Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türkiye Süper Ligi 2006/2007 Sezonunun Ardından!

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Türkiye Süper Ligi 2006/2007 Sezonunun Ardından!

Turkcell Süper Lig 2006/2007 Sezonu artik bitti (en azindan bizim icin )!

Cok sIkIntili bir Sezondu.
    Cok önemli Oyuncular tekimimizdan ayrildi.
    Bazi önemli Oyuncular uzun süreli sakatliklar gecirdi.
    Sezonun basinda TD degisikligine gidildi.
    7 Maclik Negativ bir Seri ile Tarihe gecildi.
    Evimizde hic yenilmedigimiz Takimlara yenildik.
    Bazi Stadlarda Trabzon Kümeye diye bagiranlar oldu.
    Istedigimiz ve arzuladigimiz Oyunu bir türlü sahada göremedik.
    Avrupa Kupalarina erken veda ettik.
    Kupada Ecis Bücüs denen 2. Sinif bir Takima Penalti atislari sonucu elendik.
    Ligde 4. olduk.
    Türkiyenin 4 Büyük Takimindan birisi oldugumuza göre bu Sezon bu Ligi sonuncu bitirmis sayabiliriz!
    6 Yönetici Istifa etmesine ragmen Kongre karari alinmadi!
    Transferde henüz somut bir Adim yok!

Simdi Renkdaslarimin Duygularini Merak ediyorum!

Renkdaslarim bu Sezonu nasil degerlendiriyor?

En cok üzüldügünüz ve en cok sevindiginiz anlar hangileri?

Takimimiza kazandirilan en degerli Sporcu hangisi?

Neden basarisiz olduk?

vs.......

Saygilarimla,

Hüseyin
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Bu sezon tarihe kara harflerle yazılacak bir sezon olmuştur. yıllar sonra bu başkan hatırlandığında evet nuri albayrak Trabzonsporun en başarısız sezonunda takıma başkanlık yapan birisi diyecekler. Benim en çok üzüldüğüm nokta fatih tekkenin gitmesiydi. Şu bir sezona baktığımda üzüntümde haksız olmadığımı daha iyi anlıyorum. En çok sevindiğim ana gelince öyle ahım şahım bir sevinç yaşamadım.

Futbol nedir anlamayan bir başkan ve 2 yönetim kurulu üyesinin inatlarıyla yönetilen bir kulüp varsa nereden gelsin başarı. Bir de beceriksiz bir ziya doğan. Al sana başarısızlığın nedenleri...

Yorum

umutlarla başladık....

bir sürü oyuncu yolladk bir sürü getirdik....

öncelikle ilk yarı sonunda şampiyonluk umudumuzu kaynettik....

2. olup şampiyonlar ligine katılacaktık... Onuda haledemedik....

Hadi olmadı bari bir kupamız olsun dedik ligin sondan ikincisine elendik oda olmadı.....

Uefaya direkt katılacak dedik onuda beceremedik.....

şimdi geçmişte başka takımlar katıldığı için dalga geçtiğimiz İnter Toto diye bir kupaya katılacağımız için neredeyse bayram edeceğiz......

ne çekirdek kadro yaptık...

ne stadyum yaptık.....

ne kurumsallaşabildik....

ne de şehri bütünleştirebildik.......

işte bu ahvali şerait içinde dahi sayın başkanımız " isteklerimin %50 sini yaptım" diyebiliyorsa bize artık kelimlerin bittiği yer kalıyor....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

20-25 yıldır ilk defa bu sezonun başında şampiyonluk umudum yoktu. görünen o ki bu yönetim olduğu müddetçe de ağustos ayı umutlarım olmayacak. aklımda kalan sadece bu iki cümle.
        Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

Tarihimizin en kötü sezonu ... 4. olmak önemli değil ki ... Trabzonspor bu kadar korkak kişiliksiz bir futbol oynama hakkına sahip değil ...zaten yönetim kısmına hiç deginmiyorum oradaki rezillikler anlatılır ve anlaşılır gibi değil ...hoca mı dediniz ? hoca ? hoca yok ki ? 29 haftadır hoca yok .. ha bir ruh hastası var onu diyorsanız bilemem ...

kötü şeyleri hatırlamak güzel değil

Yorum

Turkiye de 4 unculuk basari degildir....
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

tarihimizin ikinci en kötü sezonu
              küme düşme potasının üzerinde tamamladığımız sezon bide bu sezon
              En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 21.05.2007, 12:04.
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

hayatımda hiç acı çekmediğim kadar acı çektiğim, hiç bu kadar dalga geçilmediğim, kurumsal kimliğin tamamen kaybolduğu, avni akerin kapısından geçemeyecek kadar düz topçunun takımda olduğu, taraftarla bu kadar dalga geçercesine bir yönetimin olduğu, rakiplerin tarihinde hiç olmadığı kadar bizden çekinmediği, ve bu lügde bizi bütün takımların yeneceğine kanaat getirdiğim koskoca bomboş ve acı ısdırap dolu bi sezondu....
                Allah bi daha nasip etmesin ve en önemlisi bunuda aratmasın...
                ziya ve yönetim bu takım sizin eseriniz ...sıradan topçularınızda alıp defolun gidin...rezil olduk gaddar olmayalım...
                .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

hayatımdaki en kötü sezondu Allah bir daha göstermisin böyle sezon

Yorum

ilk yarıdaki bursa maçından sonra şu sezon bitsin yeterki bitsin diye dua ediyordum artık bitti.bir daha allah nasip etmesin bize böyle sezonlar.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

başta bursa ve pastırmacılar olmak üzere diğer anadolu kulüplerinin Trabzonsporun büyüklüğü hakında konuşmaya hiç mi hiç hakları yok.

Trabzonspor tarihinin en rezil en kötü sezonunda dahi 4.olabiliyorsa kimsenin konuşmaya hakkı yok
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

bu sezon unutamadigim besiktasmaci war hani 7dakiak uc gol olanmac bide umut u cok begendim
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Berbat bir sezon.Hele o 7 maçlık seri.Ömrümden 30 sene gitti.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

busene ligimiz inanılmaz kötüydü her hafta her takım saçma sapan sonuçlar aldı hani bi kaç takım kötü olurda bu tüm takımlara nasıl yayılır anlamak gerçekten güç

ben 16 yılldır ciddi olarak takip ettiğim bu ligde böyle saçma bi durum görmedim TRABZONSPOR okadar kötü olmasına rağmen 2. yarının en çok puan toplayan takımı oldu topladığı puan lara bakınca fena puan toplamamış ama oynadığı futbola bakarsak ben çoğu galibiyetin şans olduğuna inanıyorum

ama umut bizde kendini çok geliştrirdi önceden kaleciyle karşı karşıyayken zorlanıyodu artık bunları kaçırmıyo pozisyona da girio bol bol umut busenenin en büyük kazancıdır bnen umutu çok seviyorum

Yorum

• Kim demiş ''Yalan Rüzgarı'' TV den kalktı diye. İzlemek için Trabzonspor'u takip ediniz.
                              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Çalışıyor...
                              X