Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2020-2021 l Hazırlık Maçları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş sen ne arıyosun bizim hucum gücümüz de bir sorun yoktuki geçen sene en kötü maçlarımızda bile gol attık biz sen ileriyi niye saçma salak dizany
    etmeye çalışıyorsun bu takım kolay gol yemesin hepsi bu senden hoca olarak istenen beklenen bu.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Taktik denemenin fantezi olduğunu öğrenmiş oldum bugün. Önceden de bu takımın hocası yok, hiç taktiksiz çıksalar bu kadar oynar bu takım derlerdi. Şimdi bir hoca gelip bir şeyler deniyor ama bizim futbol dahisi yerli mourinho ve klopplarımız hoca fantezi yapma diyor.

Yorum

• Flavio direnç getirecek belli ısırıyor en azından bozmaya çalışıyor. Geçen sezon ortasahamizdaki en büyük eksiklik

Yorum

• [MENTION=43669]artvints[/MENTION] kim çiziyormus Kerem'i ? su ana kadar onu çizeni çizeriz o kadar açik ve net
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Kerem iyi çok sevindim buna.

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nwakaeme'nin ortada oynayacagi duzende, Ekuban cikarsa sola kim girecek?
              Öyle bir senaryo oomayacağı için Neakaeme yine solda oynar.
              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Artvins içimden geçirdiklerimi yazmışsın, Hoca inşallah sadece deneme amaçlı bu fantazikere giriyordur.
                Herkes yerinde oynamadan olumlu yorum yapmak mümkün değil, oyuncular nerede iyi oynar biliyoruz, bunu tekrar keşfedecek zaman yok.

Mevki problemleri konuşacaksak işimiz var.

Yorum

• Kerem bu sezon ciddi süre alır. Nazar değmesin.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Arkadaşlar hazırlık maçları oyuncuları görmek bir şeyleri denemek için var.

Yani sizin sorununuz ne anlamıyorum.

Adam bu maçta isterse Sörlothu stoperde dener.

Yani bazen anlamakta zorluk çekiyorum sizleri.

Yorum

• Hücum hattında sadece Sörloth oynaması gereken yerde oynuyor.
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Kerem akıllı, tercihleri yerinde ve teknik. Bu sene çok süre almalı.

Yorum

• Kerem asıl mevkisinde oynamamasına rağmen gayet iyi oyun aklı çok net belli oluyor
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• 4-2-3-1 Dar dizilişi ile oynuyoruz.

Yorum

• flavio iyi ama yanına gidip bir tane kazma bulup getirirlerse 3 hafta sonra onu da yerden yere vururuz. o yüzden marcoen işini kaldırıyoruz. zaten 30 yaşında ki adama o kadar bonservis verilmez.

tony'nin ortada oynaması rezalet, bunun denenecek bir şeyi yok. 6-7 aydır takımda newton. yeni gelmedi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [MENTION=43669]artvints[/MENTION] kim çiziyormus Kerem'i ? su ana kadar onu çizeni çizeriz o kadar açik ve net
                                Bir pozisyonda ağır kaldı, bir ikili mücadelede de çok hafif kaldı ya yapıştırdım yorumu

Yorum

Yükleniyor...
                                X