Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2020-2021 l Hazırlık Maçları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar hazırlık maçları olmayacak şeyleri deneme yeri değildir. Kafana göre fantezi yapamazsın.

Ünal Karaman Fıratcan, Kerem, Ahmet Cambaz gibi topçularla Avrupa Liginde derli toplu oyun oynatıyordu bu kolay bir iş değil cesaret ister yürek ister. Takıma uygun gömleği bulup dikmek ciddi ve hocalık bilgisi gerektiren bir iştir. Ünal Hoca ŞG ekolünden gelir takıma en uygun futbolu rahatlıkla bulabiliyordu.

Newton bana iyi sinyaller vermemişti daha önce oynattığı 2 maçta ve bu maçta da aynı şekilde iyi sinyaller vermiyor. Çimşir'i görüyorum.

Takımın golü bulma yöntemini sahada hissedemiyorum buna dair bir bütünlük yok.

Yorum

• Birisi desinki bu başkana bu fışkı yiyen alt yapında bu takımda oynayacak adamın yoook senin gözün kör olabilirde orda maden felan yok yok sen öyle istiyorsun diyede olmuyor olmayacakta olacak olsa korkma istanbul takımları senden önce keşfederdi o madeni izletmeyin arkadaş bu yeteneksizleri bize adamlarda hırs bile yok verin hekimoğlu Trabzona bedavaya orda takılsın dursunlar.Salih kavrazı izlemek istiyorum ben bunları değil
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Kerem'le ilgili tespitimi yapmıştım. Turkish Luis Alberto

Bi kilit pas da Pereira'ya.

Yorum

• Oyuncuların yeriyle oynayan hocalardan nefret ediyorum

Yorum

• Keremin pasları çok iyi

Yorum

• İki forvet arkası karakterli oyuncuyla Nwakaeme'ye bek kovalattırmama fikri maç başında hoşuma gitti ama devamı gelmedi tabi.
              Flavio da ağlak Bahia taraftarının dediği kadar çıktı, iyi transfer.

Yorum

• Kerem ne paslar atıyor maşallah, ulan azcık kas çalışsa alacak formayı...

Yorum

• Flavio ++
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Kerem Baykuş fuzuli oyuncu. İstediği yerde oynasın. Çok hareketsiz.

Yorum

• bu gencler perreira dan utansinlar.
                      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bu td ile olmaz malesef.

Yorum

• Kerem de orta saha oyuncusu. Adamı kanat oynatıyoruz. En fazla bu kadar oynar.

Yorum

• kerem çok akıllı oynuyor flavio da öyle bakıyorlar dan dun atmıyorlar parmak yedeğe çekilme zamanı gelmiş geçiyor bile sahada yok.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Geçen yıl bir kupa maçında oynadığında da çok beğenmiştim.

Belki iddialı olacak ama eğer istikrar sorunu yoksa Kerem Sosa’nın yerini çok rahat doldurur
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Uğurcan ve Pareira ve Flavio hazır olanlar.
                                Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                                İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X