaz.
    Ancak çıkacak adaylar içinde bizim doğrularımıza, bizim tanımımıza uygun kişilerin olup olmadığı konusunda zamanı geldiğinde tabi ki fikrimizi söyleriz.
    Zira kafamızda oluşacak fikre, adayların sunacakları program da büyük ölçüde ışık tutacak.
    Özetle şunu söylüyoruz: Kurumda inanılmaz şişirilen personel sayısını azaltacağını, taraftarla bilet ilişkisine girmeyeceğini, yüksek ücretli az verimli futbolcuları belli bir program dâhilinde kadrodan uzaklaştıracağını, sekteye uğrayan kurumsallaşma çalışmalarına yeniden başlayacağını, işi uzmanlarına bırakacağını, zirve mücadelesinin, uçuk değil, doğru ve kurumun şartlarına uygun transferlerle sürdürüleceğini açıklayan aday tanımımıza uyar.
    Bilinmeli ki eğer bir aday; Trabzonspor’un öncelikleri dururken kısa vadede hayal olan şampiyonluk vaadinde bulunuyor, yıldızlar alarak Dünya Takımı yaratacağını söylüyorsa, üyeler de kanıp onları seçerse unutulmamalı ki, kurumun yarını bugünden kesinlikle çok daha iyi olmayacaktır.

Yorum

bn hiç bişey beklemiyorum kimseyede inanmıyorum bu ne yaa bankada 10 milyarı altında tofaş arabası olan aday oluyo...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        daha isteklerimiz devam edecek ama öncelikle aklıma gelenler aşağıdadır,
        1. gökhan ünal ve Mehmet topuz değerleri neyse alınmalı
        2. Hami Mandıralıya jübile yapılmalı
        3. Altyapıdan oyuncu alınıp A takımda oynatılmalı..
        Mehmet topuz olabilir ama gökhan yemez

Yorum

TS BÜYÜKLÜGÜNÜ gösterecek....ISTANBUL MEDYASINA TS ne demek oldugunu gösterebilmesi lazim...

1-TRANSFER TRANSFER TRANSFER
          2-STAD PROJESI
          3-ALT YAPI
          4-gelir elde edilecek projeler
          5-$AMPIYONLUUUUUUUUUUUUUUUK
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak Samsunluyum55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS BÜYÜKLÜGÜNÜ gösterecek....ISTANBUL MEDYASINA TS ne demek oldugunu gösterebilmesi lazim...

1-TRANSFER TRANSFER TRANSFER
            2-STAD PROJESI
            3-ALT YAPI
            4-gelir elde edilecek projeler
            5-$AMPIYONLUUUUUUUUUUUUUUUK
            İNŞALLAH öyle biri vardır ama ben tahmin etmiyorum!!!

Yorum

oooo say say bitmez kii valla 1 saat düşünsen madde yapsan 10 dakka sonra yine aklına bişe gelir
              birsürü bişe var

yönetim birimlerinin değişmesi
              futbolcuların değişmesi
              formaların değişmesi
              borcun kapanması
              stad projesine başlanması
              benzinlik ihalesi
              haminin jübilesi
              dış meselelerde ağır başlı olunması
              taraftarla birebir ilişkilerin kurulması ve belli başlı bir ad altında taraftar grubunun 2 veya 3 tane olması
              altyapıdan futbolculara şans verilmesi
              ts clupları kapatmak yerine her ile ana bayi olarak açmak ve bayilik vermek ürünleri arttırmak
              trabzon tv açık digitürkde 61 numaralı çocuk kanalının yerine koydurmak
              ts dergisini tüm gazete bayilerine ve büyük marketlere dağıtmak renk getirmek

daha çok vardırrr
              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 18.10.2007, 21:52.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Bunlar hep hikaye be şansımız varsa iyi bir Başkanımız olur,Türkiye'de kim plan program dahilinde bir şey yapmış.
                Bizim genlerimize işlemiş biri gelir olunmazı yapar,arkasındakilerde elinden geldiğince bozar,yeniden yapıp kahraman olmak için.
                Kısır döngü,benim fikrim stad işini konuşan,bir şeyler yapamaya çalışan Albayrak'a bir şans daha verilsin.
                Ya herru ya merru hesabı.
                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

1 Az trabzon kanı az yurek zaten sonra yapılacak dogru seyler kendılıgınden beynıne gelecektır.Yeterlı azım ve kudret damarlarındakı ınatcı kandakı akyuvarlarda mevcuttur
                  Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• bunları uzun uzun yazmak gerekır ama bende bıkac tane aklıma hemen gelenleri yazmak istiyorum..

1)öncelikle yeni gelecek başkan ve yönetim,Trabzon'daki camiayi barıstıracak,bütünleştirecek,küsleri baristiracak,Trabzonspor'un en büyük sorunu oran taraflaşmayı bitirecek,herkesi tek bir catı altına toplayarak,tekrardan Trabzonspor ruhunu yaratacak..
                    2)teknık kadroyu bastan yenılceyecek,ya ıyı bır yabancı teknık dırektor alınacak,yada genc Trabzonsporlu(hamı,unal,tolunay vb.) teknık adamlardan bırını getırecek takımın basına..
                    3)alt yapıyı klasıklesmıs isimlerden!!! kurtaracak yenıden yapılayacak,alt yapıya en az A takım kadar deger verıp yatırım yapacak..
                    4)Turkiye liginde oynayan transfer borsasında cok konusulan herkesın bıldıgı ısımlerden(gokhan unal,mehmet topuz,mehmet cakır vb) en az 4 tanesını alacak..
                    5)yabancı transferı konusunda gıdecek rusyaya,gurcustana ve ozellıklede ukraynaya burdakı oyuncuları ıyıce etut edıp 3 tane alınıp gelınecek..
                    6)mevcut kadroda bulunan Trabzonspor ıcın yetersız oyunculardan(isim yazmaya gerek yok herhalde herkes bılıyor) hepsını eger Trabzonlu ıse bıle gonderek veya kıralayacak..
                    7)stad konusunu hemen harekete gecırıp bır daha kı secımde "ben stadı bıle bıtırdım" dıyebılecek..
                    8)TSclupları yenıden yapılandırıp,bu işin profesyonellerıyle calısılacak,tscluplar yenıden yaygınlastırılacak basta Almanya uzere bırcok Avrupa ulkesınde Tscluplar faalıyete gecırılecek..
                    9)Trabzonspor'a hem kendı zamanında hemde daha sonra para getırecek projeler yapacak,yaratacak..benzın ıstasyonu bunun en ıyı ornegıdır,ancak zaman olara cok uzun surmus bırkac yonetım bu ısı ancak bıtırmıstır..bunun gıbı Türkiye'de bırcok iş alanı bulunmakda akıllı,iş bilen,bitiren,kendi işinde basarılı bir başkan bu maddeyı cok iyi basarabılır..
                    10)taraftarla takımı,yonetımı barıstıracak..bedava bılet olayını kokten kesecek,Trabzonsporu menfaatı ıcın sevenlerı Avnı aker'e sokmayacak,gercekten takım basarısız oldugunda uyuyamayanları yıne takımına destek olarak stada alacak..taraftar gruplarını bır catı altında toplayıp,Avnı aker'de tek ses tek vucut olmamızı saglayacak..

sımdı dıyeceksınızkı en onemlı maddeyı Şampıyonlugu saymadın,bu ustekı maddelerın yarısını yapan bı baskan,şampıyonlugu getırecek Trabzonspor'u yaratacaktır..
                    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

herkes sampiyonluk bekliyor....ama gercek suki artik sampiyon olmamiz suan imkansiz gibi....o yüzden altyapinin kurulmasi sart bu olay icin.... sampiyonluga hazir degiliz....23 senedir bekleye bekleye hala daha kendimizi 80li yillarda saniyoruz....uyanalim

Yorum

İlk olarak yattara1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunları uzun uzun yazmak gerekır ama bende bıkac tane aklıma hemen gelenleri yazmak istiyorum..

1)öncelikle yeni gelecek başkan ve yönetim,Trabzon'daki camiayi barıstıracak,bütünleştirecek,küsleri baristiracak,Trabzonspor'un en büyük sorunu oran taraflaşmayı bitirecek,herkesi tek bir catı altına toplayarak,tekrardan Trabzonspor ruhunu yaratacak..
                        2)teknık kadroyu bastan yenılceyecek,ya ıyı bır yabancı teknık dırektor alınacak,yada genc Trabzonsporlu(hamı,unal,tolunay vb.) teknık adamlardan bırını getırecek takımın basına..
                        3)alt yapıyı klasıklesmıs isimlerden!!! kurtaracak yenıden yapılayacak,alt yapıya en az A takım kadar deger verıp yatırım yapacak..
                        4)Turkiye liginde oynayan transfer borsasında cok konusulan herkesın bıldıgı ısımlerden(gokhan unal,mehmet topuz,mehmet cakır vb) en az 4 tanesını alacak..
                        5)yabancı transferı konusunda gıdecek rusyaya,gurcustana ve ozellıklede ukraynaya burdakı oyuncuları ıyıce etut edıp 3 tane alınıp gelınecek..
                        6)mevcut kadroda bulunan Trabzonspor ıcın yetersız oyunculardan(isim yazmaya gerek yok herhalde herkes bılıyor) hepsını eger Trabzonlu ıse bıle gonderek veya kıralayacak..
                        7)stad konusunu hemen harekete gecırıp bır daha kı secımde "ben stadı bıle bıtırdım" dıyebılecek..
                        8)TSclupları yenıden yapılandırıp,bu işin profesyonellerıyle calısılacak,tscluplar yenıden yaygınlastırılacak basta Almanya uzere bırcok Avrupa ulkesınde Tscluplar faalıyete gecırılecek..
                        9)Trabzonspor'a hem kendı zamanında hemde daha sonra para getırecek projeler yapacak,yaratacak..benzın ıstasyonu bunun en ıyı ornegıdır,ancak zaman olara cok uzun surmus bırkac yonetım bu ısı ancak bıtırmıstır..bunun gıbı Türkiye'de bırcok iş alanı bulunmakda akıllı,iş bilen,bitiren,kendi işinde basarılı bir başkan bu maddeyı cok iyi basarabılır..
                        10)taraftarla takımı,yonetımı barıstıracak..bedava bılet olayını kokten kesecek,Trabzonsporu menfaatı ıcın sevenlerı Avnı aker'e sokmayacak,gercekten takım basarısız oldugunda uyuyamayanları yıne takımına destek olarak stada alacak..taraftar gruplarını bır catı altında toplayıp,Avnı aker'de tek ses tek vucut olmamızı saglayacak..

sımdı dıyeceksınızkı en onemlı maddeyı Şampıyonlugu saymadın,bu ustekı maddelerın yarısını yapan bı baskan,şampıyonlugu getırecek Trabzonspor'u yaratacaktır..
                        bir önceki mesajimda demek istedigim bu

Yorum

İyi bir hoca ve iyi transferler

Yorum

kongre ayinkacinda
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kongre ayinkacinda
                              21 galiba emin degilim...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Projenin adı adam olmak,bakalım kaç tane adam aday olacak

Yorum

Çalışıyor...
                                X