Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Benim Gördüğümü Artık Sen de Gördün! Teşekkürler TRT

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler.Hep Karşımızda Olan Trt nin Bu kez Yanımızda Olması Sevindirici
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sende 1976 yılından,1984 yılına kadar geçen süre içerisinde 6 defa şampiyon bir kadronun oyuncusu olsaydın, sende fazla sevinmezdin.Ayrıca maçtan evvel Fenerli Arif ve Cem Pamir oğlunun maç önce tv kameraları önünde Trabzonspor maçı sıradan bir maç dediğine siz bakmayın.Onlar bu lakırtıları sırf takıma moral olsun diye söylüyorlardı.Onlarda biliyorlardı ki; o dönemde en büyük rakipleri Trabzonspor'du.Eğer Trabzonspor olmasaydı bu Fenerbahçe Türkiye'nin, juventus'u olurdu.Kafadan 6 kere şampiyonluklarına engel olmuşuz.Daha ne olsun!!Kokrkularını dışarı başka türlü yansıtmaya çalışsalarda nafile...

Ayrıca o dönemlerde Trabzonspor için Fener'i yada diğer ezikleri yenmek çok sıradandı.Hatırlayın, rahmetli Kemal Sunal ne diyor hababam sınıfı filminde?''Yahu şu hayatta bir Trabzonspordan,birde Mahmut hocadan çektiğimiz kadar hiçbirşeyden çekmedik''
      ahmet abi yaptıgın tesbit cok yerinde ve bir o kadarda filimlere bile konu olan dalga gecme olayı.ama şimdilerde fenerbahcelilerin söylemiş oldugu bir laf var,
      "Ruhun şat olsun kemel sunal artık trabzonspor bizden çekiyor"
      KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR

Yorum

• Youtube dan da olsa ben de gördüm evet .Fikir aşamasından,gerçekleşmesine kadar böyle bir güzellikte emeği geçen herkese ve TRT spor servisine çok çok teşekkür ederim.
        Her daim TRABZONSPOR!
        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
        "7"

Yorum

• Bu görüntülerin bize ulaşmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun.TRT yede teşekkürler.Çok güzel hazırlamışlar.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Helal olsun TRT o günleri yaşamadım ama yaşamış gibi oldum duygulandım ve güldüm hele M.Ali yılmazın otobüs beklerken Sözde tesadüfen fener başkanıyla karşılaşması çok güzel görüntüler teşekkürler Erdoğan Arıkan kalbimizde taht kurdun ..
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Hemen indiriyorum Teşekkürler TRT Hepinizi seviyorum. Teşekükr mailimide attım
              Ne bir üniversite bitirmek ne zengin olmak. Tek dileğim seni şampiyon görmek... Trabzonspor

Yorum

• Görüntülerin yayınlanması için uğraşan arkadaşlara ve onların isteğini geri çevirmeyen TRT yetkililerine sonsuz teşekkürler..
                Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• bu sene son macta feneri avni aker cimlerine gömerek tekrarini yasiyacaz...

bu benim ilk sampiyonlugum olacak

Allah izin verirse o macta trabzonda olacagim..

Yorum

• bende mail gormedim ama insallah diledigin olur
                    Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

• emegi gecen butun abilerıme sonsuz tşkler
                      ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Maç görüntüleri için teşekkürler.Ne de olsa önemsiz bir maçmış.Asansör ve otobüs durağı olayları harikaydı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu maç için teşekkür ama her hafta sivas maçını eşelemelerinede ayıp diyorum.

Yorum

• bir iyilik yaptılar ya acısını çıkarıyorlar.

Yorum

• bu basligi gormemistim, televizyonda da tamamen tesaduf eseri gordum, hayret TRT'nin basina tas mi düştü demistim, megerse BMN düşmüş

emegi gecen herkese cok tesekkurler, muazzam bir nostalji oldu onu gormek...
                              Hey Gidi Günler Hey

Allah tekrarlarini nasib etsin.....
                              There are 10 kinds of people
                              Those who understand binary and
                              Those who don’t

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu maç için teşekkür ama her hafta sivas maçını eşelemelerinede ayıp diyorum.
                                aynen katılıyorum.cılkını çıkarmaya çalışıyorlar.programı açasım gelmiyor.
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Yükleniyor...
                                X