Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA'dan Yattara'ya 3 Maç Ceza !

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• UEFA'dan Yattara'ya 3 Maç Ceza !

Yattara'ya 3 maç ceza

Trabzonspor'un, UEFA İntertoto Kupası 3. turunda FC Otelul Galati ile yaptığı maçta kırmızı kart gören İbrahima Yattara'ya, 3 maç ceza verildiği bildirildi.
    Bordo-mavili kulübün resmi intermet sitesinden yapılan açıklamada, karşılaşmanın 30. dakikasında rakibine yaptığı davranış sonucu kırmızı kart gören Yattara'ya, UEFA tarafından 3 maç ceza verildiği ve bunun kulübe tebliğ edildiği kaydedildi.

Yattara, 28 Temmuz Cumartesi günü FC Otelul Galati takımıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek. Bordo-mavili takımın turu geçip UEFA Kupası'na katılması halinde Gineli futbolcu, 2. ön eleme turu maçlarında da takımdaki yerini alamayacak.

25.07.2007
    Kaynak : AA

her sene aynı olay gecen yılkı gıbı yıne kırmızı kart gordu bız yıne yenılmıstık ,rovansta yıne oynamamıstı ve bız yıne elenmıstık.. umarım bu sefer aynı sanssızlık hakım olmaz... yattara efendı anladık ıyı topcusunda bıraz daha profesyonel olsan cok daha ıyı olacak sımdı bıde ıdmanda falan sakatlanma yıne aylarca olmazsın gecen senekı gıbıı aman haaaaaaa

Yorum

Çok ağır bir karar çifte standartlı uefa szökonusu Türk takımları olunca abartıyorlar ceza işini Yattaranın elbette kabul edilir birşey değil ama bu onun bu cezayı almasını gerektirmez
      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

uefa nın kuralları sadece Türkiye'ye işliyo zaten.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

Yattara'nın Trabzonspor'da oynamasının bir açıklaması olmalıydı zaten... Normal. 1,5 senede maçların yarısında oynayan adam Porto'ya gidiyor da Yattara 5 senedir bizde oynuyorsa şaşılacak bir durum yok.

Yorum

İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yattara'nın Trabzonspor'da oynamasının bir açıklaması olmalıydı zaten... Normal. 1,5 senede maçların yarısında oynayan adam Porto'ya gidiyor da Yattara 5 senedir bizde oynuyorsa şaşılacak bir durum yok.
            Çok doğru şimdi Milan da olabilirdi.Ama hiç bir zaman olamıcak çünkü kendi iradesi yok adamın yetenek dersen 1 numara
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

alkışlarımı gönderiyorum yattara efendiye

yeter ama bu Trabzonspor da oynayan topçuların şımarık ve sorumsuzluğu
              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

Yattara, Trabzonspor taraftarını çok iyi çözdü.Belki bu turu geçeceğiz ama çok önemli UEFA maçlarında oynamayacak.Sezon başlayacak ilk içerdeki maçta 2 hareket yapacak, İbrahim Yattara ooooooo diye tribünlerde tezahüratları ile herşey unutulacaktır...

Bu adam hariç bu takımda herkes gider ama bu gidemez.Hep söylüyoruz altyapısı zayıf bir adam.Sadece Allah vergisi yetenekleri ile milleti kandırıyor.Oysa şimdi bu kadar yetenekli bir adam Ronaldınho ile aynı takımda oynamalıydı...Helal sana Yattara bu senede aynı kafada devam et...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

baştan söyleyeyim ne yönetimin nede ZD nin adamı değilim yönetiminde ZDninde yaptığı işleri tasvip etmem ama mantığı ve vicdanı olan herkes gibi bende şöyle düşünüyorum ZD dese ki boyle disiplinsiz terbiyesiz kendisine ve arkadaşların saygısı olmayan bi adamı ben takımımda istemiyorum baştan sona haklı
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

ya yattaranin sucu yoktu bence sadece sinirleini tamamis
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      baştan söyleyeyim ne yönetimin nede ZD nin adamı değilim yönetiminde ZDninde yaptığı işleri tasvip etmem ama mantığı ve vicdanı olan herkes gibi bende şöyle düşünüyorum ZD dese ki boyle disiplinsiz terbiyesiz kendisine ve arkadaşların saygısı olmayan bi adamı ben takımımda istemiyorum baştan sona haklı
                      ama türkiyenin en iyi en disiplinli en istekli oyuncusu Stepanovu satmasında yerden göğe kadar da haksız
                      Yattara satılsaydı hiç bu kadar sinirlenmezdim
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yattara doğrudan mı kırmızı kart görmüştü? İtiraz etmeden çıktı mı?

Görenler yazarsa, sevinirim.
                        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                        -"Burada klima yok mu?"
                        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

direk kırmızı gördü
                          Bayağı bir itiraz etii ellerini açtı aynı anorthosis maçında gibi ssurat ifadesi vardı
                          Adam bir anda kendini yere attı ne olduğunu süper lig tv nedeniyle anlayamadık
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

doğrudan.zaten orta hakem görmedi yan hakem uyardı onuda.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

direk kırmızı gördü
                              Bayağı bir itiraz etii ellerini açtı aynı anorthosis maçında gibi ssurat ifadesi vardı
                              Adam bir anda kendini yere attı ne olduğunu süper lig tv nedeniyle anlayamadık
                              Cevabınıza teşekkürler.

Anlattıklarınıza göre, en az iki maç cezayı hakketmiş görünüyor.
                              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                              -"Burada klima yok mu?"
                              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X