Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Kör dövüşü futbol, yapılamayan transferler, Celalettin'in banko olduğu bir 11, ifrat derecesinde inatçı bir hoca, hep aynı hataları tekrarlayan bir yönetim...
Gittikçe güçlenen Anadolu takımları, başında Feldkamp ve kadrosunda Linderoth-Lincoln olan Gs, Carlos'lu Fb ve diğerleri..
Ama yine fikstür çekiliyor ve yine herkeste bir heyecan.. Taraftarlık böyle bir şey olmalı.. Herşeye rağmen fikstür heyecanını yaşamak Hayırlısı bakalım..
Bana sorarsanız ilk 3 maçı sırayla Gs-Bjk-Fb ile oynamak isterim.. İntertoto'dan hazır gelecek takımla bu maçlarda minimum kayıp yaşarız hiç değilse.. Zaten genellikle intertotoya katılan takımlar ligin ilk 5 haftasından sonra bir duraklama dönemine geçerler.. bu sırada İst. takımlarıyla karşılaşmamız iyi olmaz.. En iyisi 3 İst.takımı, ve Kayseri,Gençler,Bursa gibi takımlarla ligin ilk 5-6 haftasında karşılaşmak olur..
ben son 8 senedir ilk maçın fener olduığunu hatırlamıyorum.. öncesinde zaten yoktu.
bjk ile maç var açılışta.
inönüde 2-1 kazandığımız.. da silva 90 da atmıştı vs.vs.
fenerle sene başı içerde oynasak ben kesin giderdim..
fgener maçı kaçar mı be..
derbi maçları yayıncı kuruluş belirler yani haftalarını. mesala atıyorum 6.-12.-15. hafta derbi olsun der o haftalara çekilen toplara göre derbi maçlar yerine oturur önce 4 takım top çeker daha sonra diğerleri
Yorum